• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

finale çalışmaya başlayanlar buraya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
selam arkadaşlar final sınavlarınıza nasıl yetişiyorsunuz inanın kafam karştı nasıl yetiştircem diye düşünüyorum panik oldum şimddiden yasenağlama

ben başladım bile hergün bir yada ıkı konu çalısırsan yetistirirsin panik yapma cnm

başladm valla işletme ve hukuk ilk hedefim

maalesef bütün üniteler ama ilk yarıya kadar olan üniteleri biliyoruz zaten.

benimde iletişim ilk hedefim çünkü diğerlerine gözre düşük bekliyorum.
notlarımızıda payşalım mı arkadaşlar hangi dersten kaç puan aldınız.?

ah be canım dur daha yaa......
yenı cıktık sınawdan yani......-tatlicadiarzu-
ay benıde strese soktun walla cnm ya .......:uhm:
bu gece bosum bende başlayım bari yıne zaten ılk sınavdan pek umutlu diilim e son hafta bı kac saat calısmaktan ne beklenır ki dimi ama :oklava:
şimdi başlasam anca biter......

açıklanır açıklanmaz hemnsüprizzzzz

kaydirigubbakcemile5 İktisat 2. sınıftayım.En çok iktisat teorisi beni zorluyor. finalden korkuyorum doğrusu.Herkese başarılar finalde.

Bende haftaya baŞlamayı dÜŞÜnÜyorum

bende bugün çalışmaya başlıycam bu sene kesin geçmem lazım artık yaaa

hergün kaç ünite çalışıyorsunuz arkadaşlar birde derskleri karışık mı ele alıyorsunuz mesela ben iktisadı ele alınca onu bitirip diğer derse geçiyorum.

ben isletme hazirliktayim. arasinavdan tam 1 ay once calismaya basladim hergun 3 konu bitiryordum ben ve bir ders bitmeden digerine gecmiyordum son gunleriindede test ve tekrar yaptim ve gayet guzel gecti yetti yani. ben daha finale calismaya baslamadim:))

ben 7 sinde çalışmaya başladım
herkes emeğinin karşılığını alır umarım

bende özetlere başladım haftaya kadar bitirmeyi planlıyorum sonra konu tekrarları ve sorular inşallah geçerim bu sene

bende bugün başladım inşallah finaller bari iyi geçer yaa :Saruboceq:

bitsin final hemen gelcek ama keşke çalışsaydım demektense şimdi başlamakta fayda var...

Back
X