Doğuma Hazırlık Fındık kurduma isim için yardım ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Fındık kurduna isim bulalım teyzeleri ;)

• Yağız

OY: 25 29,8%
  • Arda

OY: 20 23,8%
  • Emir

OY: 23 27,4%
  • Yekta

OY: 7 8,3%
  • isim önerisi

OY: 9 10,7%

• Ankete Katılan
    84
  • Anket Kapalı .
seçmiş olduğun isimlerin hepsi bence kualağa hoş geliyo bu sene bu isim moda herkez koyuyo falan diye düşünmemek lazım nasılda her sene moda olan isimler değişiyo. Eğer beni oğlum olucak olsaydı adını MUHAMMED YUSUF koyucaktık bi sohbette dinlemiştim Kimin bir oğlu olur da ona teber-ruken Muhammed adını koyarsa o da çocuğu da Cennet'te olur." diye duymuştum. Sende ismini MUHAMMED ALı koyabilirsin mesela çokta güzel uydu.

Adıyla yaşasın çok güsel isimler bulmuşsun

kararsızım canım :bbo:

Bebeğimizin cinsiyetini öğrendiğimiz akşamdan itibaren her akşam saatlerce isim bakardık benim beğendiğimi eşim beğenmezdi, onun bulduğunuda ben beğenmezdim özelllikle erkek isimlerine daha zor karar veriliyo kız isimlerine daha kolay verilir herhalde seçenek çok fazla bence. Doğuma gireceğim gün karar vermek zorunda kalmıştık doktorumuz göbeğini keserken soracaktı tabi kamerada olacağı için karar verdik ama çok zor oldu

Sanırım bende doğuma kadar karar veremeden gideceğim

Yahu kızlar şimdide eşim ALİ ismini istediğini söyledi yanına hangi isim daha çok yakışıyor

Emir Ali nasıl?

Emir ali döner İmralı olur sonra İmralı isminin Emir Ali den döndüğünü duydum

bende oyumu Emire verdim

Ali Emir cok güzel uyuyo

anlamida cok cok güzel

ısim : Emir
Anlamı : 1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat'tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi.
Kökeni: Arapça

:kedi:

babamız Emir diye sevmeye başladı bile ama ben yinede biraz kararsızım

Kızlar doğuma az kaldı bi sürü isim gelip geçti gündemden ama sanırım Emir Ali'de karar kılacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…