Firar Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Son olarak "Türkan" dizisine imza atan Koliba Film yeni sezonda "Firar" adlı diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin başrolleri için Caner Cindoruk ve İsmail Hacıoğlu'na teklif götürüldü. Dizi için adı geçen isimler arasında Haldun Boysan ve Beyza Şekerci de bulunuyor.

İlk olarak Star tv'de yayınlanacağı duyulan dizi için yapımcının Kanal D ile anlaştığı konuşuluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ozan Yurdakul'un senaryosunu yazacağı dizinin yönetmenliğini Cemal Şan üstlenecek. Daha önce Cansu Dere'yle Mehmet Akif Alakurt'un başrollerini paylaştığı Sıla'ya ev sahipliği yapan Mardin'deki konağın çekim mekanları arasında olduğu dizi, Nadir (Caner Cindoruk) ve bir avuç marabanın onuruyla hayatta kalma mücadelisini ekrana taşıyacak.

Ekipte kimler var?
İşte Star TV'nin iddialı dizisinin oyuncu kadrosu: Caner Cindoruk, Ece Çeşmioğlu, İsmail Hacıoğlu, Engin Şenkan, Lila Gürman, Beyza Şekerci, Didem Balçın, Şebnam Hassanisogni, Timur Ölkebaş, Osman Akça, Eser Karabil, Ezgi Bakışkan, Deniz Ali Akbaş, Oğuzhan Ayaz, Haldun Boysan, Kartal Balaban, Nail Kırmızıgül, Fatih Sönmez, Necmettin Çobanoğlu, Hatice Aslan, Murat Göksü, Özgür Dereli, Fatih Pazvantoğlu, Nalan Başaran, Yavuz Çetin, Mert Altınışık, Ali Nuri Türkoğlu, Ötüken Hürmüzlü, Yüksel Partal ve Melike Loznak.

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden FİRAR yakında Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.
Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Firar'ın senaryosunu Ozan Yurdakul kaleme aldı. Cemal Şan'ın yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda Türk televizyon ve sinema seyircisinin yakından tanıdığı ve sevdiği isimler yer alıyor. Caner Cindoruk, Ece Çeşmioğlu, İsmail Hacıoğlu ve Engin Şenkan Firar'da başrolleri paylaşıyor.

Çekimleri Mardin'de devam eden dizide onuruyla hayatta kalmak isteyenlerin mücadelesi anlatılıyor. Bir yanda Mardin'in en güçlü ve zengin aşireti Bahtiyanlar diğer yanda aşiretin, ağanın en güvendiği adamı, en sadık kulu Nadir... Bir yanda töreler, intikam ve büyük güç diğer yanda onur, aşk ve büyük haksızlık... Düzen düzendir, söz sözdür, kural kuraldır. Yıllardan beri nesilden nesile devam eden bu düzene ne eksiğiyle ne fazlasıyla ağa da uymak zorundadır onun kulu da. Bu zamana kadar ne bir kul bunun karşısında durmuş ne de bir ağa bunun bozulmasına izin vermiştir. Taa ki.. Gün gelir öyle bir şey olur ki...

Haksızlığın ve aldatmanın en büyüğünü yaşar Nadir. Artık ne ağalık kalır onun için, ne kulluk. Ömrünce iman edip bağlandığı tüm gerçekler bir anda alt üst olur. Nadir'in ve ona inanan bir avuç insanın FİRAR'ı başlar
Boyun eğmeyen, haksızlığa ve ihanete karşı gelen, onurunu korumaya çalışan insanların hikayesi FİRAR yakında Star Tv'de

[video=youtube;I9-qZrdTU-8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I9-qZrdTU-8[/video]

Bu kız adama göre çok genç
Şimdiden adama ''sübyancı'' gözüyle bakıyorum
Olmamış

ya bu kız iki aile dizisinde ki çoçuk oyuncu değil mi. Yok artık ufacık kızı koymuşlar kaç yaşındaki adama ayıp be

Bu kız adama göre çok genç
Şimdiden adama ''sübyancı'' gözüyle bakıyorum
Olmamış

Yaş farkına karşı değilimdir de ben bile oha oldum yav, o sondaki sarışın kız daha dünkü çocuk. hatta hala çocuk :44:

Bu arada dizinin jenerik müziğini çok sevdim ama bulamadım:/

Dün maç izlerken 10 dk da bir spikerin bugün başlayacağını hatırlattığı ve varlığından o zman haberdar olduğum dizi,
Halbuki fatmagül ve kuzey güneyde kocaman reklamları yapılmış:44:Hiç farketmemiştim.

Evet başroldeki kız çok küçük 1990 doğumlu , o başroldeki adama değilde İsmail Hacıoğlun'a olabilirmiş.
Dizinin başını izleyemediğim için bakmadım
Umarım star tvde dizileri aynı gün peş peşe yayınlama furyasına uyar da izlerim .

sahneler aşk- ı memnuyu aratmadı

hikaye tam sarmadı beni ama çokta merak ettim karısını yakalayacak mı :26:

ben izlemedim kuzenim izlemiş çok açık sahneleri var dedi o zaman izlemem ben bunu dedim uleynn

Sırf bu yorumu yazmak için geldim buraya neysekii benle aynıı düşünceyi paylaşanlar varmış çok sevindimm
Dün öyle bir bakayımm dedim filme daha öncede bu kızı filimde gördüm kaçırmışlar falan bende sanıyorum adam kızı gibii görecekk,kız başrol oyuncusuymuş hiç yakışmamış bu filme baba ve kız gibii durmuşlarr makyajla ne kadar büyütselerde halen adamın yenında çocuk kalıyorr hiç bakmamm bu filmee

Merak içerisindeyim
[video=youtube;nhqXC2Qe4Jk]http://www.youtube.com/watch?v=nhqXC2Qe4Jk[/video]

ya bu kız iki aile dizisinde ki çoçuk oyuncu değil mi. Yok artık ufacık kızı koymuşlar kaç yaşındaki adama ayıp be
evet ıkı ailedede oynadı...ece benm eskı sınıf arkdşım ve cok ıı bı oyuncudur...
Yaş farkına karşı değilimdir de ben bile oha oldum yav, o sondaki sarışın kız daha dünkü çocuk. hatta hala çocuk :44:

Bu arada dizinin jenerik müziğini çok sevdim ama bulamadım:/
21 yaşında yanı o kadrda cocuk sayılmaz ama yuz hatları masum oldugundan öle gösteriyor...

başroldeki kız hem çok küçük hem de güzel değil bu diziye hiç uymamış bence
bnce ece cok guzel ...hatta masum bı guzellıgı var ...ayrıca kalbı de kendıde guzeldır ecenın....

kusura bakmayın ama arkdşım olan bırını savunmam cok normal...özellikle bu yorumların cogu ıncitiyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…