Firar Star Tv

bencede başrol oyuncusu bayan hıc olmamış abi kardeş gibi olmuşlar..
ismail hacıoğlu nadir olsaydı daha iyiydi..
tutmaz bence bu dizi...

sevmedim ben bu diziyi :44: artık aklımı yormaycak üzmeyecek diziler izlemeyi tercih ediyorum

bi benim merakla hayranlıkla bi sonraki bölümlerini heyecanla bekleyen heralde
Doğu dizisi olduğu için bu yaş farklarına takılmamak gerek.
günümüzde zaten çok böyle durumlar.
gözlerin aşina olması gerekirdi.
ismail hacıoğlu hastayım sana be yav
nerde oynarsan oyna izlerim oyunculuğuna bayılıyorum bu kadar mı yakışır kötü rol

bende seyrediyorum

Aslında başroldeki kız yaşı küçük olsada oyunculuğu fena değil .
21 yaşında olan her kız yaşını göstermiyor/olgun durmuyor yani bu kızı seçmelerindeki hata 15-17 yaşlarında bir kızı bile oynasa yadırgamayacağımız bir tipi olması
Birde yaşından büyük gözüksün diye çok boyuyorlar.O kırmızı kırmızı allık ne öyle çok sırıtıyor . Bu kızın makyajına biri el atmalı
Sanki seyirci kızın yaşının kaç olduğunu anlamıyormuş gibi
Diziye gelince arada birde olsa merakla takip ettiğim bir dizi
Sanırım beni de diziye çeken ismail Hacıoğlu
çok merak ediyorum nadir hapse düşünce nolacak yada nasıl çıkacak , aradan yıllar mı geçecek
çıkması da mümkün gözükmüyor ama ...
yoksa şu ölen adamın kısır karsını nadirle evlendirme karşılığında hapisten mi çıkartacaklar
hehe bende de iyi senarist olur dimi

başroldeki kız ya civanın kız kardeşi yada kerimin eşi olsaymış daha iyi olurmuş en azından azcık olgun biri olsaymış.

dizi ilk fragmanı verildiğinde şarkısını duyduğumda hoşuma gitmişti hakkaten dizi çok güzel
ama mardinde filan hemen böle adam öldürülüyomu herkezi sırayla öldürdüler hatta jandarmayla nasıl konuşuyorlar ya sanki karşısındakiler köpek azarlıyolar sanki...

ya bu kız iki aile dizisinde ki çoçuk oyuncu değil mi. Yok artık ufacık kızı koymuşlar kaç yaşındaki adama ayıp be

aynen valla hiç ama hiç uymamış,kız daha çocuk adam sübyancı gibi olmuş bu durumda çok itici,ne kadar makyaj yapıp büyültmek isteselerde olmamış sanki ufak kız çocuğu annesinin makyaj malzemelerini sürmüş gibi eğreti durmuş,
bu dizi de hiç sarmadı beni

Aslında diziyi beğenmiştim ve takip ediyordum ama artık tecavüz sahnelerinin olduğu dizilerden nedfret ediyorum.Son bölümünden sonra pek izlemeyi düşünmüyorum.

Ben diziyi aslında beğenmedim ama eşim izliyor diye bakıyorum ve gerçekten başka bir kız bulamadılarmı acaba?? hiç uymamış hiç,birde o nadirin arkadaşımıdır kim bir adam var ona gazi diye sesleniyor çok yapmacık

nadir seni tek geçerim aslan gibisin sana her şey yakışır karizma :):)yalnız başroldeki kız ondan gıcık kapıyorum o ne öyle daha güzelini bulamamışlar galiba hiç yakışmıyor sana ismail hacıoğlu namı değer civan sanada bravo valla beğendim seni bu dizide hakkını veriyorsun yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…