Fırın temizliği

kumandapili

♀️
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
695
1.866
113
Merhaba kk'nın tecrübeli ve bilgili kadınları.
Sakarlık peşimi bırakmıyor. Süt kaynatırken elim değdi ve her yere süt döküldü. Kazadır dedim temizledim. Fakat bu fırının içine de girmiş . Görseli ekliyorum, delikleri o kadar küçük ki içini silme şansı yok. Belki bu model kullanan, bilen vardır. Teşekkür ederim şimdiden. .

İç taraftan vidası oluyor genelde açmak için.arada boşluk olduğuna göre çift cam ve açılabilirdir.deneyin bir

Bazı fırınların camları açıldığında eskisi gibi iyi pişirmiyor.
Açmadan önce servisi arayıp danışın

aynen oyle inox degil ama benimki de bunun emayesi. ben cok kolay çıkarıyorum iki cam arasini temizleyebilirsin 10 dk no almaz bile kullanma kilavuzu isine yarar eger yoksa internetten marka model arastirip kullanma kilavuzunun pdf sini indirebilirsin

Bende aynısı var. Camı tam açıp altta yanlarda Demir çubukları kendinize doğru çekin. Kapağı iki yandan tutarak hafif kapatır gibi yapıp kendinize çekin. Ben Kapağı çıkarıp arasını duş filesi ile çubuk yardımıyla temizliyorum.

Aynı durum başıma geldi benimde fırın böyle oldu açılmıyor die içime dert oldu meğer aciliyormus sonra sildim pırıl pırıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…