fırın temizliği

cadi34cadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
738
633
40
arkadasşalr fırınlarınızın ıcıne bırıken yağları nasıl temızlıyorsunuz uzun suredır mucadeledeyım fakat başaramadım bırturlu mını fırın benımkısı börekçim ama camına ve terafına yapışan yağları cif dahil olmak uzere tam olarak temızleyemıyorum sız nasıl temızlıyorsunuz

kendisi rossmanda satılıyor ama efasen birşey sıkıp ekletin ovalama yok silin yeter internette araştırabilirsiniz müdavimi çok bloggerlar bile çıldırmış :)

Eklentiler

• DSC01443.JPG
    DSC01443.JPG
    73,9 KB · Görüntüleme: 547
arkadasşalr fırınlarınızın ıcıne bırıken yağları nasıl temızlıyorsunuz uzun suredır mucadeledeyım fakat başaramadım bırturlu mını fırın benımkısı börekçim ama camına ve terafına yapışan yağları cif dahil olmak uzere tam olarak temızleyemıyorum sız nasıl temızlıyorsunuz
yag cozucu al a101 dekılerı kullanıyorum ben hem ucuz hem yogun sık ıyıce her yerıne bekle bıraz aksın yaglar sonra ıyıce kuruyan yerlerını telle ov, ıslak bezle de ustunden gec temızlenmeme ımkanı yok..

O duruma gelince atıp yenisini alacaksin aslında. Öyle bir hayat lazım bana.
Fırın temizliği off.kabus.
Ben de bekletenlerdenim.

ay evet ya keşkeee koltuk silmesek halı silmesek atsak yenisini alsakkk..
amaan bosver sukredelım temızlenmeyı bekleyen esyalarımız var dısardakı surıyelılere baktıkca sukreder oldum herseyıme

Karrbonatlı bir karısim yaptım en son,tarif vereyim.
1bardak elma sirkesi,1-1.5 bardak karbonat ve ılık su karıştırıp kalın kıvamlı macun yapip gece sürüp yatıyorum,sabah duruluyorum,normalde sabunda konuluyor ama ben kokar arınmaz diye tercih etmiyorum. Firının icini temizlemeye başlarken camada karbonat ve suyla macun hazırlayıp sürüyorum,20 dakika sonra durulayip,kagıt havluyla kuruluyorum, camıda gayet temiz oluyor.

Karrbonatlı bir karısim yaptım en son,tarif vereyim.
1bardak elma sirkesi,1-1.5 bardak karbonat ve ılık su karıştırıp kalın kıvamlı macun yapip gece sürüp yatıyorum,sabah duruluyorum,normalde sabunda konuluyor ama ben kokar arınmaz diye tercih etmiyorum. Firının icini temizlemeye başlarken camada karbonat ve suyla macun hazırlayıp sürüyorum,20 dakika sonra durulayip,kagıt havluyla kuruluyorum, camıda gayet temiz oluyor.

tam aradığım sey coooookk tesekkur ederım kımyasal urun kullanmak ıstemıyordum 1 yasındada bebegım var bızım yedıklerımızdende yemeye basladı fırında pişirince korkmak ıstemıyordum ama super oldu bu :)

tam aradığım sey coooookk tesekkur ederım kımyasal urun kullanmak ıstemıyordum 1 yasındada bebegım var bızım yedıklerımızdende yemeye basladı fırında pişirince korkmak ıstemıyordum ama super oldu bu :)
Rica ederim.
Inşallah işinize yarar,bende koku kalıyor diye tercih etmiyorum kimyasal bazlı ürünleri zira arındırmak zor kimyasalı.
Kolay gelsin

Canim tarifi deki 1 su bardağı karbonat çok değil mi?

Duşakabinin camlarinı nasıl temizliyorsunuz peki kızlar?ben bir hayli ihmal ettiğim için şimdi de çıkaramıyorum su lekelerini:KK67:

X