- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Bende bugün yaptım bundan. . Eşim ve oğlum normalde hiç karnabahar yemezler ama bayıla bayıla yediler. Demesen hiç anlamazdım karnabahar olduğunu dedi eşim.Can'ım tesadüf gördüm eşimde karaciğer yağlanması var sebze ağırlıklı beslenmeli bende bugün bundan yaptım yemedi
Benim beşamel soslu karnıbahar içine ıspanak kıyma ve çiğ soğan eklenerek Arnavut böreği oldu bizim Allah rahmet eylesin bir komşumuz vardı hamurun içine ne koyarsan çok güzel olur derdi böylece yemeğim eşimin sevdiği hale geldi gönül ister ki öyle sağlıklı yesin ama yemiyorBende bugün yaptım bundan. . Eşim ve oğlum normalde hiç karnabahar yemezler ama bayıla bayıla yediler. Demesen hiç anlamazdım karnabahar olduğunu dedi eşim.
Peki salçalı kıymalı karnabahar yapsan yemez mi acaba? Piştikten sonra mutfağı iyice havalandır. Kokusu dışardan geleni rahatsız eder genelde..
Ellerine sağlık..Benim beşamel soslu karnıbahar içine ıspanak kıyma ve çiğ soğan eklenerek Arnavut böreği oldu bizim Allah rahmet eylesin bir komşumuz vardı hamurun içine ne koyarsan çok güzel olur derdi böylece yemeğim eşimin sevdiği hale geldi gönül ister ki öyle sağlıklı yesin ama yemiyor
Beşamelli gayet sağlıklı şimdi bol bol kalorili olduEllerine sağlık..
Karaciğer yağlanmasına maydanoz iyi geliyor diye biliyorum. Böre yapacaksanız çok maydonozlu yapın bence. . Bide kereviz yapsanız yemez mi? Sarımsaklı yoğurtlu falan..içine ceviz. . Hımm.. ben çok severim. .Beşamelli gayet sağlıklı şimdi bol bol kalorili oldu
Kerevizin salatasını belki yer cnm maydonozu hiç katmadım artık bol bol kullanırımKaraciğer yağlanmasına maydanoz iyi geliyor diye biliyorum. Böre yapacaksanız çok maydonozlu yapın bence. . Bide kereviz yapsanız yemez mi? Sarımsaklı yoğurtlu falan..içine ceviz. . Hımm.. ben çok severim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?