Sebze Yemekleri Fırında karnabahar yemeği

gxuxlsu

sifaa nın yazdığından :)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
3.119
4
116
Niğde
karnıbaharlar önce haşlanır,suyunu bi miktar süt konur,daha sonra bi tavaya 2kaşık yağ,2kaşık un koyup pembeleşinceye kadar karıştırılır,pul biber ,tuz,karabiber,eklenir sonra 1bardak süt eklenip karıştırılır be bi kaşık da salça eklenir karıştırılır.karnıbaharlar borcama dökülür karışım her yerine karıştırılır.üzerine bol kaşar rendelenir.fırında pişirilir

karnıbahar,2kaşık yağ,2kaşık un,tuz,karabiber,pul biber,1bardak süt,salça,kaşar peyniri

çok lezzetli bir tarif

beşamel sosun üstüne tavuk sote serip ondan sonra kaşar serpip öyle fırına veriyorum o da çok güzel oluyor

harika bir yemek paylaşımın için teşekkürler

yaptım bakalım nasıl olacak sağol paylaşım için görüntü güzel tat nasıl

ellerine sağlık bende yoğurt,yağ,yumurta ve undan oluşan bir karışım yapıp haşlanmış karnıbaharların üstüne döküyorum en üstüne de kaşar peyniri tabiki nefis oluyor:))
karnıbaharı çok seviyorum bi dahaki seferde böyle deneyeyim bakalım nasıl olacak:)

Hmmmm nefisssss.Harikadir eminimki.Bayilirim böyle
firinda soslu yemeklere.Sebzeleri de bir kaci haric cok
severim.Rejimim bitsin kesin yapicam.

azerii kuzummm bunlar ööle basit yemeklerr senin yemeklere pastalara benzemezzz benimkilerr kolayyy

Tarifinle Beşamel sosun varlığını hatırlattığın için sağol :) Ben de bu karnabaharları napsam da eşime yedirsem diyordum, beşamel sosu unutmuşm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…