Köfteler Fırında Köfteli Krep Sarma & İçli Köfte

Sen gelmezsen ben gelir seni bulurum. :) Ben de tesekkür ederim güzel yorumun icin. :)
Emegine saglik tekrar, umarim ilk icli köfte denemem basariyla sonuclanir ama senin tarifinle olumlu sonuclanacagina eminim! :)

dedimki geriliyorum uzak durayım nasıl uzak durdum kendime şaşıyorum ama:53::53::1::1:
ilk kez yapacaksan dağılıp çatlamaması için bir tane haşlanmış patates koyabilirsin hamuruna...
eminim çok güzel olacaktır:56::56::56:

dedimki geriliyorum uzak durayım nasıl uzak durdum kendime şaşıyorum ama:53::53::1::1:
ilk kez yapacaksan dağılıp çatlamaması için bir tane haşlanmış patates koyabilirsin hamuruna...
eminim çok güzel olacaktır:56::56::56:

Sen yine uzak dur, arada rahatlamaya ihtiyaci oluyor insanin.
Aa cok iyi oldu bu önerin, deneyince sana resmini gönderecegim! :)

Hey allahım niye girdim ki konuya sanki:43::43::43:

Canım müthişsin ya..
Yalnız o içli köfteleri o kadar muntazam kapatmana da hayran kaldım.
Benimkiler şekli tanımlanamayan cisim gibi oluyor genelde:ssz:

Sen yine uzak dur, arada rahatlamaya ihtiyaci oluyor insanin.
Aa cok iyi oldu bu önerin, deneyince sana resmini gönderecegim! :)

çabuk geriliyorum senin gibi güzelce yazıp ohh bee verdim cevabını diyemiyorum banlanıyorum en güzeli mola vermekti:1::1::1:
evet tatlım kesinlikle patates işini görür..

Hey allahım niye girdim ki konuya sanki:43::43::43:

Canım müthişsin ya..
Yalnız o içli köfteleri o kadar muntazam kapatmana da hayran kaldım.
Benimkiler şekli tanımlanamayan cisim gibi oluyor genelde:ssz:

izninle güliciiimmmmmm:1::1::1::1:
şekli tanımlanamayn cisim demek :1::1::1:yazık ama niye ezikliyon garibim köfteleri:27::27::27:
yaptığına göre zamanla şeklide güzel verirsin hem zaten bende sinir oluyorum illa mantı küçük olmalı neymiş efenim içli köfte benim yaptığım şekil olmalı asla katılmıyorum nihayetinde mideye inecek şekilci olmamak lazım:1::1::1:
ayrıca çok teşekkür ediyoruuuuuummmmmm:38:

çabuk geriliyorum senin gibi güzelce yazıp ohh bee verdim cevabını diyemiyorum banlanıyorum en güzeli mola vermekti:1::1::1:
evet tatlım kesinlikle patates işini görür..

sagol canim ama ben de aslinda ara veriyorum bazen bir süre girmiyorum KK`ya yoksa duramam ben de öyle:1:
neyse, konunu bölmeyelim, sen güzel pisirmelerine saglikla mutlulukla devam et, biz de takip edelim! :16:

izninle güliciiimmmmmm:1::1::1::1:
şekli tanımlanamayn cisim demek :1::1::1:yazık ama niye ezikliyon garibim köfteleri:27::27::27:
yaptığına göre zamanla şeklide güzel verirsin hem zaten bende sinir oluyorum illa mantı küçük olmalı neymiş efenim içli köfte benim yaptığım şekil olmalı asla katılmıyorum nihayetinde mideye inecek şekilci olmamak lazım:1::1::1:
ayrıca çok teşekkür ediyoruuuuuummmmmm:38:

Ama canım cismin şekli tanımlanamayınca kendisi de haliyle kalınca bir şey oluyor :60:

Sonra dalga geçiyorlar benle :63:
O yüzden napıyorum? Canım içli köfte isteyince migrosa gidiyorum, en temizi :ssz:

sagol canim ama ben de aslinda ara veriyorum bazen bir süre girmiyorum KK`ya yoksa duramam ben de öyle:1:
neyse, konunu bölmeyelim, sen güzel pisirmelerine saglikla mutlulukla devam et, biz de takip edelim! :16:

sağol canım...
bende sıkıldıkça yarışıyorum işte:1::1:
3.yarışmam olcak bu :1:

Ama canım cismin şekli tanımlanamayınca kendisi de haliyle kalınca bir şey oluyor :60:

Sonra dalga geçiyorlar benle :63:
O yüzden napıyorum? Canım içli köfte isteyince migrosa gidiyorum, en temizi :ssz:

çok ayıp teşvik etmek yerine dalgamı geçiyorlar belkide ustalaşacakken köreldin gencecik yaşta çevrede çok önemli tabii:1::1::1:
bende çok yapmıyorum işte heryerde yapılmışı var ne uğraşacam diyorum alıyorum ohhh miss sende en güzelini yapıyorsun:13::13:

o zaman sende al köfteni gel yarışmaya bu pazar başvuru süresi için son yetişirsin :13::29:

bu güzel davetin için teşekkürler canımmmm :16::16:
yarışma şimdilik düşünmüyorum ama aklımda daha sonra belki katılırım
tabii senden birincilik gelmio kimseye oda ayrı konu:27::27::24::24:

icli köfte resimleriyle yetiniyim ben :43::43: bayiliyorum icli köfteye ama zamanim yok yapmaya,en iyisi sana geliyim :9:

ellerinize emeginze saglik krepli sarmada cok güzel görünüyor :56: basarilar dilerim :16:

bu güzel davetin için teşekkürler canımmmm :16::16:
yarışma şimdilik düşünmüyorum ama aklımda daha sonra belki katılırım
tabii senden birincilik gelmio kimseye oda ayrı konu:27::27::24::24:

tamam canım ilk fırsatta katıl hazırlık aşamasında ve sonrasında cidden keyif alacaksın...
topu topu 3.yarışmam bu ama yaaa o kadar kategori oldu sadece 3 tanesine katıldım nasıl benden birincilik gelmiyomukiii:26::1::1:

icli köfte resimleriyle yetiniyim ben :43::43: bayiliyorum icli köfteye ama zamanim yok yapmaya,en iyisi sana geliyim :9:

ellerinize emeginze saglik krepli sarmada cok güzel görünüyor :56: basarilar dilerim :16:

misafiri çok severim gel tabi beklerim:38:
ayrıca çooook teşekkür ederim :42:
ne kadarda kafiyeli bir mesac oldu:1::1::1:

tamam canım ilk fırsatta katıl hazırlık aşamasında ve sonrasında cidden keyif alacaksın...
topu topu 3.yarışmam bu ama yaaa o kadar kategori oldu sadece 3 tanesine katıldım nasıl benden birincilik gelmiyomukiii:26::1::1:

iyi olur gerçekten bayadır aklımdaydı inş zamanım olursa katılırım:34::34::34:
üç tanesine katıldın ikisin de birinci oldun
üçüncü birincilikte yakın gözüküo :16::16::16::16:
şaka bi yana inan çok hoş yaptıkların canım ellerine sağlık :16::16::16:
oolsada yesek bide hiiiiççççççç kilo almasak :38::38::38::38:

Back
X