Makarnalar Fırında Makarna Börek Tadinda-Resimli

Bende haftasonu yaptım bunu ama spagetti ile yaptım
Ve daha dar bir borcamda yaptım
Kaşarıda fırını kapatmaya yakın 10 dk önce koydum
İnanılmaz bir lezzet
Teşekkürler.

Bende haftasonu yaptım bunu ama spagetti ile yaptım
Ve daha dar bir borcamda yaptım
Kaşarıda fırını kapatmaya yakın 10 dk önce koydum
İnanılmaz bir lezzet
Teşekkürler.

süpersin canim denemis olmana ve begenmene cok sevindim hem böyle deyisik makarnalarla yapilincada bizede yani banada baska fikir olmus oluyo sayenizde
affiyet bal seker olsun ellerine saglika.s.

incitanemtuanam leyladan aldım tarifi bu akşam bende yapıcam bakalım nasıl olacak
yemeğim vardı ama ya pilav ya makarna yapıcaktım yanına
hazır yeni bişi öğrenmişken yapiim di mi delikafadulden

bu saate akilir mi bu be perihan akilsiz kafa oh lezziz bi sey, bende firnda makarna yaparim ama sucuklu, bu da nefis gozukuyor yapmam lazim bi ara
ellerinize saglik hanimlar ....!!!

yaa ben bunu bir kere nişanlıyken yapmıştım hamur olmuştu.7 snedir cesaret edipde yapmadım.incitanem yapmış ve diğer arakadşlarda yapınca canım çekti yapsammıkii yarınn nasıl olur acabaaa:)yaparsam söz buraya resim ekliyecem.galiba 7 sene önce hem küçük hem deneyimsiz hemde fırın eski modeldii yaa şimdi evimde deniyecem ilk kezz ben borcamda yapacam ama yumurta bana alaerji yapabiliyor bazen içine yumurta koymasam yinede tuttarmıı yani kesince güsel bi şekilde dururmuu?:)

tatlisin ilk deneyimlerimde yillar önce ayni sey benimde basima gelmisdi inan denemeni tavsiye ederim ama yumurtasis nasil olur inanki bilmiyorum ama bildigim sey esimin yengesi yapiyo ayni tarif hemen hemen bol krema koyuyo bide icine ama yumurta koymadigini biliyorum esim onunkunuda seviyo ama ben nedense begenmedim yemiyorum onun yaptigini
bu tarifi suböreginede cok benzetirler tad olarak hatta daha lezzetli bulurlar vede yapimi cok kolay

benim gibi bi makarna canavarına bu yapılırmı yaa. geçen gece saat 1de yaptım soslu soslu oturdum yediim. annemede verdim yedi bitirdi kızıyo banaki hep senin yüzünden kilo alıom:))))
ama bunuda yapıcam. büyük ihtimal yarın yapar buraya fotosunu koyarım. mmmm nefis görünüyo. hepinizin ellerine sağlık.

tatlisim bi sen diilsin bende ayniyim hele gece gece bakiyom yemek bölümüne yemeden kilo aliyom nerdeysse inankaydirigubbakcemile3

kessinlikle tavsiye ederim bayilicaksin tatlisim
yap ve fotosunu mutlaka ekle bitanema.s.

incitanemtuanam evet çok güzel olmuştu ama biraz sulu sulu olmuştu acaba yoğurt mu sulandırdı?
yada biz hemen fırından çıkınca servis yaptık ondan mı oldu acaba?
tabiiki bu lezzetinden hiç bişi eksiltmedi, mükemmeldi vallahi bayıldık ailecek yerimseniben

yogurdundan olmus olabilir canimcigim
begenmenize cok sevindim inanki
annemin cok yaptigi tarifdir bu onun yaptiginin hosunuza gidilmesi beni ayrica cok mutlu ediyoa.s.

ben de fırında makarnayı çok yaparım ailece çok severiz özellikle çocuklar..ama ben bunu sütle yapıyorum yoğurt değil de 1 bardak süt koyuyorum öyle de çok güzel oluyor eminim yoğurtlusu da güzeldir

sütlüsünü hic denemedim tatlim ama birgün denerim mutlaka yeni tadlara acigimdir sanada yogurtlusunu tavsiye ederim canima.s.

ben geçen gün burdan bakıp yaptım tekk kelimeylee harika bişi..
herkese denemesini tavsiye edrim
paylaşım için teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…