- Konu Sahibi incitanemtuana
-
Bende haftasonu yaptım bunu ama spagetti ile yaptım
Ve daha dar bir borcamda yaptım
Kaşarıda fırını kapatmaya yakın 10 dk önce koydum
İnanılmaz bir lezzet
Teşekkürler.
incitanemtuanam leyladan aldım tarifi bu akşam bende yapıcam bakalım nasıl olacak
yemeğim vardı ama ya pilav ya makarna yapıcaktım yanına
hazır yeni bişi öğrenmişken yapiim di mi delikafadulden
tamam şekerciiim yapıcam resmini çekicem buraya da ekliicem yorumumuda yapçem hihoyyyt
incitanemtuanam senin tarifin şekercim
kızlar makarnamız olmuş mu?
bu saate akilir mi bu be perihan akilsiz kafa oh lezziz bi sey, bende firnda makarna yaparim ama sucuklu, bu da nefis gozukuyor yapmam lazim bi ara
ellerinize saglik hanimlar ....!!!
yaa ben bunu bir kere nişanlıyken yapmıştım hamur olmuştu.7 snedir cesaret edipde yapmadım.incitanem yapmış ve diğer arakadşlarda yapınca canım çekti yapsammıkii yarınn nasıl olur acabaaa:)yaparsam söz buraya resim ekliyecem.galiba 7 sene önce hem küçük hem deneyimsiz hemde fırın eski modeldii yaa şimdi evimde deniyecem ilk kezz ben borcamda yapacam ama yumurta bana alaerji yapabiliyor bazen içine yumurta koymasam yinede tuttarmıı yani kesince güsel bi şekilde dururmuu?:)
benim gibi bi makarna canavarına bu yapılırmı yaa. geçen gece saat 1de yaptım soslu soslu oturdum yediim. annemede verdim yedi bitirdi kızıyo banaki hep senin yüzünden kilo alıom:))))
ama bunuda yapıcam. büyük ihtimal yarın yapar buraya fotosunu koyarım. mmmm nefis görünüyo. hepinizin ellerine sağlık.
incitanemtuanam evet çok güzel olmuştu ama biraz sulu sulu olmuştu acaba yoğurt mu sulandırdı?
yada biz hemen fırından çıkınca servis yaptık ondan mı oldu acaba?
tabiiki bu lezzetinden hiç bişi eksiltmedi, mükemmeldi vallahi bayıldık ailecek yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?