Makarnalar Fırında Makarna Börek Tadinda-Resimli

telden çektim fotoları tam net değil

kızlar denemenizi tavsiye ederim çk güsel valla iki tabak yedim fırrından çıkar çıkmaz
akşam yemeğini bekleyemedim:)))

Sardunyacım biraz kurumuş gibi görünüyolar. Borcamda genelde yemeklerin üstü hemen kızarıyo altı geç pişiyo.Üzerine biraz süt gezdirip fırınlanlasak daha mı ii olur ki?

Sardunyacım biraz kurumuş gibi görünüyolar. Borcamda genelde yemeklerin üstü hemen kızarıyo altı geç pişiyo.Üzerine biraz süt gezdirip fırınlanlasak daha mı ii olur ki?

evet canım üstü biraz kurudu ee ilk denemem
bilmem nasıl olur önemli değil kuru muru ben yerim tadı çok güsel:))

ellerine emegine saglik canim begenmenede sevindim
ekledigin icinde ayrica tsk ederim
kizlar söyle bisey varki makarna zaten haslandigi icin firinda cok durmasi sart diil biraz kizarmasi yeterli hem kurumaz hemde kasarda sertlesmez ozaman

bugün yaptım tatlışım saol eşim de beğendi ama her zaman ki gibi tuzunu az atmışım resim ekliycektim unuttum yafuuuu aklıma geldiğin de az kalmıştı...

bende yaptım çook beğendim nefis olmuştu bence besamal sosludan daha lezzetli ve kolay her zaman yapabileceğim bir tarifim daha oldu ..çok tesekkürler..

ay harika görünüyor denemeliyim mutlaka
ama ne makarnam ne de peynirim yeteri kadar var
ama aklımda çok hoş duruyo ya
içinde fazla malzeme olmaması özellikle süt gibi eşimin beğenmesine neden olur gibi bakalım
deneyince yazarım artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…