Fırında patates kızartan var mı?

haklısın canım dün gerçektende ilk fırını kapattığımda kızarmışlardı çokta güzel görünüyordu ama işte eşim saat 5te işten geliyo normalde ama dün7.de geldi arkadaşlarıyla çay içmişlerde bende biliyodum ama eşim benim saat 6da yemek yicemi bilir gelir diye düşündüm ama untmuş bırakamadımda arkadaşı dedi e haliyle 1 saat bekledi fırında pörsümüz kurumuş azcıkta tadıda çok iideğildi yani,he bide ben hep yağı sadece üstüne gezdirirdim dün ilk defa harmanladım da yaptım müthiş olmuştu gerçekten neyse bidahakine geldiği zaman fırına atıcam bakalım ozaman ne diycek inşallah yine güzel olur

bayılırım fırında patatese ben.ya ayva dılımı gıbı kesıp tuzlayıp kabuklu fırına verırım ya da yuvarlak kesıp,tuz karabıber yag surup krema dokerım.kızarmalarına yakında kasar rendesı dokerım uzerıne ınanılmaz bır lezzet oluyor

busabah yaptım gene veeeee busefer eşim hiç bişey diyemedi çok güzel ve yumuşak olmuş,biraz kalın doğradım parmak dilim olarak ,tuzladım kırm.biber.karabib. katıp yağladım harmanlayıp fırına sürdüm ve kızardıktan sonra kapatım fırını 5dk sonra servis yaptım ve busefer istediğimi aldım çokta lezzetliydi en önemliside kocişim ağzını açamadı

fırın poşetindede deneyin güzel oluyor.birazcık salça ve baharatlarla karıştırdıktan sonra poşete atıyorum lezzetli ve hafif oluyor

bende patatesleri kalın kalın doğruyorum.tavada yağ salça baharatlarla da harmanlıyorum.sonra da fırına.kurumaması için beklememesi gerekiyo tabi

bende ilk duyduğumda aa fıırnda patates kızartmasımı olur demiştim
ama gayetde güzel oluyomuş valla.normal tavada kızartıp yiiynce bu hafta boyunca vicdan azabı duyuyodum.şimdi öle bi derdim yok gayette güzel oluymuş valla

bugün annemle babama yaptım. çok da lezzeti oluyor. 3 tane patlıcanı ve domatesi alüminyum folyaya sarıp onları da fırına verdim. aynı zamanda piştiler. az zahmetle pazar günü öğleden sonra yemekleri için ideal. ENFESTOOOO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…