E
Elis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kahvefincanxix
-
ayva dilimi doğruyorum ama biraz ince ince dilimliyorum ki cips gibi de olsun diye tuz kekik kırmızı pul biber birazda zeytinyağı sonra yağlı kağıt serilmiş fırın kabına koyuyorum doğru fırına.süper oluyo.hatta bu akşam yemekte bizde bu tarif vardı .yanına da kaşarlı mantar sote ohh miiis
maşallah kızlar hepiniz birbirinizden beceriklisiniz bende deneyim bari birde illa yaglı kagıt koymak şart mı?şartsa nerlerde bulunuyorrr? pretty womencim sana bişi sorayım kaşarlı mantar sote nasıl oluyor zor mu kolay mı? yada bilen arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirimmm:))))cokacimcoook
ayva dilimi doğruyorum ama biraz ince ince dilimliyorum ki cips gibi de olsun diye tuz kekik kırmızı pul biber birazda zeytinyağı sonra yağlı kağıt serilmiş fırın kabına koyuyorum doğru fırına.süper oluyo.hatta bu akşam yemekte bizde bu tarif vardı .yanına da kaşarlı mantar sote ohh miiis
fırında patates kızartması yaparken küp küp kesiyorum az yağla ,az kırmızı biberle ve bolca susamla karıştırıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye döküp pişiriyorum.çocukların hoşuna gidiyor.
fırında patates kızartması yaparken küp küp kesiyorum az yağla ,az kırmızı biberle ve bolca susamla karıştırıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye döküp pişiriyorum.çocukların hoşuna gidiyor.
Bende kızartmalık doğrayıp, tuz nane ve kırmızı pul biber ile harmanlayıp fırın poşetine koyup fırına veriyorum. Harika oluyor. cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?