Estagfurullah...Libbyim ne yaptın sen ya süper ellerine sağlık
kıskanıyorum senin bu kadar marifetli oluşunu :1ninca:
Umarım dener beğenirsinz.Çok pratik ve güzel bişeye benziyor, hemen yapılacaklar listesine alındı. Sahura ne yapsam diye düşünüyordum bende saol libyanacım a.s.
Afiyet olsun teşekkür ederim e-pack cik.ellerine sağlık libyana
bişe sorabilirmiyim
sucukları da frına verdiğimiz zaman koysak olmazmı aynı pizzaya koyduğumuz gibi
bende deneyeceğim
bişe daha muhtemelen kaç kişilik bu tarif
ben,m evde bi ben bi aşkım var
yemekler kalınca içim acıyo hele hele yenilmeyip atılınca
şimdiden tşk tatlım a.s.
kaydirigubbakcemile5görünüşü çok güzel bende deniycem en kısa sürede
ellerine sağlık cnm çok güzel gözüküyor
çokta pratik tam benlik patates delisiyim de sengözlerimebaksanab
Çok sağol gülüm.Beğeniceğini umuyorum biz çok seviyoruz cidden..allahim allahim bu ne boyle:1shok:
valla resmen agzimin suyu akti be oruclu oruclusenağlama
bende patates pure yapcaktim bugun ama bu tarfi grdum simdi ben dururuyumsırnaşık şey
ama tabi evde patates kalmamis aksam esim geliken getirsin bari hemencik yapip firina veririm
iftarada yetisir insallahCADIARZU
mesela firinda ne kadar bekliyo ,esim isten geldikten 1 saat sonra oluyo iftar sence yetisirmi haslama firinda pisirme falan
ha bide turkiyeden sucuk geldi ohhh mis gibi onlardanda yaparim ustunecokacimcoook
aksamda yorumumla ve resimile gelirim aynen buraya:lepi:
ha bu arada ellerine saglik demeyi unuttum-tatlicadiarzu-
ben denerim de bakalım
Sempy;hazır püre ile lezzeti çok değişir tatlısı ;kesinlikle hakiki patatesle yapılan tada sahip olmaz..ama yine de sen bilirsinŞenizlibisim evde hazir toz patates pure var aceba
normal patesi haslayip rendelecegim yerde onu pure yapipta malzemeleri katsammiki
olurmu aceba
çookk süper olmuş
eline saglık mutfakların kraliçesiopuyorumnanaktan
en kısa zamanda denicem inşallah bi sucuk aldırayım babamadelikafadulden
:Ben hazır püreleri nedense hiç sevemedim
çok değişik bir tadı var belki markasına göre değişir ama şimdiye kadar denediklerim hoş değildi
Vooovv!
Hayırlısı ile sen de yaparsın inşallah bebik..oooooooo ellerine saglik canim bu ne byle seninkide harika gorunuyo
iste aksam yapmis olsaydim bende resim eklicektim bugun
ama insallah bakimda bugun yaparim belki vaktim olursa isten donunce
Evet tatlısı gerçekten öyle ama patates hem doyurucu hem leziz her şekli afiyetle yeniyor..sahura ben de deneyeyim Allah izin verirse...
gerçi patatesten gına geldi eşime... salataydıi kumpirdi, kızartmaydı nerdeyse hergün patates yiyoz...:kaydirigubbakcemile3
canım ellerine sağlık... alkisalkisalkis ağzımın suları aktı valla... cokacimcoook patates ve sucuk birbirlerine çok yakışıyor... :lepi: mutlaka deneyeceğim... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?