e iste tepsimizin boyu aynida
iste dedigim gibi sanirim benim patatesler buyuktu, oyuzden malzemeler cogaldi ve tepsiye cok gelince pismedi
seninki ince olmus oyuzden hemen kesilmis ,bizimki kalin oldgu icin pismemistir ama dolaba koyunca dondu iyi oldu
ama bidaine yine yaparim onda tam uygularim
anam sen yine sevin baksana hepimiz bu tarifin icine dustuk co pataik ,valla civik olduguna bakma yine ben yaparim ozellikle sarmisaksiz 5 caylarda cok guzel olur
libisim cok tesekkur ettim canim takma kafana sorun bizdedir
baksana sennki ne kadar guzel bebli pistigi
buda benim resimler canim
yorumlari yukarda yazdim
sanırım sarımsak uymadı bize...
bence patatese en çok tereyağı yakışıyo...
bir de tereyağlı deneyeceğim Allah izin verirse...
ama ramazan sonu inşallah...benim fırınım midi fırın... ve ben 2 bardak su kattım...
1 bardak mı katsam acaba birdahaki sefere... çünkü altı da yanmak üzereydi.. üstü de kıpkırmızı oldu... ama ortası çok cıvıktı... en iyisi sen bi de kendi tepsinde fotoğrafını çekiver tekrar yaparsan zahmet olmazsa... tepsinin boyutunu anlayalım...
peyniri nezaman ekliyoruz çıkarmaya yakınmı? birde kaşar peynirimi kullandınız?
Şeniz çok sağol canımDöktürmüşüz yine
MAŞALLAH
Bayıldım ya
süper ötesi
diyorum yine
ve sen gülüyosun di mi canım
Gerçekten çok lezzetli görünüyo canım
Ellerine sağlıkkkk
opuyorumnanaktanÖPTÜMopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 mutlaka dene gülümgörüntü gerçektende harikaakannehir
süper bişey olmuş ellerine emeğine sağlık canım:lepi:
içinde patates olan herşeye bayılrımcokacimcoook
kesinlikle bana hitap eden bir şey bu...
eşimde bende gece sucuk yemeği pek sevmiyoruz ama ben sade tereyağlısını deneyeceğim sahura ..inşallah tabi..
üstüne kaşarda koysam olumrukifisfisfis
sende peynir koymuşsun sanırım..
ya ben bunu ramazan sonrası kesin sucuklusunu denerim orjinali çok daha iyi olurcokacimcoook heralde..
kızlar maaşallah hangi ara yapıp koydunuz resimleriakannehir
sizlerinde ellerine sağlık:lepi:
çok teşekkürlerŞenizçok harika görünüyo ellerine sağlık
Çok güzel görünüyor mmm..Ellerine sağlık gülüm..libyanam sonunda dayanamadim dün gece sahur icin yaptimkaydirigubbakcemile2
ama evde sucuk yokmusmafoldumben
ee gece vakit bogazin öterse careler bulunuveriyor bende sosiz kizartip koydum üstüneee:kedi:
valla tdi nefistiicokacimcoook afiyetlen yedikcokacimcoook
cok begendik bidenem tarif icin cok tesekkür ederimopuyorumnanaktana.s.
Ben teşekkür ederim
Ctesi akşam büyük bir hevesle sucuklu patatesi denedim ve ailecek bayıldık:lepi:
Fırından çıkar çıkmaz biraz cıvık gibi oldu sanki azcık ılınınca daha tok, daha güzel oldu.zemuszemus,
teşekkürler Libyana tarif için, sen hep böyle cici tarifler var tamammıvereliniortak
bende yapacam bu akşam ya heryerde bu tarif karşıma çıkıyor:)))
Sarmısak sevilmezmi yavsengözlerimebaksanab
Heleki pişerkenki çıkardığı buram buram mis gibi koku yokmuucokacimcoook
Az kalsın orucu mundar edecektik sırf o koku yüzünden.-tatlicadiarzu-
Ben 2 bardağa yakın su koydum, hatta daha da az konulabilir kanımca
peyniri nezaman ekliyoruz çıkarmaya yakınmı? birde kaşar peynirimi kullandınız?
Peynir mibenneyaptımki
Ulaaaa ben peynir koymadım iyimi, tarifte varmıydı peynirakannehir
Ama yinede çok güzel oldu yavcokacimcoook
cnm bu güzel,hoş ve değişik patates tarifini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler opuyorumnanaktan
dün denedim ve enfes oldu gerçekten..her yiyen hem bayıldı hem ne olduğunu pek çözemeyip sordu zemuszemus ''ımmh nefis, e şey, bu patatesle mi yapılıyor, tadı çok güzel, harikaaa'' gibi yorumlar aldım kaydirigubbakcemile3
resim çekemedim çünkü benim minik cadım tam iftar saati ağlayıp, babasında da durmayınca ancak servisimi yapabildim..
bir de şu detayı eklemek istiyorum...tarife göre malzemelerimi ilk karıştırdığımda çok sulu oldu..birkaç kaşık un daha ilave ettim toparladı .. ve 160 derecede 1 saate yakın pişti..börek gibi olmuştu ama cokacimcoook
sağol libyanacım ellerine sağlık a.s.
ya görüntüsü bu kadar muhteşem olan bu güzelliğin kimbilir tadı nasılsır kaçarı yok bu gece Allah izin verirse sahur soframda olacak teşekkürler canım paylaşımın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?