- Konu Sahibi Sympathique
-
firin sutlaci cok cok yaparim,, evde muptelalari var,, ama uzerini kizartmak icin her kaseye toz seker serpin, kizarmasi daha guzel olur! seker karamelize oluyor ve enfes bir tat veriyor.
valla sempa senin tariflerini hep deniyorum bunuda deniycem cok guzel oluyor buda eminim oyledir
sütlaca bayılırım ama fırında hıc denemedım ama merak edıyorum dogrusu
Övünmek gibi olmasın ama çok güzel sütlaç yaparım..Hatta akrabalara özel sütlaç günleri güzenliyorum hem ağzımız tatlanıyo hemde biraraya gelmiş oluyoruz bu bahaneylecokacimcoookAma daha önce hiç fırında sütlaç yapmadım cesaret edememiştim üstü çok kızarır, az kızarır, yanar vs gibi şüphelerim vardı ama artık elimde pratik bi tarifim var..gamyoncuiremsuEn kısa zamanda deneyeceğim..Artık fırında sütlaç günleri düzenlerimkaydirigubbakcemile3
ay ay ay guvecinde sutlacinda cok guzel gorunuyo canim bende cok severim firinda olan herseyi ama firin sutlac yemeyeli epey oldu normal sutlac asla bunun yerini tutmuyohamarat kardesime afiyet olsun
Ellerine sağlık Sempatik,süper görünüyor.
Ben de 2 lt süte 6 çorba kaşığı pirinç,1.5- 2 su bardağı şeker,2 kaşık nişasta,vanilya ve damla sakızı koyuyorum..Daha önce hiç fırında denemedim,çünkü güveç kaplarım yok.Yalnız benim duyduğuma göre üstlerinin daha güzel kızarması için sütlaçtan bir kepçe alıp 1 yumurtanın sarısıyla karıştırılıp güveçlerin üstüne paylaştırılıyormuş,tavsiye ederim..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?