- 27 Nisan 2012
- 15.743
- 18.930
- 498
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
vermem net..
iyilik yaranmıyor bu tarz insanlara sakın vermeyin..
iyilik yaranmıyor bu tarz insanlara sakın vermeyin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında içimde küçücük de olsa öyle bir korku var. Eşimin ailesine çoğunlukla maddi desteğimiz var. Eşimin abin sonuçta demesinde biraz olsun bunun da desteği var gibi geliyor bazen. Yarın bunu ima bile etse benim de lafım olur elbet ama çok yıkılırım gerçekten.bir meleğin annesiymişsiniz. O meleğin rıskını vermeyin. Kaza olur, sakatlık hastalık olur neyse ama zaten sicili de bozukmuş. Ben olsam vermezdim.
Eşinizde bugün sen bilirsin sonuçta ağbin der yarın başka der.
Temennim gerçekten o. 40 yaşını geçti hala aynı...verme abinin ihtiyacı falan yok adam kullanmaya alışmış.
vereni olmayınca ayağını denk almayı öğrenir.
o zaman verme.Aslında içimde küçücük de olsa öyle bir korku var. Eşimin ailesine çoğunlukla maddi desteğimiz var. Eşimin abin sonuçta demesinde biraz olsun bunun da desteği var gibi geliyor bazen. Yarın bunu ima bile etse benim de lafım olur elbet ama çok yıkılırım gerçekten.
Ben senin yerinde olsam vermem. Bu anne babaların erkek çocuk derdi nedir bilmiyorum ama genelde bu tip ayrıcalıklarla büyüyorlar zaten. Bu yaşa kadar hep el üstünde tutulmuş. Bu yaştan sonra bir zahmet kendi sorunlarını halletmeyi öğrensin. Yok paramız de bitsin gitsin. Senden banka hesap özetini isteyecek değil. Hiçbir mecburiyetin yok. Hem maddi hem de manevi açıdan için rahat bir şekilde hayatına devam edebilirsin.Merhabalar KK üyeleri,
Benim bütün ailemize sorun olan bir abim var. Çalışmayı sevmez, hep para sıkıntısı vardır. Annem babam onun için yapmadığını bırakmadı. 2. evliliğini yaptı. Babam ev aldı, eşi evi beğenmedi kiraya çıktı. Şimdi eşi de çalışmaya başlamış.
Sorun şu ki abim benden borç istiyor. Eşinin bir ödemesi varmış. Çok sıkışmışlar. Taksit taksit ödeyecekmiş. Eşimi aramış önce. O da hesap kitap bende diye topu bana atmış. Eşim der ki sonuçta abin. Bence verelim. Bundan önce 1 defa daha istedi. Gönderdim 5 senedir ödeyecek. Sonra istediği bir şey vardı sen al veririm dedi. Hala ödeyecek.
Para sorun değil de ben bütün hayatımı ertelemek zorunda kaldım abimin yüzünden. Çünkü annem babam hep abinin ihtiyacı var dedi. Ben yokluk içinde okudum, evlendim. Şimdi durumumuz çok şükür iyi. Bunu bildiği için benden para istiyor yine.
Versem içim razı değil, vermesem de yine abi sonuçta diyorum.
Ne yapsam sizce?
Çok teşekkür ederim fikir ve destek için. Anne babalar neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. En küçük şeyde beni ararlar. Abim hiçbir işlerini halletmez. Babamın bir işi olduğunda eşimi daha çok aramıştır gerçekten. Hiç de ağır, zor gelmez. Ama lafa gelince o abin senin...Ben senin yerinde olsam vermem. Bu anne babaların erkek çocuk derdi nedir bilmiyorum ama genelde bu tip ayrıcalıklarla büyüyorlar zaten. Bu yaşa kadar hep el üstünde tutulmuş. Bu yaştan sonra bir zahmet kendi sorunlarını halletmeyi öğrensin. Yok paramız de bitsin gitsin. Senden banka hesap özetini isteyecek değil. Hiçbir mecburiyetin yok. Hem maddi hem de manevi açıdan için rahat bir şekilde hayatına devam edebilirsin.
Hastalık değilmiş. Eşinin acil bir ödemesi varmış o yüzden sıkışmışlar...keyfi bir ödeme içinse verme ancak hastalık vs ise ver
keyfi bir ödemedir boşver o zaman canımHastalık değilmiş. Eşinin acil bir ödemesi varmış o yüzden sıkışmışlar...
500 tl. Beni zorlar tabi ama hallederim o dert değil de geçmişin etkisinden kurtulamıyorum. Bir de yeni eşinin ödemesi varmış. Onun için isteyince benim sinirler fora...Sizden alıp ödemediği önceki borçlarını hatırlatın mutlaka, biraz utansın...
Geri ödemediği takdirde sizi zora sokmayacak bir meblağ ise verin, neticede kardeş..
vermezdim tabi. hani ihtiyacı olduğunu artık nereden kestireceğim ki. sürekli istiyor. evlenmiş iseniz ihtiyaclarınız var sizin deMerhabalar KK üyeleri,
Benim bütün ailemize sorun olan bir abim var. Çalışmayı sevmez, hep para sıkıntısı vardır. Annem babam onun için yapmadığını bırakmadı. 2. evliliğini yaptı. Babam ev aldı, eşi evi beğenmedi kiraya çıktı. Şimdi eşi de çalışmaya başlamış.
Sorun şu ki abim benden borç istiyor. Eşinin bir ödemesi varmış. Çok sıkışmışlar. Taksit taksit ödeyecekmiş. Eşimi aramış önce. O da hesap kitap bende diye topu bana atmış. Eşim der ki sonuçta abin. Bence verelim. Bundan önce 1 defa daha istedi. Gönderdim 5 senedir ödeyecek. Sonra istediği bir şey vardı sen al veririm dedi. Hala ödeyecek.
Para sorun değil de ben bütün hayatımı ertelemek zorunda kaldım abimin yüzünden. Çünkü annem babam hep abinin ihtiyacı var dedi. Ben yokluk içinde okudum, evlendim. Şimdi durumumuz çok şükür iyi. Bunu bildiği için benden para istiyor yine.
Versem içim razı değil, vermesem de yine abi sonuçta diyorum.
Ne yapsam sizce?
500 tl. Beni zorlar tabi ama hallederim o dert değil de geçmişin etkisinden kurtulamıyorum. Bir de yeni eşinin ödemesi varmış. Onun için isteyince benim sinirler fora...