- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
Vermem cok komikte bir bahane bulurumki kotasini doldurdugunu anlasin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim denizci. 20 gün oldu gideli daha Allah kavuştursun demek için bile aramadı. Şimdi belki 10 defa aradı para için. İnşallah bu defa anlar da bi daha bu sıkıntıyı yaşatmaz bana.Vermem cok komikte bir bahane bulurumki kotasini doldurdugunu anlasin.
Soyadları yürüyecek ya sanki bana her biri hanedan ailesi. Boşver takma kafana. Dediğim gibi sen kendi ailene bak artık. Çocukların var mı bilmiyorum ama varsa sen aynısını yapma yeter.Çok teşekkür ederim fikir ve destek için. Anne babalar neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. En küçük şeyde beni ararlar. Abim hiçbir işlerini halletmez. Babamın bir işi olduğunda eşimi daha çok aramıştır gerçekten. Hiç de ağır, zor gelmez. Ama lafa gelince o abin senin...
Çocuğum yok henüz. Geçen yıl kaybettik doğuma az bir süre kala. Ama emin olduğum tek konu bu. Çocuklarıma bunu yaşatmayacağım ve kimsenin böyle bir şeyi yaşatmasına izin vermeyeceğim. Çünkü hayatım annemle babamın onun yüzünden fedakarlık edip sonra üzülmesiyle geçti.Soyadları yürüyecek ya sanki bana her biri hanedan ailesi. Boşver takma kafana. Dediğim gibi sen kendi ailene bak artık. Çocukların var mı bilmiyorum ama varsa sen aynısını yapma yeter.
Yok yA sen ben pis değiliz. Ben de kinlenirim. Bu normal bir şey. Salağa yatıp İnsan kullanmak nasıl sıradansa biz gibilerin de kinlenmedi gayet normal. Üzülmek ağlamak sevinmek gibi bir his bu. Bizim gibilere laf YokAilen yeterince alıştırmış arkasını toplamaya
Bir de sen aynı şeyi yapma.
Hayır hiç mi azıcık ucundan kıyısından kinlenmiyorsun
hayret ediyorum gerçekten.
Böyle konuları görünce bu kez kendime
ne pis insansın yaa sen
diyorum
Ben senin şu düşündüğün şeyi düşünmezdim bile.
Yok yA sen ben pis değiliz. Ben de kinlenirim. Bu normal bir şey. Salağa yatıp İnsan kullanmak nasıl sıradansa biz gibilerin de kinlenmedi gayet normal. Üzülmek ağlamak sevinmek gibi bir his bu. Bizim gibilere laf Yokkinlenmek güzeldir, gerçekleri tüm çıplaklığıyla gösterir.
Abim falan Yok ama o dediğin bende de işlemiyor.yani haklısın.
ben yapamıyorum, abi diye kıyamama falan
kesinlikle işlemiyor bende.
Soylerseniz anlar soylemeden kimse birseyi anlamak istemiyor bu zamanda.Eşim denizci. 20 gün oldu gideli daha Allah kavuştursun demek için bile aramadı. Şimdi belki 10 defa aradı para için. İnşallah bu defa anlar da bi daha bu sıkıntıyı yaşatmaz bana.
Ben olsam verebilirim önemli olan gönül rahatlığı içim rahat olucak gerisi önemsiz Abi'm kendisi düşünsün vermezse kendi gönlü huzursuz olur benim içim rahat derdim :) eğer ona verdiğim para beni etkilemiyorsa hele hiç düşünmemMerhabalar KK üyeleri,
Benim bütün ailemize sorun olan bir abim var. Çalışmayı sevmez, hep para sıkıntısı vardır. Annem babam onun için yapmadığını bırakmadı. 2. evliliğini yaptı. Babam ev aldı, eşi evi beğenmedi kiraya çıktı. Şimdi eşi de çalışmaya başlamış.
Sorun şu ki abim benden borç istiyor. Eşinin bir ödemesi varmış. Çok sıkışmışlar. Taksit taksit ödeyecekmiş. Eşimi aramış önce. O da hesap kitap bende diye topu bana atmış. Eşim der ki sonuçta abin. Bence verelim. Bundan önce 1 defa daha istedi. Gönderdim 5 senedir ödeyecek. Sonra istediği bir şey vardı sen al veririm dedi. Hala ödeyecek.
Para sorun değil de ben bütün hayatımı ertelemek zorunda kaldım abimin yüzünden. Çünkü annem babam hep abinin ihtiyacı var dedi. Ben yokluk içinde okudum, evlendim. Şimdi durumumuz çok şükür iyi. Bunu bildiği için benden para istiyor yine.
Versem içim razı değil, vermesem de yine abi sonuçta diyorum.
Ne yapsam sizce?