• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fırtına öncesi sessizlik mi ?

Biliyorlar, tanıyorlar cok cok iyi bir insan olduğunu biliyorlar.. Şimdide iyiliğine iyi diyorlar ama işte aynı mesele hep...pes etmek istemiyorum, en kötüsüde ona bunu söyleyemiyorum ailemin nefretini kazanmasın diye yani iki aradabir deredeyim ne yapmam lazım bilemiyorum

söyleme zaten...

artık haberleri olduğunu ama babandan hala ses çıkmadığını söylersin:bbo:

önce anneni ele geçir,annen babanı ele geçirir :jeyyar:

ve mutlu son:lepi:

neden fırtına öncesi sessizliği olsun ki?
bbenim annemde babama söylemiş benim durumumu bana haberi bi kaç gün sonra geldi ama babam bna hiç birşey demedi iyi kötü davranışlarıda normal..
ha tabii ki sessiz olabilir kız babası dugu karmaşası içindedir mutlaka belkide annenin kızı istemeye geliyorlar demesini bekliyordur seninle tam anlamı ile konuşmak için olamaz mı__?

Kızlar 5 ay geçti aradan babam hala onaylamadı kafayı yicem artık arada kaldım coook bi akıl verin mafoldumben

yok sanmam benimde babam biliyo hatta sevgilimin bana gönderdiği mektubu okudu.hala bişey demedi.bazı babalar böyle oluyor işte :D

sen konuşmayı denesen babanla olmazmı? yaşın küçük değil sonuçta ama babanda bu kadar ısrar ettiğine göre bi bildiği wardır belki. bence konuşman en mantıklısı susarak bişey olmaz çünkü

Back
X