Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konustuk nihayet bugün, karşı çıktı istemedi , onaylamadı, annem ve halam da onu desteklediler, kardeşim de istemedi, böyle olucagını biliyordum. Benim fikrimi sordun benim fikrim bu dedi , bir baba olarak beni önemsiyorsan ona göre davranırsın dedi yani ayrıl demek oluyor heralde...çok kötülüyüm çoooook :gitme:
niye istemiyorlar?
annen ilk söylediğinde karşı çıkmış mıydı?bilmiyorumkismile
Ben de merak ettim niye istemiyorlar ?
bu ne saçma bi sebep.. tam tersi belkide annesi babası ayrı olduğu için iyi ve kalabalık bir ailenin özlemini çekiyordur.. ve sen ailesi olacağın için seni el üstünde tutacaktır. bir avukat olarak söylüyorum ki boşanma istatistiklerinde annesi babası ayrı çiflerin çockları daha fazla boşanıyor gibi bir tespit yok .. bu çok acımasızca.. eminim elinde olsa erkek arkadaşında bu ayrılığa engel olmaya çalışırdı.. biraz zaman ver bence tek sorun buysa, bunun sorun olamayacağını anlarlar.. unutma seninkilerde ayrılabilirdi canım.
Bencede çok saçma çok kızgınım onlara aynı dediğin gibi aile yuva özlemi çeken birisi, benimle bir aile olmak istiyor...Biz seni çok seviyoruz bizi yanlış anlama diyorlar, ama eğer cok seviyorlarsa saygıda duymaları gerekmezmi. Zaten birarada yürütemiyorlarsa ayrılmaları daha dogru, bunu dediğim zaman bizde nelere katlandık ama onu yapmadık diyorlar. Bilmiyorum ne yapmam gerekiyor öyle allak bullak oldumki bütün hayaller suda...
ailene öfke besleme. onlarda kendilerince iyi olanı istiyorlar
pes etmeye gerek yok
zamanla yoluna girer
ne kadar zamanda evlenmeyi düşünüyordunuz?
işi gücü var mı sevgilinin? önünüzde bir engel var mı yani senin ailen dışndaopuyorumnanaktan
kayınvalidenle mi kalacaksın evlenirsen?
İnş canım yoluna girerYaza doğru istemeye gelmek istiyorlardı, onun için açtık babama konuyu evlilik seneyeydi. İşi gücü var, bi engeli yok, birikimini yapmış, askerliğini yapmış tek suçu annesi babası ayrılmış...
hemen pes etme...
ailesinin ayrı olduğunu biliyorlar da çocuğun iyi biri olduğunu bilmiyorlar mı.boshayallersmile
Çok üzüldüm. İlk sayfaları okuyunca "kız babası işte, naz yapıyor, içine sindirmeye çalışıyor kızının büyümüş olmasını" diye düşünmüştüm ama durum farklıymış. Ama pes etme. Gerçekten tek sorun buysa sahip çık ilişkine. Ama böyle dikinie dikine gidip işi inada bindirerek değil. Yavaş tavaş, sabırla, zamanla. Bir süre konuyu açma bakalım. Bir süre sonra "Baba sadece bir tanışsan..." diye tanışmaya ikna etmeye çalışrısın. O kadar iyi insansa sevgilin zaten tanıdıkça fikri değişir.
seni çok iyi anlayabliyorum..bnmde en başta nişanlımı istemiyordu babam amcam halamlar dahil burda konuda açmıştım 7 ay direndim kendi sülaleme karsı babam git evlen seni silerim umrumda olmaz diyodu..sonra annem bi akşam konuyu açtı madem öyle gelsinler dedi en başta tanışmaya geldiler sonra istme ve söz oldu söz akşamına ait bı fotoğrafımız bile yok babamın yüzü asık misafrlere adam akıllı hoş geldn dahi demedi yne babama karsı saygımı bozmadım..söz takıldı geldiler gittiler babam tanıdı aa ii insanlarmış dedi yaptıkları için kusura bakmayın bende kız babasıyım beni anlayın kolay değil kızım için her ihtimali düşünmeliym dedi onlarda haklısınız dedi şimdi çok şükür hersey yolunda ve nişanlıyım ekimde de düğünüm var...sende kendine sıkıntını yapma su akar yolunu bulur babanın gönlünü kırmadan hal yolunca halletmeye çalış derim..
bence ne yapıp edip ailenle tanıştırmalısın.erkek arkadaşın ne kadar üzülmüştür hakkında böyle düşünülmesinden.kusura bakma canım ama çok saçma geldi bana bahaneleri.
Hakkında öyle düşünüldüğünü söyleyemedim... bencede çoook saçma ama elbet anlayacaklar hatalarını