Fıs fıs ılac orucu bozar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Plutonyendunya20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
78
43
3
26
Merhaba ben ventolın fıs fıs kullanıyorum astım/bronşit hastalarının kullandıgı ılactan benım alerjik bronsıtım var polenlere parfüm deterjan kokularına terleyınce veya zararlı bır sey yiyip ıctıgımde nefes olarak tıkanıyorum bunu sıkınca hava gelıyor ve açılıyorum. Malum ramazan ayı oruc tutuyorum ama bu ılac aklımda soru ısaretı kullansam orucu bozar mı acaba bilenler var mı ? Soyle bı ılac asagıya resım ekleyeceğim

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 52
  • images (1).webp
    images (1).webp
    11 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba ben ventolın fıs fıs kullanıyorum astım/bronşit hastalarının kullandıgı ılactan benım alerjik bronsıtım var polenlere parfüm deterjan kokularına terleyınce veya zararlı bır sey yiyip ıctıgımde nefes olarak tıkanıyorum bunu sıkınca hava gelıyor ve açılıyorum. Malum ramazan ayı oruc tutuyorum ama bu ılac aklımda soru ısaretı kullansam orucu bozar mı acaba bilenler var mı ? Soyle bı ılac asagıya resım ekleyeceğim
Bunun gibi sorularınız için müftülük hattını aramanız daha sağlıklı olur.

Ben de kullanıyorum mecbur kalırsam. Orucu bozmuyor. Ama yine de müftülüğe danışsan iyi olur.

Orucu bozmaz(zorunlu olduğu hallerde kullanabilirsiniz, iftar sahur saatlerine denk getirebilirseniz daha rahat olur içiniz)
Yine de il ilçe müftülükleri çok daha sağlıklı cevap verecektir.

Bozmaz çünkü bu ilacı yutmuyorsunuz bu ilaç hava yollarına gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X