Bebek İkinci El Fisher price donence kullananlar...

Sultanzeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
143
1
46
İstanbul
Arkadaslar fisher price mutlu dusler donence almak istiyorum ancak donerken cok ses yaptigi icin iade edildigini duydum kullananlar varsa bir fikir verebilir misiniz? Ayrica elinde temiz satan varsa da konuyla ilgileniyorum. Tesekkurler

Son düzenleme:
Arkadaslar fisher price mutlu dusler donence almak istiyorum ancak donerken cok ses yaptigi icin iade edildigini duydum kullananlar varsa bir fikir verebilir misiniz? Ayrica elinde temiz satan varsa da konuyla ilgileniyorum. Tesekkurler

mutlu düşler kullanıyorum oğlum çok seviyor , ses yapmıyor , kumandalı oluşuda çok kullanışlı . çünkü durduğunda dönencenin yanına gidip açsam oğlum beni gördüğünde kucağıma almamı istiyor beni görmeden kumandasıyla basıp başlatıyorum böylelikle beni görmediğinden iyi oyalıyor =) memnun kalırsın tavsiye ederim

donenceler bebeklerde goz kayması yapıyormus doktor soylemıstı o yuzden ıkı kızıma da almadım bunada almam cevremı de uyarıyorum soylemek ıstedım sadece sıze de

Oğluma tiny love müzik kutulu dönence aldım,aylardır bıkmadan oynuyor.4 farklı dönüş e sahip bu yüzden çok ilgilerini çekiyor.youtube dan videolarını inceleyebilirsin çok memnunuz öneririm

Uyariniz icin tesekkur ederim ancak kimi doktorlar da goz koordinasyonunu arttirdigini soyluyor cok arastirdim ayrica kullananlarda da goz kaymasi sikayeti duymadim

Tiny love icinse isikli ve kumandali bisey ariyorum

ilginize tesekkur ederim

Uyariniz icin tesekkur ederim ancak kimi doktorlar da goz koordinasyonunu arttirdigini soyluyor cok arastirdim ayrica kullananlarda da goz kaymasi sikayeti duymadim

Tiny love icinse isikli ve kumandali bisey ariyorum

ilginize tesekkur ederim

bebeklerin kullandığı eşya süresi ne kadar ki , on beş dakika ,,, yirmi dakika bile olmuyor sıkılıyor , etrafına bakıyor , başka birşey ile ilgilenmek istiyor , dönenceyede kalkıp saatlerce bakmıyor

Tiny love muzik kutulu dönence hem ışıklı hemde 40 dk boyunca çalıyor.muzik kutuunun üstündeki geniş düğme şarkı değişmesini sağlıyor.oğlum dönenceyi aynı zamanda tekmeleme oyuncağı da yaptı.gündüz çok güzel oyalanıyor bende ev işleriyle ilgilenebiliyorum:) 40 dk geçiyor tekrar açıyorum çoğu zaman.dönence elim ayağım oldu.bide uyumadan önce onun rahatlatıcı ışığıyla sakinliyor uyuaya başlıyor.beyaz gürültü sesleride çok işime yaradı

ben kullanıyorum cok rahat bende fısherın kurmalı bır modelı vardı kurmaktan bıktıgım ıcın bu modelı aldım cokta memnunum..kızım ozellıkle ısıgına bayılıyor...o ses yapıyor dıyenlerede kurmalıları onerırım ses neymıs o zaman bellı olur..sevgıler

Back
X