- Konu Sahibi minikipegim
-
hepsine 50 dersen alayım cnm kızım da 4 aylık ilerisi için iyi olur:)[/QUOTE
Slm. Fisher price çevir bas ve hayvanlı bul tak ikisini aksak indirim yapar misiniz?[/QUOTE
ikisi 30 tl yapıyor, 25 olur en son düşünürseniz..ama kargo bedeli de olacağından bence ihtiyacınız varsa diğerlerine de bakın derim..yumurtalar da çok eğlenceli ve güzel mesela
çok hoşsunuz :)) hepsi 80 ediyor ama :) siz 60 dediğinize göre ortası 70 olsun muen son ne dersin peki ortamız olsun 60 olsun hepsini alayım uğraşma sen de ben de mutlu olalım cnm :)
küpler 10X10 gibi, çok emin değilim. ama kçük bi koliye sığar hepsi..aralara sıkıştırırımKüplerin ebatları büyük mu? Kargo çok tutar mi acaba
toplu isteyen arkadaşla anlaşmazsak konuşalım yine olur mu?Toplu olarak satılmazsa 3 unu almak istiyorum.
topluca almak daha mantıklı oluyor, kargo açısından. düşünürseniz diğer arkadaş dönmedi..size gönderebilirimbende hepsini almak istiyorum
alabilirisniz tabi :) önce siz yazmışsınızSatılmadiysa hepsini toplu almak istiyorum
olurtopluca almak daha mantıklı oluyor, kargo açısından. düşünürseniz diğer arkadaş dönmedi..size gönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?