Arkadaşlarım 5 senelik evliyim sorunlar yeni değilde bayadır kayınvalidem ile ateşkes ilan ettik yani olur olmaz bana bağırmıyor ve herşeye müdahale etmiyor insanarın yanında küçük düşürmüyor lafın kısası bi süredirde uymayım diye duymamazlıktan geliyordum ama bugün resmen üzerine tüy dikti..Geçen hafta yemeğe aldım eşimin ailesini fiskos masasının üstünede beyaz bohça diye saten ucuna dantel oluyo ondan koydum.memnun olsun diye kendi yaptıya ..Onu dolamış kafaya demediğini bırakmadı bugün ziyarete gittiğimde .Oraya o mu konulurmuş 4 liralık bi kumaş alıp üstüne dantel koyamamışımmı ,çocuğun çeyize koycakmışım bidaha yapamazmış offf içimi şişirdi bağıra bağıra tamam bende öle yaparım dedim ama içime işledi resmen fitil oldum dünya lafyedim daha birsürü..ağlıyorum sinirden.Eşimede bişey demedim.Sorum şu fiskosun üzerine o dediğim örtü konulmazmı ya oda dantelli ..benmi cahilim anlamadım ki ? fıydırdım attım eve gelince üstünden siz olsanız napardınız ?İnsanın kendi başına gelince bişey aklına gelmiyo..
Ya burdaki sorunlara bakınca gerçekten hafif kalıyor bu sıkıntı ama herkezin derdi kendine büyük derler ya benimkide bu oldu işte..Normal yani değilmi kendi annemin yaptığı bi bohçayı koyayım ben ozman görsün bide ona seslensin bakalım diye düşünüyorum(biiiirrrr sürü dantel var ama öyle yaptı ya dahada tetikledi beni) ..yanlış bir şey yapmadığımı anladım en azından allah razı olsun sizlerden ..okadar bozuldu ki eşimle onun yüzünden aramız artık konu o olsun istemiyorum o yüzden anlatmadım ama damarıma basarsa eşimde yanımdayken yaparım yuvasını ben onun ..Ne anlarlarki değilmi moral bozmaktan güç üzmekten sana gelen gelin evlat mutlu olmaya huzura geliyo ne diye bozmaya çalışırlarki anlamıyorum bu insanları Allah ıslah etsin cümlesini..
Arkadaşlarım 5 senelik evliyim sorunlar yeni değilde bayadır kayınvalidem ile ateşkes ilan ettik yani olur olmaz bana bağırmıyor ve herşeye müdahale etmiyor insanarın yanında küçük düşürmüyor lafın kısası bi süredirde uymayım diye duymamazlıktan geliyordum ama bugün resmen üzerine tüy dikti..Geçen hafta yemeğe aldım eşimin ailesini fiskos masasının üstünede beyaz bohça diye saten ucuna dantel oluyo ondan koydum.memnun olsun diye kendi yaptıya ..Onu dolamış kafaya demediğini bırakmadı bugün ziyarete gittiğimde .Oraya o mu konulurmuş 4 liralık bi kumaş alıp üstüne dantel koyamamışımmı ,çocuğun çeyize koycakmışım bidaha yapamazmış offf içimi şişirdi bağıra bağıra tamam bende öle yaparım dedim ama içime işledi resmen fitil oldum dünya lafyedim daha birsürü..ağlıyorum sinirden.Eşimede bişey demedim.Sorum şu fiskosun üzerine o dediğim örtü konulmazmı ya oda dantelli ..benmi cahilim anlamadım ki ? fıydırdım attım eve gelince üstünden siz olsanız napardınız ?İnsanın kendi başına gelince bişey aklına gelmiyo..
anam kaynanacığımı ve kendimi gördüm 1an bunları mutlu edemezsin canım benimkide her gelişinde salonumdan başlar eşyalarımın yerlerini değiştirir oğlu kızar ama o değiştirir 1tek fiskos örtüsü verdi hadi yapamıyor yaptırmamış dedim kabul ettim ama o iğrenç örtüyü sermiyorum diye kızar 1oğlu daha var saklıyorum ona vercem diyorum gülüyor Allahım 1örtüyle iki gelin alcak kadın becerir gerçi küçük odadaya sandığı koydum üstüne küçük tv yi oturan yok odada ma dert oldu ona oraya sandık konulurmuymuş al 1tv sephası koyayım üstüne dicem denmiyor onlar söylesin herşeyi Allahtan eşim neyin ne olduğunu biliyor oda konuşsa ozaman bu sessiz kızın ne cadı olduğunu görürler ama o gider ben evi eski haline getiririm ama ayda 1 gelir zırt pırt gelse ozaman dayanamam da boş ver canım tek derdi o örtü olsun napalım biz dekarasyondan onlar kadar anlayamayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?