Arkadaşlarım 5 senelik evliyim sorunlar yeni değilde bayadır kayınvalidem ile ateşkes ilan ettik yani olur olmaz bana bağırmıyor ve herşeye müdahale etmiyor insanarın yanında küçük düşürmüyor lafın kısası bi süredirde uymayım diye duymamazlıktan geliyordum ama bugün resmen üzerine tüy dikti..Geçen hafta yemeğe aldım eşimin ailesini fiskos masasının üstünede beyaz bohça diye saten ucuna dantel oluyo ondan koydum.memnun olsun diye kendi yaptıya ..Onu dolamış kafaya demediğini bırakmadı bugün ziyarete gittiğimde .Oraya o mu konulurmuş 4 liralık bi kumaş alıp üstüne dantel koyamamışımmı ,çocuğun çeyize koycakmışım bidaha yapamazmış offf içimi şişirdi bağıra bağıra tamam bende öle yaparım dedim ama içime işledi resmen fitil oldum dünya lafyedim daha birsürü..ağlıyorum sinirden.Eşimede bişey demedim.Sorum şu fiskosun üzerine o dediğim örtü konulmazmı ya oda dantelli ..benmi cahilim anlamadım ki ? fıydırdım attım eve gelince üstünden siz olsanız napardınız ?İnsanın kendi başına gelince bişey aklına gelmiyo..
Arkadaşlarım 5 senelik evliyim sorunlar yeni değilde bayadır kayınvalidem ile ateşkes ilan ettik yani olur olmaz bana bağırmıyor ve herşeye müdahale etmiyor insanarın yanında küçük düşürmüyor lafın kısası bi süredirde uymayım diye duymamazlıktan geliyordum ama bugün resmen üzerine tüy dikti..Geçen hafta yemeğe aldım eşimin ailesini fiskos masasının üstünede beyaz bohça diye saten ucuna dantel oluyo ondan koydum.memnun olsun diye kendi yaptıya ..Onu dolamış kafaya demediğini bırakmadı bugün ziyarete gittiğimde .Oraya o mu konulurmuş 4 liralık bi kumaş alıp üstüne dantel koyamamışımmı ,çocuğun çeyize koycakmışım bidaha yapamazmış offf içimi şişirdi bağıra bağıra tamam bende öle yaparım dedim ama içime işledi resmen fitil oldum dünya lafyedim daha birsürü..ağlıyorum sinirden.Eşimede bişey demedim.Sorum şu fiskosun üzerine o dediğim örtü konulmazmı ya oda dantelli ..benmi cahilim anlamadım ki ? fıydırdım attım eve gelince üstünden siz olsanız napardınız ?İnsanın kendi başına gelince bişey aklına gelmiyo..
Çok Çok Çok teşekkür edrim arkadaşlarım hepinizin yorumu birbirinden güzeldi zaten aldım çocuğun odasına yere atıım tepiniyo üstünde yakında mandalin çukolatalı süt dööökmesi yakındır üstünebohça örtülürmü dedi ya bana annemin ne güzel bohçaları var verdiği onu koyucam geldiğinde gördüğündede benim zevkim bu sordum yanlış birşeyde yokmuş herkez öyle koyuyormuş bi örtü yüzünden bi ton laf ettin bana gereksiz yere diycem..annem hellal hoş olsun yine yaparım ben sana yay gitsin dedi diycem yeter ona zaten büyük ihtimal yapamıcaz başka derse de topu topu kaç torun var annem özençli insan yaparım yapamazsan alırım diyo sen üzme canını boşver diycem Gelmesini dört gözle bekliyorum.Bütün örtülerini kaldırdım annemin verdiklerini yaydım yerine çatlasın patlasın hihhoyt
Benim babam iflas ettiği için hiç istemedi bunlar beni ;eşim evi başlarına yıkmış öylelikle kabul ettrimiş yani ben bu düğünü istesende istemesende yapıcam demiş annesine tencereler tavalar havalarda uçuşmuş benim birşeyden haberim yok o gün bu gündür kinli bana ilk günden beri 4 yılımı hiç etti harcaılar resmen beni bende konuştum olmadı sustum olmadı 5 yıl oldu sönmedi ateşi hastalıklı olduğuna bende inandım ve dinsizin hakkından imansız gelirmiş diyorar ya o moddayım artık hareketlerimlede vurgulamak istiyorum bişeyleri istyer anlar ister anlamaz.. yardımlarınızla çok teşekkür edrim arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?