kızlar ceyiz düzenler eger düdüklü almadıysanız fissler alın kesinlikle resmen hayatımı kurtardı bütün sebzeler 2 dk da pişiyor et bile 7 dk da hazır inanılmaz bişi şiddetle tavsiye ederim birde kurutma makinesi süper bişi dısarda kurutma derdi bitti camasırlardan cıkan tozlar bir hazneye toplanıyor ve manzara cok fena resmen öbek halinde toz kütlesi cıkıyor koyu renkte ve hepsi camasırlardan cıkıyor inanamadım cıkanlara nası giymişim yıllarca die düsünmekten uyku uyumadım gece bence imkanınız varsa mutlaka alın en basta hijyen icin

hiç düdüklü kullanmadım daha önce o yüzden ilk dönemler eminim çok pişmiş yemekler yaparım, o kadar kısa sürede pişiyorsa yemekleri... umarım kısa sürede olduğu kadar tenceredeki gibi de lezzetli oluyordur... (bakalım test etmek için 6 ayım daha var
 hiç düdüklü kullanmadım daha önce o yüzden ilk dönemler eminim çok pişmiş yemekler yaparım, o kadar kısa sürede pişiyorsa yemekleri... umarım kısa sürede olduğu kadar tenceredeki gibi de lezzetli oluyordur... (bakalım test etmek için 6 ayım daha var )
) 

ilkokuldayken öğretmenim anlatmıştı bir kere patlama hikayesi , kullanabilsem çok iyi olacak , yoksa bazen sebzeleri saatlerce pişirmek zorunda kalıyorum .
 ilkokuldayken öğretmenim anlatmıştı bir kere patlama hikayesi , kullanabilsem çok iyi olacak , yoksa bazen sebzeleri saatlerce pişirmek zorunda kalıyorum .