20 günde 4 kilo verdim canım hemde çok kasmayarak ve sporumu da sürekli aksattım. Eminimki düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyle 45 günde 8 kilo verilir.
inşallah...
20 günde 4 kg. çok iyi bir rakam..
belli bir listeye mi bağlı kaldın yoksa porsiyon azaltma ve zararlılardan yememe şeklinde mi?
ben spor yapamıyorum demir eksikliğim had safhada olduğu için çok çarpıntım oluyor. önce onu düzeltmem gerekiyor sanırım :44:
Canım benim de çarpıntım vardı, ciğerlerim tüketiyordu daha 16 yaşımda olmama rağmen. Doktora gittim. Tek dediği: SPOR. Haftalarca bilgisayar sandalyemden kalkmıyordum çünkü. Yavaştan başladım, dürüst olmak gerekirse en basit hareketlerde 5 tane yapınca sorun yok 10 olunca kalp krizi geçiriyorum adeta. Ama bir şekilde başlamam lazımdı. Spora da yazılacağım.
Listem yoktu ama şu rus diyeti diye bir şey var yarım yamalak ona uydum sanki. Sabahları haşlanmış yumurta (arada ekmek, zeytin falan da götürdüm tabiiki), ve sebze yemeği, salata. Yine akşam yemeğim sebze yemeği vs. ama kahvaltıda domates, salatalık, peynir de yiyorum.
eve bisiklet aldım o zaman onunla başlayabilirim belki de. nabız ölçme olayı da var.. baktım kalp krizine doğru gidiyor, bırakırım
yaşın çok küçükmüş aslında.. bu kadar çarpıntı.. demir eksikliği olabilir sende de..
Olabilir ama sporla yeneceğimi düşünüyorum, mutlu mesut merdiven çıkmak hayalim.
Canım bende başladım tabikide doktor kontrolunde ve doktorum Ayşegül Öztürk ankarada oturanlar için tavsiye edebilirim etlik lokman hekim hastanesinde çalışmakta aç kalmayarak istediğim her şeyi yiyerek zayıflıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?