• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fit anneler yardım.

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Nihayet depresyondan çıkıp diyetisyene gittim. Bana liste verdi. Gayet güzel uyuyorum listeye. Ancak vermem.gereken 20 kilo var. Ve sabah 8 akşam 5 çalışıyorum öğle. Araları koşa koşa. Eve gelip Bebeğimi uyutup koşa koşa ise yetişiyorum. İşten gelince de Bebeğimi dışarı çıkarıyorum 2 saat parkta oynuyor. Sonra banyo yemek uyku derken çok yoruluyorim is yerinden zaten yorgun geliyorum . Bebeğime.genelde tek.başıma bakıyorum bu arada. Neyse spor yapmam lazım kilo vermek için ama o kadar yoruluyorum ki bebeğim uyuyunca yanına bende sizip kalıyorum. Spor olmadan kilo verilmez mi. Pestilim çıkıyor. Hala emziriyorum bu arada.

Parkta o oynarken siz de spor yapın diyeceğim de çok küçük

Arabaya koyup yürüyüş yapsanız birlikte

Zaten yeterince koşturmaca var emziriyorsunuz da bence kilo verirsiniz
Ya inanin o kadar hareketli ki.
Maşallah diyeyim yani 1 saniye gözümü üzerinden ayırma şansım yok. Emzirme çok fark eder mi ki

Spor yapmadan da kilo verilir ama daha yavaş verilir, spor yapsanız vücudunuz daha sıkı ve sağlıklı olur... vs.
Diyet listeleri genelde ihtiyacımız olan kaloriden biraz daha düşük kalorilere göre hesaplanıp verildiği için, spor yapmasanız da verirsiniz. Bir de anlattığınız hayat temposu zaten çok yüksek, ne zaman diyete başladınız bilmiyorum ama kendinize azıcık zaman verin, bakalım ne kadar veriyorsunuz. Hiç spor yapamıyorsanız, akşamları banyodan önce birkaç set mekik, plank, squat hareketleri yapın. 10-15 dakikanızı almaz. Yeter de artar bile bence.
Emzirmek acayip kalori yaktırıyor bu arada. Zayıflatıyor yani.

Nihayet depresyondan çıkıp diyetisyene gittim. Bana liste verdi. Gayet güzel uyuyorum listeye. Ancak vermem.gereken 20 kilo var. Ve sabah 8 akşam 5 çalışıyorum öğle. Araları koşa koşa. Eve gelip Bebeğimi uyutup koşa koşa ise yetişiyorum. İşten gelince de Bebeğimi dışarı çıkarıyorum 2 saat parkta oynuyor. Sonra banyo yemek uyku derken çok yoruluyorim is yerinden zaten yorgun geliyorum . Bebeğime.genelde tek.başıma bakıyorum bu arada. Neyse spor yapmam lazım kilo vermek için ama o kadar yoruluyorum ki bebeğim uyuyunca yanına bende sizip kalıyorum. Spor olmadan kilo verilmez mi. Pestilim çıkıyor. Hala emziriyorum bu arada.
Ben de gidiyorum diyetisyene is cikisi 5olacak kışa..Spora firsatim pek olmuyor o yuzden listeye tam uysam da 5kilo verdim ..spor yapsam 7 olucakti belki..yani kilo veriliyor..

Ben hamileligimde tam 22 kilo almistim.Bebegim 11 aylik spor egzersiz yapma firsatim benimde olmadi malesef.Sadece emzirerek tam hamilelikten onceki kiloma dondum su an:KK76: Fakat tek sorun spor yapmadigim icin eski kilomda olsam bile fizigim asla eskisi gibi degil.Sarkmalar ve deformeler cok fazla:bicak:

Ben hamileligimde tam 22 kilo almistim.Bebegim 11 aylik spor egzersiz yapma firsatim benimde olmadi malesef.Sadece emzirerek tam hamilelikten onceki kiloma dondum su an:KK76: Fakat tek sorun spor yapmadigim icin eski kilomda olsam bile fizigim asla eskisi gibi degil.Sarkmalar ve deformeler cok fazla:bicak:
Sonradan toparlanir onlar

Canim emzirmek cok kilo verdiriyo ama normal besleniceksin emziriyorum diye sut olsun diye kalorili seyler tuketmezsen bol su tuketirsen zaten hicbirsey yapmasanda kilo verirsin bi de calisiyosun efor harciyosun sen dahlikli beslen yeterli bence vaktin olursada yuruyus yaparsin

Canim emzirmek cok kilo verdiriyo ama normal besleniceksin emziriyorum diye sut olsun diye kalorili seyler tuketmezsen bol su tuketirsen zaten hicbirsey yapmasanda kilo verirsin bi de calisiyosun efor harciyosun sen saglikli beslen yeterli bence vaktin olursada yuruyus yaparsin

Zaten yeterince kosturyosun. ev işi falan yada yemek falan yaparken bebeğini üzerine bağla eğilip kalktkca ağırlık kaldirio gibi olur:) yediğine içtiğine tam anlamda uyuyosan sorun yok verrsn

Düzenli spor yapan biriyim yıllardır. Şunu söyleyebilirim ki spor olmadan da kilo verirsiniz, hele ki bu koşturmacada. Hatta aynı hızda verirsiniz. Tek sıkıntı, zayıfladığınızda vücudunuzda sarkmalar olabileceği gerçeği. İkisi bir arada olursa elbette süper olur ama olmuyorsa da kasmayın ve moral bozmayın. Sporunuzu rahat rahat yapacağınız günler de gelir, o zaman o sarkmalar da hallolur. Siz bebeğinizi sağlıklı, mutlu, huzurlu büyütün şimdilik.:anne::emir_bebek:

Anne-bebek egzersizleri var, bebekle 2 saat parkta oynayacağınıza 1 saat oynayıp evde de onunla beraber egzersiz yapabilirsiniz. Hem siz egzersiz yaparsınız, hem de ona oyun olur. Şu stil. İzledim biraz, anne-bebek çok şirinler. :)

Back
X