• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fit anneler yardım.

Ben iki hamileligim sonrasinda da duzenli yapamadim spor ama mekik hep cektim.
Yan yaglari yakmam icin 10 dk civari egzersiz yaptim ama onun disinda motor takmis gibiyim cocuklarin pesinde..
Evin hem annesi hem babasi sayilirim, esim genelde gorevde nobette.
Cocuklari disari cikart, oynat, yedir icir, ev isi yemek, bulasik, camasir pert oluyorum.
Sarkma vs olmadi cok sukur, unvdeki kilomdayim.
Ama yememe icmeme dikkat ediyorum.
Aksam 5 den sonra agzima lokma koymam.

Kilo vermenin %70'i diyet , %30'u spordur.
Eger diyet listenize harfiyen uyarsaniz kolaylikla kilo verirsiniz. Spor olarak da bebeginizle yuruyuse cikin,zaten parka gidiyormussunuz. Hareket o da, Hic yoktan iyidir.

Emzirmeye devam et mutlaka kilo verirsin..birde o süt yapar bu süt yapar diyenlere inanıp yeme sakın..

Nihayet depresyondan çıkıp diyetisyene gittim. Bana liste verdi. Gayet güzel uyuyorum listeye. Ancak vermem.gereken 20 kilo var. Ve sabah 8 akşam 5 çalışıyorum öğle. Araları koşa koşa. Eve gelip Bebeğimi uyutup koşa koşa ise yetişiyorum. İşten gelince de Bebeğimi dışarı çıkarıyorum 2 saat parkta oynuyor. Sonra banyo yemek uyku derken çok yoruluyorim is yerinden zaten yorgun geliyorum . Bebeğime.genelde tek.başıma bakıyorum bu arada. Neyse spor yapmam lazım kilo vermek için ama o kadar yoruluyorum ki bebeğim uyuyunca yanına bende sizip kalıyorum. Spor olmadan kilo verilmez mi. Pestilim çıkıyor. Hala emziriyorum bu arada.
Bu kadar calismak spor sayilsin demi ama:))
Herkesin bunye meselesi bence. Ben spor yapmiyrm ama istahsizlikdan dolayi alsam da kolayca veriyrm. Bence spor yapamiyosan bile ki cok iyi anliyrm seni. Yediklerine ve aksam yatmadan once yememen gerekenlere dikkat et. Kac aylik bebegin? Belki biraz daha zaman gecince rahatlarsin.
Ise giderken gelirken yurumek faydali olabilir ki gerci parka git gel kostur zaten spor gibi

Spor yapmadan diyet yaparak kilo verirsin ama sarkma olur. Diyet yapan arkadaslarima diyetisyen en az yarim saat yuruyus yapmalarini soylemis. Diyetine tam uyarsan ayda 4 kiloya yakin verirsin sanirim.

Ben ekmek makarna vs kestim.Porsiyonu mu azalttim. Bol su ve hurma. Bu sekilde zayifladim. Simdi spor yapicam halim yok.

leslie yapabilirsiniz aslında 1 ile başlayıp 2ye çıkarabilirsiniz. tavsiye ederim.
bir mil 15 dk.

Nihayet depresyondan çıkıp diyetisyene gittim. Bana liste verdi. Gayet güzel uyuyorum listeye. Ancak vermem.gereken 20 kilo var. Ve sabah 8 akşam 5 çalışıyorum öğle. Araları koşa koşa. Eve gelip Bebeğimi uyutup koşa koşa ise yetişiyorum. İşten gelince de Bebeğimi dışarı çıkarıyorum 2 saat parkta oynuyor. Sonra banyo yemek uyku derken çok yoruluyorim is yerinden zaten yorgun geliyorum . Bebeğime.genelde tek.başıma bakıyorum bu arada. Neyse spor yapmam lazım kilo vermek için ama o kadar yoruluyorum ki bebeğim uyuyunca yanına bende sizip kalıyorum. Spor olmadan kilo verilmez mi. Pestilim çıkıyor. Hala emziriyorum bu arada.
Bu kadar kosturmaya yoğun tempoya nasil gitmiyor o kilo
Çalışmıyorum genel temizlik dışında pek harekette yapmam iki küçüğüm var 4 ve 2 yaslarinda onları gezdiririm keyfimize bağlı oda çok aktif degilim yani iki doğumum da sezeryan olmasına rağmen verdim
Ikinci doğumum 70 le noktalandı bi hafta sonraki kontrolde 58 kilo idim
Gerçi ilk doğumumdan sonra da 43 kiloyu gordum oyle ki cok zor bi bebekti ilk kuzum

Emzirme doneminde spor yapmanin vucutta laktik asit meydana getirdigi icin sutun tadini bir miktar degistirdigini ve bazi bebeklerin bu degisiklikten hoslanmadigi icin emmeyi biraktigini okumuştum. Emzirme doneminden sonra spora baslamalisiniz bence. Sıkılaşmak icin ev icerisinde yapabilceginiz basit hareketleri kullanabilirsiniz emzirme doneminde

Ben dukan diyetiyle 3 ayda 15 kilo verdim.Metabolizmam çok yavaş daha fazla verenler var.Ustelik dukan sadece günde 20 dakika yürüyüş öneriyor .ben onuda yapmadım.Bi göz atin isterseniz

Back
X