KiskanmadimBende tek çocuk olduğundan arabada rahat
Dj gibi bir şey clap your hands şarkısı var. Eski happy song şarkısını cover etmiş epey hoplamali ziplamaliO kim kiz, bakayim.
Modern muzik benim basimi agritiyor
AboooKiskanmadim
3. U konusur olduk biz
Bizde aklimizi peynir ekmek ile yedik galibaAboooben bir çocuğa daha tovbeliyim
O Türkiye de olur derdim de artık peynir de pahalıBizde aklimizi peynir ekmek ile yedik galiba
O Türkiye de olur derdim de artık peynir de pahalı
Simdi hic gelmez bu kesiKayinvalide onemli, 3. Cocuga kim bakacak
Kendi kendine bakamiyor
MuhahahhaCocuklar ile yolculuk etmeyi bir ben mi sevmiyorumarabada birbirlerini yiyorlar.
Su gorselde ki yazanlari kelime kelimesine yasiyoruz biz
TövbeSimdi hic gelmez bu kesi
Muhahahhabizim bi tanidik arabaya biner binmez cocuklara uyku surubu icirirdi
Turkiye yolculugunda 3 gun boyunca veriyormusTövbekizim 15dk dan fazla uyumazdi. 2 yasina kadar delirtti yinede verilmez yahu
Turkiye yolculugunda 3 gun boyunca veriyormus
Babam hep der: bu cocuklarin hala hayatta olmasi mucize
Ay deli cesareti ya. O yola basvurmak icin egoist olunmali. Cadim gecede ayniydi. Birde 7de is basi yapardim.Agzim acik kaldi resmen
Tanidigim birkac kiside gece cok uyaniyor diye birkac kez vermisti ,eczaci soylemis guya
Ay deli cesareti ya. O yola basvurmak icin egoist olunmali. Cadim gecede ayniydi. Birde 7de is basi yapardim.
Ay bu halleri koca ergenler olduklarında bile bitmiyor. Her sofrada atışırlar kesin, arabada da durmaz çeneleri.Cocuklar ile yolculuk etmeyi bir ben mi sevmiyorumarabada birbirlerini yiyorlar.
Su gorselde ki yazanlari kelime kelimesine yasiyoruz biz
Öyle deme sedum tek çocukla 22 bin adım attıysan iki çocukla 40 bin adım olur bu. Fitinde fiti hatun olursunAboooben bir çocuğa daha tovbeliyim
Geçmişe yönelik yükleyim mi faydası var mı1-Alys harika adımlamış herkesi sollamışsın, maşallah sana lakabın junior bamya olabilir ama hırsın kendinden büyük. Ne demişler önemli olan boyutu değil işlevi
2- Tek kolla hafta da 100 bin üstü adım atanArrietty_ kaptaniçem için de bir alkış alalım
Kaptan olunmaz kaptan doğulur
3- Haftanın üçüncüsü chloe yu dize getiren kadın , kırbaçlımızsedulu muz içinde çalsın ıslıklar
İlk 3'e hakkettiği gazı ve tebriği verdiysek yeni hafta için hedeflerinizi bekliyorum kızlar. Biliyorsunuz adım yarışımız bu hafta da geçerli. Benim bu hafta hedefim tüm haftada en az 100 bin adım atmak.
Arrietty_ sedulu Alys Lori tavsannesi Lusi
Alın size motivasyon sebebi olsun diye son çekindiğim resmi paylaşayım. Benim gibi görünmek istemezmisiniz
Eki Görüntüle 3050214
Canına susayanlar da bugünKiskanmadim
3. U konusur olduk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?