- 13 Mart 2019
- 16.008
- 61.923
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.821
Ben yeniden o şekilde başlıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah, benim için hiç problem yokSelamlar arkadaşlar kusuruma bakmayın ben bu işi beceremedim kilo yazma takip çizelge işi falan
Zaten bi topikten sonra burayı kendime bi günlük gibi açmıştım işte ilham gelince geliyordum
Şimdi yine aynı devam etmek istiyorum yine herkes kilosunu falan istediği gibi yazabilir
Yediği öğünleri ne biliyim kiloya dair herşeyi
Yine isterseniz yazabilirsinizEstağfurullah, benim için hiç problem yok![]()
Yazarım tabii ki. Ben geldiğimde zaten kimse yoktu, aktif ve kalabalık bir grup var diye gelmemiştim. Hedefimiz ve serüvenimiz benziyor diye yazmıştım.Yine isterseniz yazabilirsiniz![]()
Bende öyleyim ama vazgeçmek istemiyorumYazarım tabii ki. Ben geldiğimde zaten kimse yoktu, aktif ve kalabalık bir grup var diye gelmemiştim. Hedefimiz ve serüvenimiz benziyor diye yazmıştım.
Ben de mesela dün akşam yemek sonrası aşırı yedim. Sabah bir şeye moralim bozulmuştu, gün içinde de çok ayakta kaldım fiziksel olarak çok yorgundum ikisi birleşince yeme atağı yaşadım. Bunlar elbette bahane değil ama iradem eskisi gibi güçlü değil son yıllarda, yorgun bir savaşçı gibiyim ve savaşmaktan çok sıkıldım…
Dün tartılmış mıydın?Bende öyleyim ama vazgeçmek istemiyorum
Akşam çay yanına boş geçmedi yine malesef birazdan tartılıcam
Regl de olamadım onun şişkinliği de var bakalım bugün kaç çıkıcam
Ablaa maşallah çok güzel bi sonuç çok sevindimMerhabalar buraya yazmayı unutuyorum hep aklımda oysaki
Gonulmeyvesi kontrollü yemeyi ve koruma düzenine alıştım şükür
Uzun yıllardır görmediğim kiloyu bu sabah tartıda gördüm pek mutlu oldum
Eki Görüntüle 3608252
Çok iyi canımmSelam
Ben hala 60.5 im. Bu ara dikkat etmiyorum gerçi
Bu sabah korsemi takarak başladım
İnşallah devam ettireceğim![]()
En önemlisi de kendini bilebilmekMerhaba hanımlar, ben de bu sabah 68.3 kg çıktım. Psikolojik olarak da daha iyiyim hamd olsun. Hangisi hangisini tetikliyor tam bilmiyorum ama galiba kötü psikoloji kötü beslenmeyi beraberinde getiriyor. Sadece çok yedim diye depresyona girmiyorum mesela, sonraki öğünlerde kaldığım yerden devam edebiliyorum. Ama iyi hissetmiyorsam o duyguyu yiyerek bastırmaya çalışıyorum. Çözüm bulamasam da en azından teşhis edebiliyorum artık, kendimi tanıyabiliyorum diyelim:)