Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Selamlar arkadaşlar kusuruma bakmayın ben bu işi beceremedim kilo yazma takip çizelge işi falan 😐
Zaten bi topikten sonra burayı kendime bi günlük gibi açmıştım işte ilham gelince geliyordum
Şimdi yine aynı devam etmek istiyorum yine herkes kilosunu falan istediği gibi yazabilir
Yediği öğünleri ne biliyim kiloya dair herşeyi
Estağfurullah, benim için hiç problem yok😊

Gün içinde de çok iyi gitmedi
Sabah kahvaltım iyidi
Haşlanmış yumurta
3 zeytin 3 Çatal peynir Domates salatalık 1 dilin ekmekti
Öğlen 1 kepçe Domates çorbası
1 kaşık bulgur 1 kaşık patates

Arkadaşın doğum günüsü vardı
2 dilim baklava yedim 3 te olabilir
3 4 Çatal da pasta yedim

Gelince 1 külah dondurma yedim
Anooı bu ne yaa yemişim de yemişim
Sonra o toklukla tartıldım 84.45

Yani kendime koca bir yuh
Sonra bu sayıdan etkilenmeyip bide akşam yemeği yedim
1 tabak tavuklu bulgur pilavı
1 bardak ayran
Biraz domatesli biber
1 dilim den fazla ekmek
Karpuz

Gerçekten şişman menüsü yani

Neyse bugün çay yanına bişey yemiceö artık
Bi zahmet yemiyim

Yine isterseniz yazabilirsiniz 🥰
Yazarım tabii ki. Ben geldiğimde zaten kimse yoktu, aktif ve kalabalık bir grup var diye gelmemiştim. Hedefimiz ve serüvenimiz benziyor diye yazmıştım.
Ben de mesela dün akşam yemek sonrası aşırı yedim. Sabah bir şeye moralim bozulmuştu, gün içinde de çok ayakta kaldım fiziksel olarak çok yorgundum ikisi birleşince yeme atağı yaşadım. Bunlar elbette bahane değil ama iradem eskisi gibi güçlü değil son yıllarda, yorgun bir savaşçı gibiyim ve savaşmaktan çok sıkıldım…

Yazarım tabii ki. Ben geldiğimde zaten kimse yoktu, aktif ve kalabalık bir grup var diye gelmemiştim. Hedefimiz ve serüvenimiz benziyor diye yazmıştım.
Ben de mesela dün akşam yemek sonrası aşırı yedim. Sabah bir şeye moralim bozulmuştu, gün içinde de çok ayakta kaldım fiziksel olarak çok yorgundum ikisi birleşince yeme atağı yaşadım. Bunlar elbette bahane değil ama iradem eskisi gibi güçlü değil son yıllarda, yorgun bir savaşçı gibiyim ve savaşmaktan çok sıkıldım…
Bende öyleyim ama vazgeçmek istemiyorum
Akşam çay yanına boş geçmedi yine malesef birazdan tartılıcam
Regl de olamadım onun şişkinliği de var bakalım bugün kaç çıkıcam

Merhabalar buraya yazmayı unutuyorum hep aklımda oysaki

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi kontrollü yemeyi ve koruma düzenine alıştım şükür

Uzun yıllardır görmediğim kiloyu bu sabah tartıda gördüm pek mutlu oldum

20250623_085446.webp

Merhaba hanımlar, ben de bu sabah 68.3 kg çıktım. Psikolojik olarak da daha iyiyim hamd olsun. Hangisi hangisini tetikliyor tam bilmiyorum ama galiba kötü psikoloji kötü beslenmeyi beraberinde getiriyor. Sadece çok yedim diye depresyona girmiyorum mesela, sonraki öğünlerde kaldığım yerden devam edebiliyorum. Ama iyi hissetmiyorsam o duyguyu yiyerek bastırmaya çalışıyorum. Çözüm bulamasam da en azından teşhis edebiliyorum artık, kendimi tanıyabiliyorum diyelim:)

Merhaba hanımlar, ben de bu sabah 68.3 kg çıktım. Psikolojik olarak da daha iyiyim hamd olsun. Hangisi hangisini tetikliyor tam bilmiyorum ama galiba kötü psikoloji kötü beslenmeyi beraberinde getiriyor. Sadece çok yedim diye depresyona girmiyorum mesela, sonraki öğünlerde kaldığım yerden devam edebiliyorum. Ama iyi hissetmiyorsam o duyguyu yiyerek bastırmaya çalışıyorum. Çözüm bulamasam da en azından teşhis edebiliyorum artık, kendimi tanıyabiliyorum diyelim:)
En önemlisi de kendini bilebilmek 😍ve yeri gelince dur diyebilmek çok güzel canımm

Bu hafta başında aç karnına tartılmak bi türlü nasip olmadı
Tok da 83.5 falan çıktım
Salı akşamı dukan içeceği hazırladım ve bitirdim yaklaşık 1 litre
Dün aç karnına 82.3 geldim
Bugün niyetliyim Sahur yapmadım ve birazdan tartılıcam sonucu çok merak ediyorum Dün de 4 saat yürüdüm bakalım kaç eksi görücemm

Back
X