Canım günlüğün hayırlı olsun..bol eksili günlerin olsunn.bende 111 kiloydm 1.63 boy ve 29 yaşıma grcm.ama şuan 95 kiloyum çok şükür.6 kiloyu çok önce vermişm on kiloyuda 1 buçk aydr diyet ve sporla verdim.insan isteynce yapamayacaği şey yokmuş inan bana sende yapabilirsin sabırlı olmak lazmm..Teşekkür ederim. Haftalık tartılıp ileteceğim ve her akşam resim yükleyeceğim. Destek olursanız da sevinirim=)
Bu kiloda olunca imkansız gibi geliyor..
Canım günlüğün hayırlı olsun..bol eksili günlerin olsunn.bende 111 kiloydm 1.63 boy ve 29 yaşıma grcm.ama şuan 95 kiloyum çok şükür.6 kiloyu çok önce vermişm on kiloyuda 1 buçk aydr diyet ve sporla verdim.insan isteynce yapamayacaği şey yokmuş inan bana sende yapabilirsin sabırlı olmak lazmm..
Afiyet olsun canım.Ben bugün saf protein diyetimin 4. günümdeym bu 3 gnde 1.800 grm gitti yarn bakalım nekadar eklenck:))Eki Görüntüle 1834909
Sabah kahvaltısını çekmeyi unutmuşum. Öğle yemeğim tavuk 1 dilim çavdar ekmeği ayran ve yağsız tuzsuz salata:))
Kaç kilosunSlm bende yeni başlıyorum. Bol şanslar.
sabah 97.1 geldim yarın sabahtan itibaren başlıyorum diyetebu gün hazırlıklarımı yaptım :)Kaç kilosun
İyi hadi canım hayırlı olsun bool eksiler olsunsabah 97.1 geldim yarın sabahtan itibaren başlıyorum diyetebu gün hazırlıklarımı yaptım :)
Canım akşam değilde sabah aç karna tartıl daha iyi sonuç alırsnMerhaba Canlar,
Diyetimin 6. günündeyim ve yarın akşam tartılma günüm.. Çok heyecanlıyım desem yalan olmaz. Ayrıca yarın akşam diyet listem tekrar yenilenecek. Bugün de menüler diğer günlerle hemen hemen benzer :)
Canım akşam değilde sabah aç karna tartıl daha iyi sonuç alırsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?