kaç beden giyiyorsun merak ettim birde spor yapıyormusun ay ne çok soru sordum baya gelmeyinceayy canim deadiiiimm benimm kiz valla ilk defa bu kadar zayifladimmm çok mutluyum darisi sana deadiimm sende en kisa zamanda hedefi göreceksin
aa ben bunu unutmuştum bir ara konuşmuktuk ya şekercimleArada okurum sizi kîzlar dogumdan sonraa bende katilirim size
Yaakaç beden giyiyorsun merak ettim birde spor yapıyormusun ay ne çok soru sordum baya gelmeyince
pinkibal kaç kilosun diyete ihtiyacın var mı gerçi yoktur bence sende de fit kardeşler oalrak
26 bedenim sanirimkaç beden giyiyorsun merak ettim birde spor yapıyormusun ay ne çok soru sordum baya gelmeyince
pinkibal kaç kilosun diyete ihtiyacın var mı gerçi yoktur bence sende de fit kardeşler oalrak
Gelll geeeellYaahic sorma hamileyim kızzz bi an once dogum yapmayi bekliyorum 2 ayim kaldi Sonra sizlerleyim
ay az kalmış sağlıkla kucağına alırsın umarım cinsiyeti neYaahic sorma hamileyim kızzz bi an once dogum yapmayi bekliyorum 2 ayim kaldi Sonra sizlerleyim
ya süpermiş darısı bana inşallah çok heveslendim ya ekmek falan yiyormusun bana biraz anlat bakayım nasıl yiyorsun ben bu aralar çok yiyorum doymuyorum sankim26 bedenim sanirim26 beeden pantuluma giriyorum rahat bi şekilde 52 oluyum yeni pantul alcam ayy spor yapamıyorum eşim evde ya şubatta işe başlıcak o zaman da spora ağırlık vercem popi falan kalmadi squat şart
Deadiimm ne kadar çok yersem ben o kadar çabuk acikiyorum o yuzden doymadan kalkiyorumay az kalmış sağlıkla kucağına alırsın umarım cinsiyeti nedoğumdan sonra bekleriz selin seni takımına da alır valla çok disiplinli kaptan kendisi
ya süpermiş darısı bana inşallah çok heveslendim ya ekmek falan yiyormusun bana biraz anlat bakayım nasıl yiyorsun ben bu aralar çok yiyorum doymuyorum sankim
benim en büyük sıkıntım şu şimdi sabah kalkamıyorum tembelliğimden işe zor yetişiyorum kahvaltı sadece 1 bardak süt oluyıor ara yapamıyorum o nedenle öğlene çok acıkıyorum yemekhanede yiyorum pilav türevi çıkıyor hergün makarna falan yada ee acıkınca gözüm dönüyor yiyorum sonra akşama yine acıkıyorum eve gelince de ne bulursam bişey yapıyorum tabi yemek olana kadar bu arada birşeyler yiyorum yine o nedenle veremiyorum düzenli ama düzensiz bir menü olduğu için yaDeadiimm ne kadar çok yersem ben o kadar çabuk acikiyorum o yuzden doymadan kalkiyorumekmek kahvaltıda bir bir buçuk dilim çavdar ekmeği yiyorum öğle yemeği yemiyorum onun yerine 2 ara yapıyorum bir arada meyve yanina yoğurt ikinci arada da kahvemin yaninda kuru kayısı ceviz falan yiyorum genelde akşam ekmek ve pilav yemiyorum ve genelde 1 çeşit yemek yiyorum ama tabi bazen feciiii kaçamaklarim oluyor bilirsin sen yedim mi tam yerim
tamam canımDeaaadiiimmbaşladın mi diyeteee hadi hayırlı olsun baliiimmm ben bu cuma sabit çıktım ablamlar geldiginde kaçırdım biraz 600 700 gr almıştim haftaiçi anca onlari verdim 53.9 dum cuma ama bu hafta hedefim 53.2 hadi kolay gelsin ikimize de
Ayy deadiimm dün dayimin kizi gelmiş oda benimle ayni doğum yapti bayildiii bana nasil bu kadar zayifladin diyetamam canımolsun nazar bocuğu o da 53,2 olursan mükemmel valla
Heeeyy deaadiiiinerelerdesin ben kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta kilo:54.3
Güncel kilo:53.3
Heeeyy deaadiiiinerelerdesin ben kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta kilo:54.3
Güncel kilo:53.3
AşkitooommHarikaaasinnnnnnnn baby
Tabisi beybiii bekliyorum bebiş bi gelsin kurtuluşun yyiioooohbenide zayiflacahsin coh az kaldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?