Amaa duuurrr ben bi 52 53 oliyim dapdaar bi pantul alcam yani 200 gr alsam gelmeyen cinsten o zaman hadi bakalım koruma kiloyuHa çok iyi olurmuş yaadinı degistirebiliyormuyuz acaba ay haklısın ya hayat çok acımasız ya niye böyle ki öf öf
Ayyy deadiiiiiiievet ben beeenn
ay seninki giydirmez onu sana ama al yinede sana çok yakışır dar kot o kiloda ya bende alcam55 olayim:-(Amaa duuurrr ben bi 52 53 oliyim dapdaar bi pantul alcam yani 200 gr alsam gelmeyen cinsten o zaman hadi bakalım koruma kiloyu
Çok iyi bildin evet giydirmez
ay seninki giydirmez onu sana ama al yinede sana çok yakışır dar kot o kiloda ya bende alcam55 olayim:-(
Çok iyi bildin evet giydirmezbende üstüne uzun giyerim sözü var zaten sevdiğim bi markada kot alacak 53 kiloya inince ayy olsun deadiiim yuvarlana yuvarlana ineriz biz istediğimiz kiloya
Doğru diyon kiizama çok yakışır sana da kız adam kıskanır ona da hak verdim yavaş yavaş basaracagiz
Sen giy giy bana resim at kontrol resmi olmayacak gibi olursa dur diyelim bende öyle bir pantolon alayım 55 olunca bende sana atarimDoğru diyon kiizayy bende giyinir sana gösteririm o yeter bana evet kesinlikle başarıcaz
Anlaştık beybii sabırsızlıkla bekliyorum 55 olduğunda müthiş bi değişiklik olacak ayy bidaha da gramini bile almayalimSen giy giy bana resim at kontrol resmi olmayacak gibi olursa dur diyelim bende öyle bir pantolon alayım 55 olunca bende sana atarim
İnşallah yaAnlaştık beybii sabırsızlıkla bekliyorum 55 olduğunda müthiş bi değişiklik olacak ayy bidaha da gramini bile almayalim
Evet fit olmak için yapmaya mecburuzİnşallah yabakalım kız az yiyelim öz yiyelim sağlıklı yiyelim
Bence iyi canım artık böyle böyle gider normal olarakSlmmm deadiiiim kilo bildirimi zamanı
Gecen hafta kilo: 55.9
Güncel kilo:55.3
Fark: 600 grhiç fena değil ne dersin
Pisssst kizdeadline nerdesin fistik ben zayiflamamin ilacını buldum bende hastalık olmuş bem hergün tartiliyorum ve azcik arti görsem moralim bozuluyo yiyesim geliyor İşte haftasonlari o yüzden kilo veriyorum başka yerde olduğum için tartilamiyorum ve kilo alacağim korkusuyla az yiyorum kilo veriyorum bu hafta da tartinin pili bitti ve ben kilo alma tedirginligiyle diyeti hiç bozmuyorum artik haftada iki kez tartilicam artik bugün tartı pilini alcak eşim gelirken ama cumaya kadar tartilmicam eee senden nihaber atlat bakem
Ay bende hergün tartılıyordum bu hafta hiç tartılmadim ya orta kararda dikkat ediyorum ama bu aralar beni zorlayan etken cokVe şimdi spor yapmaya gidiyorummmmsporu birakmamam lazim deadiii yaza iki düğün varrr çatlatacak arkadaşlar var
Haftada iki iyi tartilmak ićin ama duramıyorum ben meraktanAy bende hergün tartılıyordum bu hafta hiç tartılmadim ya orta kararda dikkat ediyorum ama bu aralar beni zorlayan etken cokbakalım belki tartılirim yarın bir gün ay bilemedim
Ay evet bu aralar çok yorgunum ya valla spor yapamıyorum sabah kalkamiyorum falan bende anlamadım çok düzensiz herseyHaftada iki iyi tartilmak ićin ama duramıyorum ben meraktanama bu sefer kararliyim tarti pilini almiş eşim ama ben cuma sabahi tartilicam bide böyle deneyim bakalim iş mi zorluyor seni deadiimm canini sıkan bişey yok demi
Küçük olur mu canim iş stresi yorgunluğu büyük sorun inşallah hafifler biraz işlerin kafani toplarsinAy evet bu aralar çok yorgunum ya valla spor yapamıyorum sabah kalkamiyorum falan bende anlamadım çok düzensiz herseyo nedenle tam adapte de olamıyorum ya tüm sorun bu küçük ama onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?