Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

deadline

:)
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
15.879
20.910
598
Merhaba gunlugumuz Hedefe son 8 diyoruz ve SekerPancarii le başlıyoruz tekrardan bu bir yarış değil birbirimize destek olarak hedefimize ulaşma günlüğü kalori sayımiyla ve spor olarak shaun T nin focus t25 iyle basliyoruz bize iyi kilo vermeler
Deadline hedef 55 kg
8 Kasım 2015- 62.4 kg

Sekerpancari71 hedef 52 kg
8 Kasım 2015-60.6 kg

Yesa1 hedef 48
8 kasım 2015- 54 kg

Tatlibikiz hedef 55
19 Kasım 2015 69

HEDEFE SON 8HEDEF KİLO8 KASIM 201513 KASIM 2015 20 KASIM 2015 27 KASIM 2015 27 ARALIK 2015 8 ocak 2016 25 ocak 2016
*DEADLINE5562.462.2 62.0 61.6 62.8 62.6 62.4
*SEKERPANCARI5260.659.0 57.8 57.255.9 55.3 53.6
*YESA14854 ... 54 ....
*Tatlibikiz55 ... ... 69 ...

Son düzenleme:

Eveeettt başlıyoruz

Baskule çıkıp tatilip kaç kilo geldiyesen fotosunu çekip burda paylaşın bizde görelim inanalım..

Hemmeenn tatlişim 60.6hedef 52
Tamam canım arada kilomuzu güncelleriz nasılsa normalde her cuma tartışıyoruz değil mi bu arada ben kalori hesabıma başlıyorum açılış benim 1400 biraz tempolu ya hayatim zamanla azaltmaya karar verdim sen 1000 mi diyorsun kendin için yada istersen 1200 le başla sende sen bilirsin

Evet deadiim cumalari buraya da bildirim yapalim istersen bende en fazla 1200 kalori veriyorum kendime sporda yapıyoruz çok da az kalori almayalim spor yapmadığım günlerde 1000 yaptığım günler 1200 alırım eşim evde olduğu için bu aralar ben hergün düzenli spor yapamıyorum ama haftada 4 gün garanti

bende 5 gün oluyor o işte hiç yoktan iyi canım focus zaten baya tempolu tamam hergünün sonunda kalori takvimini ekleyelim

Bu arada deadiim ben cumaki kilomu söyledim evde değilim şuan o yüzden
benimde cumaki kilom canım zaten 1 günde çok bişey değişmez bende zaten gr gr gidiyor bişey olmamıştır

Tamamdir şeker kalorim dolmasin diye korka korka yiyom iyi oluyo böyleşimdi koca tabak pirasa yiceeeemmkalorisi pek az kendilerinin

Tamamdir şeker kalorim dolmasin diye korka korka yiyom iyi oluyo böyleşimdi koca tabak pirasa yiceeeemmkalorisi pek az kendilerinin
bende ya valla bende ıspanak yiycem akşama kahvaltıyı geç yaptımda birde 2 yk pilav kalmıştı sırf kalori aşmasın diye kalorisine baktım ona göre yiycem arada acıkırsam

bende ya valla bende ıspanak yiycem akşama kahvaltıyı geç yaptımda birde 2 yk pilav kalmıştı sırf kalori aşmasın diye kalorisine baktım ona göre yiycem arada acıkırsam
Aynen bende ne yersem kaloriyi düşünerek yiyom bide bazen fatsecretin kalorisine güvenemezsem diyetkolikten bakiyorum orasi tam sonuç aklında bulunsun

Güzel kızçelerrr konunuz hayırlı olsun. Kuzularım benim.. Ben de kalori hesabı ile kilo alma peşindeyim. Gel gör ki gün içinde ihtiyacım olan kaloriyi bile tamamlayamıyorum

Aynen bende ne yersem kaloriyi düşünerek yiyom bide bazen fatsecretin kalorisine güvenemezsem diyetkolikten bakiyorum orasi tam sonuç aklında bulunsun
Tamam canım aklımda olsun
Güzel kızçelerrr konunuz hayırlı olsun. Kuzularım benim.. Ben de kalori hesabı ile kilo alma peşindeyim. Gel gör ki gün içinde ihtiyacım olan kaloriyi bile tamamlayamıyorum
Tıkkam ya metabolizma meselesi mi ne meselesi valla şu an sendeki durum bizde bizdeki sende olsa süper olacak yemeye çalış kız bari günlük ihtiyacını al yoksa kilo verirsin yani daha az az yesen yanında hep bişeyler olsa mesela arada atmaya çalış ağzına

Kız midem bulanıyor zorlayınca, ne yapsam bilemedim valla ya.. Çok zor :/

Fıstığımmm ahh canim inşallah hepimiz diledigimiz kiloya ulaşır orda kalırız bende boğazımı zor tutuyorum valla sanki biraksalar bi fili yicem kalorisi yüksek şeyler tüket bari canim alamamakta kötü verememekte bi ortayi bulsak

Kızlarrrrrr hayırlı olsun konunuz pardon günlüğünüz pek güzel olmuş, bol bol sıkılaşır, kilo verirsiniz inşallah

Küçük bir hediye aldım size :)

HEDEFE SON 8HEDEF KİLO8 KASIM 2015
*DEADLINE5562.4
*SEKERPANCARI5260.6
*YESA14854

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…