HEDEFE SON 8 | HEDEF KİLO | 8 KASIM 2015 | 13 KASIM 2015 | 20 KASIM 2015 | 27 KASIM 2015 | 27 ARALIK 2015 | 8 ocak 2016 | 25 ocak 2016 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
*DEADLINE | 55 | 62.4 | 62.2 | 62.0 | 61.6 | 62.8 | 62.6 | 62.4 |
*SEKERPANCARI | 52 | 60.6 | 59.0 | 57.8 | 57.2 | 55.9 | 55.3 | 53.6 |
*YESA1 | 48 | 54 | ... | 54 | .... | |||
*Tatlibikiz | 55 | ... | ... | 69 | ... |
Merhaba gunlugumuzHedefe son 8 diyoruz ve SekerPancarii le başlıyoruz tekrardan bu bir yarış değil birbirimize destek olarak hedefimize ulaşma günlüğü kalori sayımiyla ve spor olarak shaun T nin focus t25 iyle basliyoruz bize iyi kilo vermeler
Deadline
8 Kasım 2015- 62.4 kg
Sekerpancari71
8 Kasım 2015-
Hemmeenn tatlişim
Tamam canım arada kilomuzu güncelleriz nasılsa normalde her cuma tartışıyoruz değil miHemmeenn tatlişim60.6 hedef 52
Evet deadiim cumalari buraya da bildirim yapalim istersenTamam canım arada kilomuzu güncelleriz nasılsa normalde her cuma tartışıyoruz değil mibu arada ben kalori hesabıma başlıyorum açılış benim 1400 biraz tempolu ya hayatim zamanla azaltmaya karar verdim sen 1000 mi diyorsun kendin için yada istersen 1200 le başla sende sen bilirsin
bende 5 gün oluyor o işte hiç yoktan iyi canım focus zaten baya tempoluEvet deadiim cumalari buraya da bildirim yapalim istersenbende en fazla 1200 kalori veriyorum kendime sporda yapıyoruz çok da az kalori almayalim spor yapmadığım günlerde 1000 yaptığım günler 1200 alırım eşim evde olduğu için bu aralar ben hergün düzenli spor yapamıyorum ama haftada 4 gün garanti
benimde cumaki kilom canım zaten 1 günde çok bişey değişmez bende zaten gr gr gidiyor bişey olmamıştırBu arada deadiim ben cumaki kilomu söyledim evde değilim şuan o yüzden
Tamamdir şekerbende 5 gün oluyor o işte hiç yoktan iyi canım focus zaten baya tempolutamam hergünün sonunda kalori takvimini ekleyelim
benimde cumaki kilom canım zaten 1 günde çok bişey değişmez bende zaten gr gr gidiyor bişey olmamıştır
bende ya vallaTamamdir şekerkalorim dolmasin diye korka korka yiyom iyi oluyo böyle şimdi koca tabak pirasa yiceeeemm kalorisi pek az kendilerinin
Aynen bende ne yersem kaloriyi düşünerek yiyombende ya vallabende ıspanak yiycem akşama kahvaltıyı geç yaptımda birde 2 yk pilav kalmıştı sırf kalori aşmasın diye kalorisine baktım ona göre yiycem arada acıkırsam
Tamam canım aklımda olsunAynen bende ne yersem kaloriyi düşünerek yiyombide bazen fatsecretin kalorisine güvenemezsem diyetkolikten bakiyorum orasi tam sonuç aklında bulunsun
Tıkkam ya metabolizma meselesi mi ne meselesi valla şu an sendeki durum bizde bizdeki sende olsa süper olacakGüzel kızçelerrr konunuz hayırlı olsun. Kuzularım benim..Ben de kalori hesabı ile kilo alma peşindeyim. Gel gör ki gün içinde ihtiyacım olan kaloriyi bile tamamlayamıyorum
Kız midem bulanıyor zorlayınca, ne yapsam bilemedim valla ya.. Çok zor :/Tamam canım aklımda olsun
Tıkkam ya metabolizma meselesi mi ne meselesi valla şu an sendeki durum bizde bizdeki sende olsa süper olacakyemeye çalış kız bari günlük ihtiyacını al yoksa kilo verirsin yani daha az az yesen yanında hep bişeyler olsa mesela arada atmaya çalış ağzına
FıstığımmmGüzel kızçelerrr konunuz hayırlı olsun. Kuzularım benim..Ben de kalori hesabı ile kilo alma peşindeyim. Gel gör ki gün içinde ihtiyacım olan kaloriyi bile tamamlayamıyorum
Hiç düşünmesen kilo almayi tikkam belki üstüne düştükçe iyce soğuyosun yemektenKız midem bulanıyor zorlayınca, ne yapsam bilemedim valla ya.. Çok zor :/
Evet katılıyorum bu fikre bende bilemedim ya iki tür de zorHiç düşünmesen kilo almayi tikkam belki üstüne düştükçe iyce soğuyosun yemekten
Ah bir bulsak ortayı valla..Fıstığımmmahh canim inşallah hepimiz diledigimiz kiloya ulaşır orda kalırız bende boğazımı zor tutuyorum valla sanki biraksalar bi fili yicem kalorisi yüksek şeyler tüket bari canim alamamakta kötü verememekte bi ortayi bulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?