Yo değil. Ama biz kadınlar nasıl fit ve uzun erkeklere daha çok bakıyorsak onlarda da böyle bir genelleme var.Bir erkek icin kadinin zayif olmasi, fit gorunmesi gercekten cok mu onemli?
Razı gelmek durumu sanırım bu .Bu adamla “arkadaş” olarak görüşmenizin sizin açınınızdan nedeni nedir? Hep böyle sürünen, sonuca ulaşmayan, gereksiz ilişkileriniz olur mu?
Bu kadin mevzusu olmadan once hicbir sorunumuz yoktu. Arkadas olarak birbirimize deger veriyoruz ama sevgili olamadikBu adamla “arkadaş” olarak görüşmenizin sizin açınınızdan nedeni nedir? Hep böyle sürünen, sonuca ulaşmayan, gereksiz ilişkileriniz olur mu?
Eger anlasamayıp ayrilsaydınız ve arkadas kalsaydınız deger verme durumu tamamdı.Bu kadin mevzusu olmadan once hicbir sorunumuz yoktu. Arkadas olarak birbirimize deger veriyoruz ama sevgili olamadik
Size değer verse, fikirlerinize değer verir ve böyle bir durumdan sonra size aynı insan hakkında böyle yorumlar yapmazdı. Adamın kişiliği kalitesiz, kendine hayrı yok.Bu kadin mevzusu olmadan once hicbir sorunumuz yoktu. Arkadas olarak birbirimize deger veriyoruz ama sevgili olamadik
Biz zaten farkli sehirlerdeyiz. Sadece telefon ile iletisimdeyiz. Sevgili oldugumuz donemde bulusuyorduk ama artik onu kestik.arkadaş olarak görüşmek nasıl oluyor?
Onun anlattigi manevi olarak o kadinin onun gozunde bir degeri olmadigi. Manevi degeri yok ama iliskinin bozulmasina neden olmasina izin verebiliyor. Ona guzel kadin derken bir kere bile agzindan bana boyle dedigini duymadim. Guzele bakmak sevap diye bu yuzden diyorlar herhaldeCok önemli asırı önemli o yüzden fit ve güzel halimle bana kıyasla fiziksel ve yaş olarak eksilerde bi kadınla aldatıldım..Arkadasım, sen kendine deger verip, deger vermeyi bilenlerle iliski kurduktan sonra kılıfın zerre değeri yok. Gözü doymaz erkeklere ne sunarsan sun çeşitlilik ister vitrinden ötesini görmez..
Iste erkekler de iliskiye baslamak icin guzel kadinlardan yana sanslarini kullaniyorlar demek ki. Olur olmaz onu iliskinin devaminda gorurler ama ilk adimi atarken kadinin guzelligine gore atiyorlar herhalde.Değil.
Erkeğine bağlı daha doğrusu.
Doğruya doğru, nasıl ki yakışıklı biri bizim gözümüze ilişiyorsa, onların gözüne de fit ve güzel kadınlar ilişiyor, çok normal.
Ama ilişki için fitlikten ve güzellikten fazlası gerekiyor. O noktada işte erkeğin kendi karakteri, huyu, suyu giriyor devreye.
Tam olarak cevabi vermem zor ama onun arkadasligini onemsiyorum. Bir erkek olarak bana kattigi bir sey yok. Zaten farkli sehirlerdeyiz ama arkadasligini seviyorumSizi anlamıyorum. Bunu kendinize neden yapıyorsunuz?
Valla fit değilim, güzel değilim, yine de bu açıdan bir sıkıntı yaşamıyorum.Iste erkekler de iliskiye baslamak icin guzel kadinlardan yana sanslarini kullaniyorlar demek ki. Olur olmaz onu iliskinin devaminda gorurler ama ilk adimi atarken kadinin guzelligine gore atiyorlar herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?