Kilolarınla mutlu degilsen neden gençliğinin en güzel yillarını birkaç kilo vermedigin için kendini begenmeyerek geciresin ki?Kilolarimdan acikcasi mutlu degilim. Bunun konusu da gecmisti. Hatta zayiflamak saglik acisindan onemli falan demisti. Demek ki asil kastettigi sey farkliymis.
Seni gerçekten sevseydi kilo, tip, güzellik gözü görmezdi. Bu adamın kurduğu her cümle sana zarar verecek, belki ilerde seni kullanmak için bu durumları bile kullanacak. Bak sen bu adamı tamamen çıkart hayatından. Sonra kendine odaklan. Görünüş ilk intiba için önemli. İlişkiyi devam ettirmek için çok güzel fit olmak yetmez. kilo ver, bakım yap, yaptır.. Kişisel gelişim için uğraş. Hayatında yepyeni bir sayfa aç.Aslinda bu konu biraz da benim kilolarimdan sikayetci olamamla percinlendi. Nasil icime oturdu anlatamam. Dusundum de bana beni fiziki olarak begendigini hic belirtmedi ya da hissettirmedi. Tamam hep ic guzellik diyoruz da fiziki olarak begenilmemek de insana koyuyormus.
Valizim ondaydi, haftasonu ailemin yanindan dönerken ondan alacaktim. Simdi onun karsisina cikmak bile istemiyorum. Resmen kendimden utaniyorum su anda.
kadın erkek fark etmez önce gözümüze hoş geleni beğeniriz sonra dünya görüşü karakteri espri yeteneği vs devreye girer. Evet fit insanlar bir adım önde başlar ancak sadece bir adım. Ayrıca bir kadınının hoş gözükebilmesi zor birşey değil.Bir erkek icin kadinin zayif olmasi, fit gorunmesi gercekten cok mu onemli?
Eski konumu hatirlayanlar olur belki. Bir turlu Ex yapamadigim Ex kisisi magdurum da magdurum diyen is arkadasini bir sureligine benden gizli bosta duran evine yerlestirmisti. Beyfendi ile iliskimizi bitirme ama arkadas olarak devam etmeye karar verdik. Neyse bugun konusu acildi (telefonda konusuyorduk) hanimefendinin etrafinda pervane olan baska birinin daha oldugunu ogrenmis. Sana bir dedikodu anlatayim dedi ve mevzuyu anlatti. Bunlarin is yerine gelip giden bir adam kadina daha once cikma teklifi falan etmis, evlenmek istemis hatta dogum gununde cicek de gondermis. Masallah kadini da epey taliplisi var. Hic kadin arkadasi yok ama erkekler etrafinda pervame deyince "Eh kadin guzel, fit" demesin mi? Tabi sonrasinda durumu toparlamak icin ona sadece o donemde yardima ihtiyaci oldugu icin islerini halletmesini sagladim diye lafi cevirdi. Beni nasil tanimlarsin diye sordugumda verdigi cevap "Sen tatlisin" oldu. Sevineyim mi uzuleyim mi? Yani bu adam iliskimiz boyunca beni begenmiyor muydu? Kabul ediyorum son zamanlarda kilo aldim. Hicbir zaman fit olmanin yanindan gecmedim ama ne bileyim. Hic baslamasaydi madem fit ve guzel olmak o kadar onemli. Neden 2.5 sene guzel bulmadigi sadece tatli gordugu biriyle zaman gecirdi?
İnsanın fazla kiloları,yaşı olsa bile mühim olan kendine güvenidir. O kiloyu verdiğinde mutlu olabileceğini sanmıyorum. Banu Berberoğlu'nun eski videolarını izledim. Kıza orada "kilolusun kilo ver" falan demiş. Yeni videolarında baktığımda aynı insanlar "keşke vermeseydin,kilo sana yakışıyor" dediklerini okudum. Insanlar hep konuşur. Aynaya baktığında mutlu değilsen,sadece sen kendini iyi hissetmek istiyorsan zayıfla. Kilon seni sağlıksız yapıyosa zayıfla. Ama aptal bi *msalak için üzülme. Adam olsaydı da exin olmasaydı.Bir erkek icin kadinin zayif olmasi, fit gorunmesi gercekten cok mu onemli?
Eski konumu hatirlayanlar olur belki. Bir turlu Ex yapamadigim Ex kisisi magdurum da magdurum diyen is arkadasini bir sureligine benden gizli bosta duran evine yerlestirmisti. Beyfendi ile iliskimizi bitirme ama arkadas olarak devam etmeye karar verdik. Neyse bugun konusu acildi (telefonda konusuyorduk) hanimefendinin etrafinda pervane olan baska birinin daha oldugunu ogrenmis. Sana bir dedikodu anlatayim dedi ve mevzuyu anlatti. Bunlarin is yerine gelip giden bir adam kadina daha once cikma teklifi falan etmis, evlenmek istemis hatta dogum gununde cicek de gondermis. Masallah kadini da epey taliplisi var. Hic kadin arkadasi yok ama erkekler etrafinda pervame deyince "Eh kadin guzel, fit" demesin mi? Tabi sonrasinda durumu toparlamak icin ona sadece o donemde yardima ihtiyaci oldugu icin islerini halletmesini sagladim diye lafi cevirdi. Beni nasil tanimlarsin diye sordugumda verdigi cevap "Sen tatlisin" oldu. Sevineyim mi uzuleyim mi? Yani bu adam iliskimiz boyunca beni begenmiyor muydu? Kabul ediyorum son zamanlarda kilo aldim. Hicbir zaman fit olmanin yanindan gecmedim ama ne bileyim. Hic baslamasaydi madem fit ve guzel olmak o kadar onemli. Neden 2.5 sene guzel bulmadigi sadece tatli gordugu biriyle zaman gecirdi?
Benim için önemliBir erkek icin kadinin zayif olmasi, fit gorunmesi gercekten cok mu onemli
Buu tercih meselesi bence.Bir erkek icin kadinin zayif olmasi, fit gorunmesi gercekten cok mu onemli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?