Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar yeni bir benle birlikteyiz. Sabah harika bir kahvaltı ettim.
2 yumurta
Peynir
Salatalık

şimdi filtre kahve içiyorum sabah 73.0 çıktım ve 74leri görmeden bir dur diyorum kendime

Günaydın kızlar yeni bir benle birlikteyiz. Sabah harika bir kahvaltı ettim.
2 yumurta
Peynir
Salatalık

şimdi filtre kahve içiyorum sabah 73.0 çıktım ve 74leri görmeden bir dur diyorum kendime
Bende bugün herseye bastan basliyorum cnm. If diyetine baslayacagim tekrar. Diger türlü kilo veremiyorum onu farkettim.

Yalniz deneyimlemedigim bi diyet kalmamis galiba. Kim ne yazarsa bende yapmistim diyorum. Ama kiloma bakarsaniz bunlari inkar ediyor😂
Ben de öyleyim 😂😂 yemek bağımlılığı kitabında yoyo diyeti diyor bunlara. beynin seretonin ve dopamin ihtiyacını karşılamadığın sürece yoyo gibi diyetler arasında gelir gidersiniz diyor özetle. Ama tabii kitap 300-400 sayfa falan bi okumak lazım

Ben de öyleyim 😂😂 yemek bağımlılığı kitabında yoyo diyeti diyor bunlara. beynin seretonin ve dopamin ihtiyacını karşılamadığın sürece yoyo gibi diyetler arasında gelir gidersiniz diyor özetle. Ama tabii kitap 300-400 sayfa falan bi okumak lazım
Firsat bulursam bende bir göz atayim.

Selam kızlar:KK36: biz bu gün akşam yemeğiyle burda bi arkadaşla apaya başlıyoruz . Bu sefer tamamlamak nasip olur inşallah:dua:
Yalniz apa diyeti tam anlamiyla yapildigi zaman gercekten cok güzel kilo verdiriyor. Sagliga olan katkilari da cabasi. Bizim 50 yasina yakin olan bir ablamiz yapmisti servisten. Kadin inanki minicik kaldi. Gözlerimin önünde günden güne erimesine sahit oldum😍

Allah razı olsun kızlar💕
inşaAllah hepimiz hedefledigimiz kilolara ineriz 🤲
Diyet yaparken çok fazla kasmaya gerek yok, menü paylaşırken söylemedim ama ben akşamları çayın yanında çekirdek çikolata yiyorum, dengeli tabi.
Mesela geçenlerde irmik helvası yapmıştım.
Dün akşam da baklava yedim küçük bir dilim 🙈
inşaAllah herkes istediği rakami görür bir an önce 💕💕💕

Allah razı olsun kızlar💕
inşaAllah hepimiz hedefledigimiz kilolara ineriz 🤲
Diyet yaparken çok fazla kasmaya gerek yok, menü paylaşırken söylemedim ama ben akşamları çayın yanında çekirdek çikolata yiyorum, dengeli tabi.
Mesela geçenlerde irmik helvası yapmıştım.
Dün akşam da baklava yedim küçük bir dilim 🙈
inşaAllah herkes istediği rakami görür bir an önce 💕💕💕
Hem istediklerini belli ölcüde yeyip hemde kilo vermissin ne mutlu sana.

Back
X