- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Ay ayni zamanda diyetisyene de gidiyordu dimi ben onu unutmustumDiyetisyen apa mı verdi sana?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ayni zamanda diyetisyene de gidiyordu dimi ben onu unutmustumDiyetisyen apa mı verdi sana?
Maalesef canım benim bulunduğum yok.Seviyeler icin grup var mi?
Diyetisyen vardı dimi benimDiyetisyen apa mı verdi sana?
Ne yapacağıma karar veremeyinceAy ayni zamanda diyetisyene de gidiyordu dimi ben onu unutmustum![]()
Ohooo bana günayalı 5 saat gectiGünaydın![]()
![]()
![]()
En sevdigim... Diyetisyenleri 6 ögün verdikleri icin sevmiyordum ben.Günaydin güzellikler
Diyetisyen listeme bismillah dedim, niyet ettim 3 ayda 12 kilo vermeye ve bu isi artik bitirmeye insallah , listem 2 ana 1 ara dan olusuyor tam istedigim gibi![]()
Kesinlikle 6 ögün bana göre de hic degilEn sevdigim... Diyetisyenleri 6 ögün verdikleri icin sevmiyordum ben.
2 hafta sonra o arayı da istemiyor canın 2 hafta bi sıkmam lazım dişimiGünaydin güzellikler
Diyetisyen listeme bismillah dedim, niyet ettim 3 ayda 12 kilo vermeye ve bu isi artik bitirmeye insallah , listem 2 ana 1 ara dan olusuyor tam istedigim gibi![]()
Anket düzenleKağıtlara karatay, çoruhlu, apa yazıp kura mu çeksem napsam![]()
Çok mantıklıAnket düzenle![]()
Slm cnmGünaydin güzellikler
Ohooo bana günayalı 5 saat gectisana günaydin ama❤
Hadi hayırlı olsun. Bende birinci seviyeye uygun beslenmek istiyorum aslında ama yasaklara tam uyamıyorum o yüzden if yapıyorum sayılır.Günaydin güzellikler
Zaten ihtiyac hissetmessen yapma dedi2 hafta sonra o arayı da istemiyor canın 2 hafta bi sıkmam lazım dişimi![]()
Evet :)Slm cnm
Online diyetisyenemi başladın
Bende armut oglu armutumSabah 9 da bi açtım gözlerimi neyse biraz daha yatiyim dedim 11de tlfn sesine uyandım
İşe gittiğim günler bende etken kalkıyorum mecbur
Hadi hayırlı olsun. Bende birinci seviyeye uygun beslenmek istiyorum aslında ama yasaklara tam uyamıyorum o yüzden if yapıyorum sayılır.
Birinci seviye bana çok iyi gelmişti ya. Alt bölgeden şikayetim var ve tam da alt bölge baya incelmişti. Demek ki karbon ve şeker direk gidip alt bölgelerde birikiyor bende![]()
Bende armut oglu armutum![]()