- 11 Nisan 2007
- 87.625
- 514.892
- 1.223
Öyle diyoruzda başka şekilde de verenler var.Aslında en çok sana bana bize lazım.![]()
Çok kısıtlı diyet hızlı kilo veriliyo ama yemeyede itiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle diyoruzda başka şekilde de verenler var.Aslında en çok sana bana bize lazım.![]()
Dedim ya kilo için değil şifa için yapılıyor o.Öyle diyoruzda başka şekilde de verenler var.
Çok kısıtlı diyet hızlı kilo veriliyo ama yemeyede itiyor
inşaAllah canım benimBoyun boyuma60 lara inersin inşallah bi 10 kilo düşünsene
![]()
evet canım topigini 19 sayfasını da okudum.Yararli bir bilgi olur da kaçırmayım diyeYukarda kitaptan sayfa paylaştım okudun mu?
ekran görüntüsü bile aldımYukarda kitaptan sayfa paylaştım okudun mu?
Kız onu mu diyom onu çaktırmasanaha ha yesa yeni mi?
Biz buranın müdavimleri mezun olup tekrar mezun olan
Ben de yürüyüşe geldim hava mis
Özlemişim yürüyüş yapmayı 3 gündur evden çıkmadım![]()
ha haKız onu mu diyom onu çaktırmasana![]()
Ev işlerini diyom![]()
Aynen olmaz afiyet olsun. 2 ana 1 ara mı yapıyorsun.Anka Sütlü kahvenin yanında küçük muzlardan 1 tane ve avuç içinde fıstık çokmu oldu?
Bence değil tatlı bonusum dersin şimdi
Aynen olmaz afiyet olsun. 2 ana 1 ara mı yapıyorsun.
Yani normal yeme düzenine dönünce alınıyor illaki2 ana 2 ara yapsam daha iyi oluyor gece acıkmaları için.
2 öğün çok yaptım zaten öyle kilo verdim ama geri aldım
Yani normal yeme düzenine dönünce alınıyor illakihepimiz verip alıp geliyoruz
sana hangisi iyi geliyor en iyi sen bilirsin ben yedikçe yiyorum duramıyorum 2 öğün iyi geliyor bana. Menü yaz akşama dün yazmadın dikkatimden kaçmadı
![]()
VaovDüşük karbon yüksek pro genelde sporcular yapyr ama muazzam incelme oluyo bizzat 1 ay yapmıştımyanlış hatırlamıyorsam 29 cm total incelme olmuştu
Apa nın dediği gibi yaptım menülerimi canım.. benlmle beraber yapan başka arkadaşlar da da böyle oldu kimi dayandı devam etti kimi bıraktı.. ben de doktora gittim tahlil vs oldum anlattım böyle bir diyet yapıyorum diye yapma dediBilmiyorum canım Karataya göre 1986 dan beri organik meyve yetişmedi. İyi kötü yiyoruz napalım.
apanın diyetinden değildir ya karbonhidratı tamamen mi kestin acaba ne yedin ne içtin ne yaptın bakmak lazım direk diyetten diyerek yanlış bilgi vermiş oluruz başlamak isteyenlere
Tamam canım
Bilmiyorum ki bakalım biraz azaldı sanki Çarşambadan beri yemiyorum.
Dönmedi çok şükür daha kahvaltı yapmadım kahve içtim 10 gibi iyiyim elhamdulillah
Oyy sen de takıl bize tecrübelerinden yararlanırız
Tamamdır listeyi deftere not aldım eklicem Allah izin verirse
Uyumayınca onu atlamış benim beyinyrın sıfırdan başlayayım inşallah bu gün yine unuttum kahve içtim
ula denemediğimiz kalmadı![]()
Öyle deme ya, bir kere düzeni tutturdun mu gider öyle... Kaç kilosun kulağıma söyleyi ver , beslek sırrıAnka Sen hangi şehirdeydin?
En yüksek kilolunuz benim haliyle çekinirim bakmayın arsızlığıma çok konuşmama.
Ne tablosu canım. Herkesin boy kilo ve hedefini gösteren tablo yapacağım ama gündüz çocuklardan alamıyorum PC yi akşam da uyumalarını beklerken uyumuşum. Malum X çocuk zor oluyor birazBenimde dikkatimden kaçmadı :)
Yazıcam tamam zaten diğer topikte tablo yapıcam oda kaldı dün yorgunluğumdan
Sen yapıcan mı tablo? Çetele?
Sen bilirsin canımApa nın dediği gibi yaptım menülerimi canım.. benlmle beraber yapan başka arkadaşlar da da böyle oldu kimi dayandı devam etti kimi bıraktı.. ben de doktora gittim tahlil vs oldum anlattım böyle bir diyet yapıyorum diye yapma dedinormal olan şeker dengenin altüst etmişim vücudun alarm vermiş senln vs dedi işte.. şu an aklım low carb da zaten ben patates pirinç çok yemem meyve de artık bitti gibi.. denemek isterim bu diyeti..
Konyadayım canım.Anka Sen hangi şehirdeydin?
En yüksek kilolunuz benim haliyle çekinirim bakmayın arsızlığıma çok konuşmama.
Hangisini yapiyorsun px90 mi yoksa px90+3 mü ben de satin aldim ilk ayi tamamlamak üzereydim ama suan ara vermek zorunda kaldim haftaya kaldigim yerden devam edicem insallah bastan baslayamamEvet cnm 2-3 senedr yapyrm bi ara hiç ara vermeden yaptım muazzam kaslanma olmuştu ve 13 kilo vermiştim, şimdi ara verniştim baştan başladım