Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kaçtım bulaşıklarım beni bekler. Ahh sudem34 sudem34 eskiden ne kadar çalışkandım ben dimi anlat arada @yesa1 okusun :D
ha ha yesa yeni mi?🤣
Biz buranın müdavimleri mezun olup tekrar mezun olan😋
Ben de yürüyüşe geldim hava mis 🤗🤗🤗
Özlemişim yürüyüş yapmayı 3 gündur evden çıkmadım 🤭

2 ana 2 ara yapsam daha iyi oluyor gece acıkmaları için.

2 öğün çok yaptım zaten öyle kilo verdim ama geri aldım
Yani normal yeme düzenine dönünce alınıyor illaki :( hepimiz verip alıp geliyoruz 😬 sana hangisi iyi geliyor en iyi sen bilirsin ben yedikçe yiyorum duramıyorum 2 öğün iyi geliyor bana. Menü yaz akşama dün yazmadın dikkatimden kaçmadı 🧐

Yani normal yeme düzenine dönünce alınıyor illaki :KK43: hepimiz verip alıp geliyoruz 😬 sana hangisi iyi geliyor en iyi sen bilirsin ben yedikçe yiyorum duramıyorum 2 öğün iyi geliyor bana. Menü yaz akşama dün yazmadın dikkatimden kaçmadı 🧐

Benimde dikkatimden kaçmadı :)

Yazıcam tamam zaten diğer topikte tablo yapıcam oda kaldı dün yorgunluğumdan

Sen yapıcan mı tablo? Çetele?

Bilmiyorum canım Karataya göre 1986 dan beri organik meyve yetişmedi. İyi kötü yiyoruz napalım.
apanın diyetinden değildir ya karbonhidratı tamamen mi kestin acaba ne yedin ne içtin ne yaptın bakmak lazım direk diyetten diyerek yanlış bilgi vermiş oluruz başlamak isteyenlere❤️

Tamam canım

Bilmiyorum ki bakalım biraz azaldı sanki Çarşambadan beri yemiyorum.

Dönmedi çok şükür daha kahvaltı yapmadım kahve içtim 10 gibi iyiyim elhamdulillah 😬

Oyy sen de takıl bize tecrübelerinden yararlanırız 😬😬

Tamamdır listeyi deftere not aldım eklicem Allah izin verirse 😆😆

Uyumayınca onu atlamış benim beyin :D yrın sıfırdan başlayayım inşallah bu gün yine unuttum kahve içtim 🙄

ula denemediğimiz kalmadı :D
Apa nın dediği gibi yaptım menülerimi canım.. benlmle beraber yapan başka arkadaşlar da da böyle oldu kimi dayandı devam etti kimi bıraktı.. ben de doktora gittim tahlil vs oldum anlattım böyle bir diyet yapıyorum diye yapma dedi 😂 normal olan şeker dengenin altüst etmişim vücudun alarm vermiş senln vs dedi işte.. şu an aklım low carb da zaten ben patates pirinç çok yemem meyve de artık bitti gibi.. denemek isterim bu diyeti..

Benimde dikkatimden kaçmadı :)

Yazıcam tamam zaten diğer topikte tablo yapıcam oda kaldı dün yorgunluğumdan

Sen yapıcan mı tablo? Çetele?
Ne tablosu canım. Herkesin boy kilo ve hedefini gösteren tablo yapacağım ama gündüz çocuklardan alamıyorum PC yi akşam da uyumalarını beklerken uyumuşum. Malum X çocuk zor oluyor biraz 🤣🤣
Sen ne tablosu yapacaksın merak ettilm
Apa nın dediği gibi yaptım menülerimi canım.. benlmle beraber yapan başka arkadaşlar da da böyle oldu kimi dayandı devam etti kimi bıraktı.. ben de doktora gittim tahlil vs oldum anlattım böyle bir diyet yapıyorum diye yapma dedi 😂 normal olan şeker dengenin altüst etmişim vücudun alarm vermiş senln vs dedi işte.. şu an aklım low carb da zaten ben patates pirinç çok yemem meyve de artık bitti gibi.. denemek isterim bu diyeti..
Sen bilirsin canım
Anka Anka Sen hangi şehirdeydin?

En yüksek kilolunuz benim haliyle çekinirim bakmayın arsızlığıma çok konuşmama.
Konyadayım canım.
kiloyu boşver sen sağlıklı beslen kilo gider;) pozitif mesaj lütfen ;)

Evet cnm 2-3 senedr yapyrm bi ara hiç ara vermeden yaptım muazzam kaslanma olmuştu ve 13 kilo vermiştim, şimdi ara verniştim baştan başladım
Hangisini yapiyorsun px90 mi yoksa px90+3 mü ben de satin aldim ilk ayi tamamlamak üzereydim ama suan ara vermek zorunda kaldim haftaya kaldigim yerden devam edicem insallah bastan baslayamam 😅😅 millet 2 haftada sobuc almis sözde bende hicbi degisiklik olmadi 🙄🙄🙄

Back
X