• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar bu ara ciddi bir motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. Ama biraz zaman geçsin toparlarım. En düşük 71.2yi görmüştüm. Yılbaşına kadar amacım 1.2kiloyla birlikte üzerine aldıklarımı vermek. Hadi bakalım neler olacak? 😍😍
Birde yarışma yapalım demişsiniz isterseniz sizin için düzenleyeyim. kimler yarışmak istiyorsa güncel kilolarıyla birlikte beni etiketlesin grubu oluşturayım. Anka Anka yı azcık saf dışı bırakalım 😍😍 ben yarışmıcam haberiniz olsun 🤣🤣🤣
Ben de yarisirim insallah sonradan yan cizmem🤭😁
Guncel kilom 71.2

Canim birşey söylemek istiyorum.. bilmiyorum doğru mu yanlis mi ama yumurta çok fazla yiyosun, zayıflama sürecinde birtane yeter gibime geliyo..
Yanlışım varsa arkadaşlar söyler.
Bence de normal canim yumurta sayisi. Kiloya gore degisir kalori miktari o yüzden fazla değil 😊
bana yumurta cok cok ıyı gelıyor 2 bıle yenır bence :) tabıı daha ıyı bılen arkadaslar yazarlar :)

Bende ilk defa attım bişey yapmadım olduğu gibi koydum. Biyerde yemiştim buzluktan çıkmış tadı güzeldi ama şimdi sen sorunca hatırldım galiba onlar çizip de atmıştı 😅

Keşke akşam yemeği de olsa :işsiz:

Komposto şekerli değilse gayet güzel afiyet olsun :KK39:

Yarın tartılmayacaksın diyemi yedin tatlıyı :KK8: bi kazandibi olsa da yesek:cry:

Güzel canım afiyet olsun ama adımları biraz daha arttırsan iyi olur :KK66:

Oooo hurma detoksu yapar yarın sana yetişirim diyosunnnn :skandal:
İş yerinde yürüyebiliyorum o da max 25 dk. O sebeple bu kadar olabiliyor.
Akşam zaten vaktim yok 🤷🏼

Yok öyle yarış başlatıp kaçmak 😅 sende biraz gaza gelirsin işte. Ben her türlü yarışa katılırım canım. Güncel kilom 73.7
Ben yarışarak hiç gaza gelemiyorum. Hatırlarsın takımdayken ikili yarışları hep kaybederdim 🤣🤣🤣
Canim birşey söylemek istiyorum.. bilmiyorum doğru mu yanlis mi ama yumurta çok fazla yiyosun, zayıflama sürecinde birtane yeter gibime geliyo..
Benim diyetisyenim 80-90 kilolardayken bana 2 eşime 3 yumurta veriyordu. Şimdi 1 e in dedi. İnemiyorum bağımlılık yaptı 🤣🤣🤣

Kizlar hepinizi tebrik ederim ne güzel kilolar vermissiniz:KK36:
Bugünden pazartesiye kadar mutlaka eksi olmak istiyorm ben. Kendime hedef koydum.
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer var misin ortim :KK19: 3 gün sıfır kaçamak pazartesi eksi. Cumaya daha büyük bi eksi?
Ben varım.
Ama tartım yok. Pillerim gelince ancak 🤷🏼

İnanılmaz kaçamak yapasım var ama Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik senin motivasyonun için kaçamak yapmayacağım.
Canim ben kendimce cumalari kendime serbest gün yaptim o gün kacamak yapiyorum.. motive edecekse sen de öyle bisey yap..
Beni cok motive ediyo hem kilo veriyo hem yiyo gibi oluyorum.. daha önce kilo verirken de uygulamıştım iyi olmuştu

Canim ben kendimce cumalari kendime serbest gün yaptim o gün kacamak yapiyorum.. motive edecekse sen de öyle bisey yap..
Beni cok motive ediyo hem kilo veriyo hem yiyo gibi oluyorum.. daha önce kilo verirken de uygulamıştım iyi olmuştu
O zaman yaparsam bi dahaki cuma yapayım. Şimdi başlayalı zaten 2 gün oldu

2 yumurta cok makul diyet icin cnm. Tüm diyetisyenlerde önerir hemen hemen. Kas calisan sporcular yumurtanin beyazindan o kdr cok yiyorlarki kilo yapsa onlara yapardi kuzum🥰

Sabah ; yoğur içine meyva

ara; türk kahve kuru üzüm

Öglen; pırasa yoğurt

ara komposto

akşam ; fırında tavuk sebze, turp

bol su yürüyüş

kızlar yarışma motivasyon demişsiniz ama benim şu an hiç bir şey düzenleyecek halim de yok dermanım da yok:KK43: hatta sizi aşağı çekmemek için kendimi toplayana kadar gelmeyeyim dedim. Siz kendi aranızda kura çekin ya da anlaşın. Bütün dünyanın yükünü benim omuzlarıma yüklediler sanki altında ezildikçe ezildim. Kendimi toplamak için zaman istiyorum sizden. Ama lütfen sayfanın devam etmesini istiyorsanız siz yazmayı bırakmayın. ❤️❤️
Senin çocukların yaşları kaçki bukadar yoruluyosun ama senin nekadar güçlü olduğun çok belli bide başkansız olmaz biz yazarız tabi ama sen arada uğra ❤️🥰

Bugün evdeydim ve çok geç kalktım.
O sebeple öğle ve akşam yemeği yedim.

Öğle
Yağda 1 yumurta
1 dilim ekmek
Yarım domates
Peynir
Zeytin

Akşam
Tarhana çorbası
Bamya
Salata
Yoğurt

Gün içinde
2 türk kahvesi
Su az içebildim. Ama yatana kadar 2 ltyi bulur.
Spor yok bugün.
Güzel menü canım afiyet olsun 👍
Sabah ; yoğur içine meyva

ara; türk kahve kuru üzüm

Öglen; pırasa yoğurt

ara komposto

akşam ; fırında tavuk sebze, turp

bol su yürüyüş
Güzel menü afiyet olsun 👍

Kahvaltı 11:00
1,5 haş yumurta
9 zeytin
2 parça peynir
5 elma dilim fırın patates
2 etimek

13:00 1 mandalina

16:15
1 kuru biber dolması
5 yk yeşil fasulye
2 bardak ayran

19:00 1 cennet hurması 10 fındık

1,5 lt su

bugün spor yok ,
Akşamki meyve seçimim keşke hurma olmasaydı çok rahatsız oldum yoğurtu da o yüzden yiyemedim canım madamhd madamhd

acıkıp 16 da yediğimm akşam menüsünü 18 den içe yemeyeceğim inşallah sabredip yarın
Bugünde böyle olsun bakalım

Back
X