• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20201129_225528.webp

Tam 60 dk da eliptik yaptim.

Bugünki adım sayım böyle. Bugün spor yapamadım. Çarşıya falan gittik eve geldim 8binlerdeydi adım gerisini evde adımladım amacım 10 bini geçmekti.
Eki Görüntüle 2730183
Muhteşem 😍
Hayirli aksamlar kizlar, suraya perti cikmis bir mumu birakiyorum.😛

Moralimde cok bozuldu asagi yukari 2 kilo kadar artim var kac gündür wc sorunu yasiyorum bi jac gün de diyete dikkat edemedim ama kesinlikle abarzi yemedim gec saatte yemedim , nerden cikti simdi bu ne güzel bi düzen tuttirmus gidiyodum 3 haftada verdigim 2 günde geri geldi nerdeyse hadi deyse yedim aldim diycem :KK43:
Canım ödemdir o. Adet falan olcak mısın? Ya da dün ne yemiştin? Ödem yapan bişeyler yediysen ondan olmuştur. Dün aşırı spor yaptıysan kasların şişmiştir. Gibi gibi. Yani yağ değildir o. Moral bozmadan devam et

Selam arkadaşlar 🤩
Bugün hava güzeldi yürüyüşe çıktım
6865 adım olmuş 😁
Kaç gündür evde paslanmıştim iyice🤪🤪
İyi geldi 😍
Selam :) ben bide genelde yatar pozisyondayımdır tv karşısında hiç oturmam kolay kolay sırtım çok ağrır :))) Allah dan günlük yürüyüşümüz var yoksa felç :)

Bendeki walkingpad ne yer kaplıyo ne ses çıkarıyo istersen çanta gibi katlanıyo ses hiç yok önce bandımda ses vardı biraz oda çok bile değil bunda hiç ses yok kesinlikle tavsiye ederim hele dışarı çıkamadığımız bu dönem çok faydalı
Aa yer kaplamamsi da acayip iyiymis. Bi arastirayim oNu sagol canim
Hayirli aksamlar kizlar, suraya perti cikmis bir mumu birakiyorum.😛

Moralimde cok bozuldu asagi yukari 2 kilo kadar artim var kac gündür wc sorunu yasiyorum bi jac gün de diyete dikkat edemedim ama kesinlikle abarzi yemedim gec saatte yemedim , nerden cikti simdi bu ne güzel bi düzen tuttirmus gidiyodum 3 haftada verdigim 2 günde geri geldi nerdeyse hadi deyse yedim aldim diycem :KK43:
Geri gelen kilo degildir geldigi gibi gider. Ödemdir o üzülme🧡
Selam arkadaşlar 🤩
Bugün hava güzeldi yürüyüşe çıktım
6865 adım olmuş 😁
Kaç gündür evde paslanmıştim iyice🤪🤪
İyi geldi 😍
Hıh selam zayıf hanımefendi :63: :63:

Aa yer kaplamamsi da acayip iyiymis. Bi arastirayim oNu sagol canim

Geri gelen kilo degildir geldigi gibi gider. Ödemdir o üzülme🧡

Hıh selam zayıf hanımefendi :63: :63:
Günaydın 🥰
Cuma: 71.2
Pazartesi: 70.6
Fark: 600 gr

Ayy cooook mutlu oldum bi iki aydir 71 kusürlerde takilip duruyodum😍 hadi bakalim yilbasina kadar 59 a cok yaklascam insallah😍
Vayy tebrikler 🥰
Kocanın sabotesine izin verme tıkır tıkır gider 😍.
69 a çok az kalmış hadi kurtuluyorsun 70 den 🤩🤩

Evet kızlar 1 Kasım’da 71.2yi görmüştüm. Bugün 76yı gördüm. Size yazarken çok utanıyorum ama yazmasam bu kez de kendimi frenleyemem. O yüzden ilk 3 gün çok zor geçecek bir diyete başlıyorum. 1 Ocak da 6lar gelecek.
1 Ocakta 6 lı rakamlar zor değil mi canım. 73 falan hedefle bari.

Back
X