- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MuhteşemBugünki adım sayım böyle. Bugün spor yapamadım. Çarşıya falan gittik eve geldim 8binlerdeydi adım gerisini evde adımladım amacım 10 bini geçmekti.
Eki Görüntüle 2730183
Canım ödemdir o. Adet falan olcak mısın? Ya da dün ne yemiştin? Ödem yapan bişeyler yediysen ondan olmuştur. Dün aşırı spor yaptıysan kasların şişmiştir. Gibi gibi. Yani yağ değildir o. Moral bozmadan devam etHayirli aksamlar kizlar, suraya perti cikmis bir mumu birakiyorum.
Moralimde cok bozuldu asagi yukari 2 kilo kadar artim var kac gündür wc sorunu yasiyorum bi jac gün de diyete dikkat edemedim ama kesinlikle abarzi yemedim gec saatte yemedim , nerden cikti simdi bu ne güzel bi düzen tuttirmus gidiyodum 3 haftada verdigim 2 günde geri geldi nerdeyse hadi deyse yedim aldim diycem![]()
Selam :) ben bide genelde yatar pozisyondayımdır tv karşısında hiç oturmam kolay kolay sırtım çok ağrır :))) Allah dan günlük yürüyüşümüz var yoksa felç :)Selam arkadaşlar
Bugün hava güzeldi yürüyüşe çıktım
6865 adım olmuş
Kaç gündür evde paslanmıştim iyice
İyi geldi![]()
Oleyyy bende geldim. Senden sonra devam ettim ben![]()
Hadi ya annem de hiç oturmak bilmezSelam :) ben bide genelde yatar pozisyondayımdır tv karşısında hiç oturmam kolay kolay sırtım çok ağrır :))) Allah dan günlük yürüyüşümüz var yoksa felç :)
Aa yer kaplamamsi da acayip iyiymis. Bi arastirayim oNu sagol canimBendeki walkingpad ne yer kaplıyo ne ses çıkarıyo istersen çanta gibi katlanıyo ses hiç yok önce bandımda ses vardı biraz oda çok bile değil bunda hiç ses yok kesinlikle tavsiye ederim hele dışarı çıkamadığımız bu dönem çok faydalı
Geri gelen kilo degildir geldigi gibi gider. Ödemdir o üzülmeHayirli aksamlar kizlar, suraya perti cikmis bir mumu birakiyorum.
Moralimde cok bozuldu asagi yukari 2 kilo kadar artim var kac gündür wc sorunu yasiyorum bi jac gün de diyete dikkat edemedim ama kesinlikle abarzi yemedim gec saatte yemedim , nerden cikti simdi bu ne güzel bi düzen tuttirmus gidiyodum 3 haftada verdigim 2 günde geri geldi nerdeyse hadi deyse yedim aldim diycem![]()
Hıh selam zayıf hanımefendiSelam arkadaşlar
Bugün hava güzeldi yürüyüşe çıktım
6865 adım olmuş
Kaç gündür evde paslanmıştim iyice
İyi geldi![]()
69 dur o. 59 olsa duramazsinCuma: 71.2
Pazartesi: 70.6
Fark: 600 gr
Ayy cooook mutlu oldum bi iki aydir 71 kusürlerde takilip duruyodumhadi bakalim yilbasina kadar 59 a cok yaklascam insallah
![]()
Yok canim haftada 1 kilo versem 65 civari oluyorum. Yani 59a yaklasmis oluyorum 5 lere69 dur o. 59 olsa duramazsin![]()
GünaydınAa yer kaplamamsi da acayip iyiymis. Bi arastirayim oNu sagol canim
Geri gelen kilo degildir geldigi gibi gider. Ödemdir o üzülme
Hıh selam zayıf hanımefendi![]()
![]()
Vayy tebriklerCuma: 71.2
Ayy cooook mutlu oldum bi iki aydir 71 kusürlerde takilip duruyodumhadi bakalim yilbasina kadar 59 a cok yaklascam insallah
![]()
A Aa akşam yazdım sanıyordum yazmamışım yedim aslında bir kase yoğurtHaha yine nohut
Yoğurdu niye yemedin akşam
TebriklerCuma: 71.2
![]()
Günaydın
Vayy tebrikler
Kocanın sabotesine izin verme tıkır tıkır gider.
69 a çok az kalmış hadi kurtuluyorsun 70 den![]()
Teşekkürler kizlarTebrikler![]()
1 Ocakta 6 lı rakamlar zor değil mi canım. 73 falan hedefle bari.Evet kızlar 1 Kasım’da 71.2yi görmüştüm. Bugün 76yı gördüm. Size yazarken çok utanıyorum ama yazmasam bu kez de kendimi frenleyemem. O yüzden ilk 3 gün çok zor geçecek bir diyete başlıyorum. 1 Ocak da 6lar gelecek.