• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hafta sonu bir koşuşturma ile geçti gitti. Cuma günü doğum günüm dolayısıyla ve eşimin de son anda işlerini yoluna koyup yanıma gelmesiyle güzel bir gün geçirdim. Her ne kadar küçük olsun desem de orta boy 1 pasta ile kutladık ve kendimi kısıtlamadım.

Cumartesi akşamı börek ve kalan pasta eşliğinde geçti. Pazar ise yine börek eşliğinde.
Diyet yaparken kendimi zorluyor olsam da, diyeti bırakınca cozutacağımı anlamış bulunmaktayım. Neyse ki cuma 72 tartılmıştım. 72.4 ile haftasonunu kapattım.

Yeni yıl başlamış durumda benim için. Bu 1 ayda en azından 70 li rakamları görebilirsem kendimi çok iyi hissedeceğim.

Hafta sonu bir koşuşturma ile geçti gitti. Cuma günü doğum günüm dolayısıyla ve eşimin de son anda işlerini yoluna koyup yanıma gelmesiyle güzel bir gün geçirdim. Her ne kadar küçük olsun desem de orta boy 1 pasta ile kutladık ve kendimi kısıtlamadım.

Cumartesi akşamı börek ve kalan pasta eşliğinde geçti. Pazar ise yine börek eşliğinde.
Diyet yaparken kendimi zorluyor olsam da, diyeti bırakınca cozutacağımı anlamış bulunmaktayım. Neyse ki cuma 72 tartılmıştım. 72.4 ile haftasonunu kapattım.

Yeni yıl başlamış durumda benim için. Bu 1 ayda en azından 70 li rakamları görebilirsem kendimi çok iyi hissedeceğim.
Canim 1 ayda haftada 1 kilo 68e kadar düşebilirsin hedefini yüksek tut bence yapabilirsin kendine inan💪

Haftasonunu fazla artiyla kapatmamissin 400 gr geldigi gibi gider hemen.
Cumaya kadar bakalim ne kadar verceksin :KK73:

Sanirim pazartesileri benden baska kimse tartilmiyo ama olsun :olamaz:
Haftasonu kacamaklarin ucunu kacirmamak icin pazartesi de tartiliyorum.
Bide cuma.
Bence rakamlara değil nasıl göründüğümüze odaklanmalıyız önemli olan yağ yakmak kas kaybı genelde rakam eksiltiyo bu kanıtlanmıştır çok tartılmayı doğru bulmuyorum zaten diyete başlandığında tam anlamıyla etkisini 3 haftada görebiliriz vücudumuzda ilk tartı 3 hafta sonra olmalı ben profösyonel training hocalarla birebir ve salon çalışmalarım oldu ondan biliyorum ama bendede irade yok bakalım inşAllah herkes istediği forma kavuşur 💪🏼

Ben hergün 🤪😅😅 bir kaç gündür 68.4 çıkıyorum.. cumaya Allah Kerim
İnşallah daha iyi olur canım
Bence rakamlara değil nasıl göründüğümüze odaklanmalıyız önemli olan yağ yakmak kas kaybı genelde rakam eksiltiyo bu kanıtlanmıştır çok tartılmayı doğru bulmuyorum zaten diyete başlandığında tam anlamıyla etkisini 3 haftada görebiliriz vücudumuzda ilk tartı 3 hafta sonra olmalı ben profösyonel training hocalarla birebir ve salon çalışmalarım oldu ondan biliyorum ama bendede irade yok bakalım inşAllah herkes istediği forma kavuşur 💪🏼
Tabi haklisin rakamlara takilmiyorum zaten ama benim boyum kisa minyonum 71 kilo da uygun degil benim icin.
Daha önce de 12 kilo verdim o zaman da cok sıkılaştım cunku sporla beraber gittim yediklerime de dikkat ettim cok düşük kalori ve sagliksiz beslenirsen evet kas kaybi olur.. kendi adima ona dikkat ettigim icin sorun yasamiyorum tartilmak ölcülerimi almak tabi ki en onemlisi aynada inceldigimi görmek beni motive ediyo.
Tabi herkesin motive olma sekli farklı inşallah hepimiz hedefimize ulasiriz saglikli bi sekilde❤
Kendime sağlıklı tatlı yaptım.

Hurma
Tahin
Yulaf unu
Kakao
Pişmiş türk kahvesi suyu
Göz kararı Kek kıvamında karıştırdım
Fırında 25 dk pişirdim.

Bu kadar
Afiyet olsun güzelmiş ☺️

Canim 1 ayda haftada 1 kilo 68e kadar düşebilirsin hedefini yüksek tut bence yapabilirsin kendine inan💪

Haftasonunu fazla artiyla kapatmamissin 400 gr geldigi gibi gider hemen.
Cumaya kadar bakalim ne kadar verceksin :KK73:
Daha önce 1 ayda 4 kilo vermedim. Ama denerim. Çok güzel motive oldum. Çok teşekkür ederim canım.

Hayirli aksamlar kizlar, suraya perti cikmis bir mumu birakiyorum.😛

Moralimde cok bozuldu asagi yukari 2 kilo kadar artim var kac gündür wc sorunu yasiyorum bi jac gün de diyete dikkat edemedim ama kesinlikle abarzi yemedim gec saatte yemedim , nerden cikti simdi bu ne güzel bi düzen tuttirmus gidiyodum 3 haftada verdigim 2 günde geri geldi nerdeyse hadi deyse yedim aldim diycem :KK43:
Ödemdir o canım iki gün dikkat et artı martı kalmaz :KK66:
Cuma: 71.2
Pazartesi: 70.6
Fark: 600 gr

Ayy cooook mutlu oldum bi iki aydir 71 kusürlerde takilip duruyodum😍 hadi bakalim yilbasina kadar 59 a cok yaklascam insallah😍
Maşallah canım 😍😍 çok yüksek hedef koymak iyi olmaz bence. Hedefi ortalama bir değerde tutup onu geçmek bizi daha çok motive eder bence 🤗

Kaçamaklara rapmen az hasarla atlatmışsın 😅 yılbaşı hedefin 69 görmek olmalı bence 🤗
Bide cuma.
6. Takımda olduğum için bende tartılıyorum mecbur ama bugün oruçluyum henüz tartılmadım 🤗
3 hafta tartılmadan bekleyeni alnından öperim :KK70:

Selam bir şey sorabilir miyim, yorumlarınız altında VKI nasıl eklediniz yardımcı olur musunuz 🤭♥️
Merhaba hesap detaylarından boy kilo gireceksiniz. Biraz geç oldu kusura bakmayın
69 dur o. 59 olsa duramazsin🤣🤣
🤣🤣🤣
1 Ocakta 6 lı rakamlar zor değil mi canım. 73 falan hedefle bari.
Ben 5 kiloyu yeni aldım canım. Bugün 74.3 çıktım sen düşün 🤣🤣🤣
Bide cuma.
Bende her gün tartılıyorum 🤣🤣🤣
Kendime sağlıklı tatlı yaptım.

Hurma
Tahin
Yulaf unu
Kakao
Pişmiş türk kahvesi suyu
Göz kararı Kek kıvamında karıştırdım
Fırında 25 dk pişirdim.

Bu kadar
Offf afiyet olsun 😋
Ödemdir o canım iki gün dikkat et artı martı kalmaz :KK66:

Maşallah canım 😍😍 çok yüksek hedef koymak iyi olmaz bence. Hedefi ortalama bir değerde tutup onu geçmek bizi daha çok motive eder bence 🤗

Kaçamaklara rapmen az hasarla atlatmışsın 😅 yılbaşı hedefin 69 görmek olmalı bence 🤗

6. Takımda olduğum için bende tartılıyorum mecbur ama bugün oruçluyum henüz tartılmadım 🤗

3 hafta tartılmadan bekleyeni alnından öperim :KK70:
Ben 3 gün bekleyemiyorum 🤣🤣🤣

Sabah 2 bardak su
12;00 kahvaltı ; peynir zeytin yumurta az nutella az ekmek

13;00 türk kahve çukulata küçük :)

17:00 karışık kızartma ,köfte,kereviz havuçlıçu yoğurt az porsiyonlu hepsi

su 1 lt yürüyüş yapamadım bugünüm mutfakda geçti nerdeyse :(

30 Kasım Menüm
Sabah 09.30
4 çatal firinda çıtır patates(cok az yagli) 1 haslanmis yumurta yarim dilim beyaz peynir domates salatalik

Ara 12.30 yarım fincan nescafe
Ara 15.30 1 yesil elma

Akşam 16.30 yarim kase corba 5 kasik nohut 3 kasik salcasiz bulgur pilavi 1 bardak ayran tursu

Su bugün sanirim az ictim uyuyana kadar 2.5 olur
Spor 45 dakika leslie 3 mil (belki ekleme yaparım akşam)

😂

Eklentiler

• E734E8DA-B7B1-45A2-92FC-7A2B71F75124.webp
    E734E8DA-B7B1-45A2-92FC-7A2B71F75124.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 32
Sabah 2 bardak su
12;00 kahvaltı ; peynir zeytin yumurta az nutella az ekmek

13;00 türk kahve çukulata küçük :)

17:00 karışık kızartma ,köfte,kereviz havuçlıçu yoğurt az porsiyonlu hepsi

su 1 lt yürüyüş yapamadım bugünüm mutfakda geçti nerdeyse :KK43:
Hem sabah nutella hem kahve yanına çikolata yemişsin canım. Çikolatadan biraz uzak durman lazım birde kızartmadan umarım az yemişsindir akşamki kızartmayı.

30 Kasım Menüm
Sabah 09.30
4 çatal firinda çıtır patates(cok az yagli) 1 haslanmis yumurta yarim dilim beyaz peynir domates salatalik

Ara 12.30 yarım fincan nescafe
Ara 15.30 1 yesil elma

Akşam 16.30 yarim kase corba 5 kasik nohut 3 kasik salcasiz bulgur pilavi 1 bardak ayran tursu

Su bugün sanirim az ictim uyuyana kadar 2.5 olur
Spor 45 dakika leslie 3 mil (belki ekleme yaparım akşam)
Afiyet olsun canım menün güzel ama nescafe yerine filtre kahve denesen olmaz mı 🧐

Hem sabah nutella hem kahve yanına çikolata yemişsin canım. Çikolatadan biraz uzak durman lazım birde kızartmadan umarım az yemişsindir akşamki kızartmayı.

Afiyet olsun canım menün güzel ama nescafe yerine filtre kahve denesen olmaz mı 🧐
Kızartma senede iki defa anca olur ve az yedim zaten şu tatlıdan bi vazgeçebilsem ama azalttım tamamende kesicem teşekkür ederim uyarın için 🌺

Evet canim genelde filtre içiyorum bu aralar özlemisim yarim bardak nescafe iceyim dedim bugünlüktü cumaya kadar baska icmem☺️

Back
X