• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 Aralık 2020

Sabah (08:00)

-1 avuç badem+fındık
-1 rezene (dünkü menüden dolayı gazım fazlaydı)
-kahve

Öğle (12:30)
-içi sebzeli tavuk (içindekileri yemedim, patates falan vardı.)
-roka
-yaklaşık 3 kaşık kısır
-yoğurtlu makarna (makarnasından hiç yemedim, sarımsaklı diye 1 kaşık yoğurdundan aldım)

Akşam (19:30) (planlıyorum)
-tarhana çorba
-yoğurt
-turşu
-salata

Su - 1 lt (şu ana kadar)

3 Aralık 2020

Sabah (08:00)

-1 avuç badem+fındık
-1 rezene (dünkü menüden dolayı gazım fazlaydı)
-kahve

Öğle (12:30)
-içi sebzeli tavuk (içindekileri yemedim, patates falan vardı.)
-roka
-yaklaşık 3 kaşık kısır
-yoğurtlu makarna (makarnasından hiç yemedim, sarımsaklı diye 1 kaşık yoğurdundan aldım)

Akşam (19:30) (planlıyorum)
-tarhana çorba
-yoğurt
-turşu
-salata

Su - 1 lt (şu ana kadar)
Pil almadın dimi canım yarın tartılmayacaksın? Menün güzel afiyet olsun. Tartılacaksan turşu yeme diyecektim ödem olur 🤗

Pil almadın dimi canım yarın tartılmayacaksın? Menün güzel afiyet olsun. Tartılacaksan turşu yeme diyecektim ödem olur 🤗
pili sordum migrosta varmış. bugün ekstradan migrosa gidip alacağım. yarın başlıyorum sizle birlikte. fragmanlar bitti, asıl film başlıyor :KK70:

Tamam turşu yok :KK50:

pili sordum migrosta varmış. bugün ekstradan migrosa gidip alacağım. yarın başlıyorum sizle birlikte. fragmanlar bitti, asıl film başlıyor :KK70:

Tamam turşu yok :KK50:
Hadi bakalim iyi seyirler :D
Kac gecedir ac uyuyorum ya yarin insallah eksi gelirim ama acayip tatli istegim var. Regl dönemime az kaldi ondan böyle oldum ben simdi anladim🤦🏼‍♀️

Hadi bakalim iyi seyirler :KK70:
Kac gecedir ac uyuyorum ya yarin insallah eksi gelirim ama acayip tatli istegim var. Regl dönemime az kaldi ondan böyle oldum ben simdi anladim🤦🏼‍♀️
Ben aysonuna kadar bu disiplinle gidicem ve ozaman tartılıcam bakalım neler olucak yeni seneye yeni vücutla girelim miss sağlık sıhhat dolu inşAllah 🤲🏼

Kizlr ben bi halt yedim ya acayip tatli krizi tuttu kendimi tutamadim dondurma yedim :KK42:
Off butun haftanin emegi bosa gitmemistir inşallah :KK43: tam tarti gununden önce olmadi bu :KK43:
Simdi aksam yemegi yerine mi sayiyim dondurmayi sizce? Yoksa yine yemek yiyim mi?

Spor yapasim da yok 5 gündür spor yapiyorum 2 gün ara vercem bugün ve yarin..

Kizlr ben bi halt yedim ya acayip tatli krizi tuttu kendimi tutamadim dondurma yedim :KK42:
Off butun haftanin emegi bosa gitmemistir inşallah :KK43: tam tarti gununden önce olmadi bu :KK43:
Simdi aksam yemegi yerine mi sayiyim dondurmayi sizce? Yoksa yine yemek yiyim mi?

Spor yapasim da yok 5 gündür spor yapiyorum 2 gün ara vercem bugün ve yarin..
Sopalari almaya mi gittiniz nerdesiniz :KK61:
Ya varya hep böyle oluyo madem kendine kizcan niye yiyorsun o dondurmayı :kızgın:
Kendimi bugün spor yapmicam diye de sartlamistim simdi kalkip onu eritmem mi gerekiyo:KK34:

Ya varya hep böyle oluyo madem kendine kizcan niye yiyorsun o dondurmayı :kızgın:
Kendimi bugün spor yapmicam diye de sartlamistim simdi kalkip onu eritmem mi gerekiyo:KK34:
Dondurma enerji olsun canım sana olumlu düşün olumlu olsun ☺️☺️☺️ Kilo olarak değil enerji olarak geleceğini düşün ☺️☺️☺️Çok pozitifim bugün 😂😂😂

Sabah büyük bardak su
12;00 kahvaltı dilim kepek ekmeğe kaşarlı tost yağsız, çeri domates ,3 zeytin,yarım limonlu avakado

14:00. 2 kaşık kadar nar

15;00 türk kahve 5 adet çiğ badem

17:00 haşlanmış bir but ve brokoli bir kase yoğurt

bol su , interval koşu , ilerleyen saatlerde sadece şekersiz içecek var :)

Evet onu erit ve kaçamak yok bunu beynine şartla hele tatlı kaçamak hiç yok :(

Dondurma enerji olsun canım sana olumlu düşün olumlu olsun ☺️☺️☺️ Kilo olarak değil enerji olarak geleceğini düşün ☺️☺️☺️Çok pozitifim bugün 😂😂😂
Haha ben de bikac gündür cekim gücü secret seylerine taktim ama bence var öyle bisey.
Tamam enerjimi hemen olumluya ceviriyorum😂 yarin eksi gelicem bugün yediklerim tartiya cok guzel yansicak🧚🏼‍♀️

Back
X