Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bence cok cok düşük kalorili bi menü olmus saglikli degilSabah 10.30
2 haşlanmış yumurta, zeytin , peynir, çok küçük simit
Akşam 17.30
2 tabak salata (pancar, marul, havuç)
![]()
Sabah büyük bardak su
12;00 kahvaltı dilim kepek ekmeğe kaşarlı tost yağsız, çeri domates ,3 zeytin,yarım limonlu avakado
14:00. 2 kaşık kadar nar
15;00 türk kahve 5 adet çiğ badem
17:00 haşlanmış bir but ve brokoli bir kase yoğurt
bol su , interval koşu , ilerleyen saatlerde sadece şekersiz içecek var :)
Haha ben de bikac gündür cekim gücü secret seylerine taktim ama bence var öyle bisey.
Tamam enerjimi hemen olumluya ceviriyorumyarin eksi gelicem bugün yediklerim tartiya cok guzel yansicak
![]()
Hoşgeldin canımSabah 10.30
Akşam 17.30
![]()
İlk başta bende sizin gibiydim ama beni halsiz ve sinirli yapıyodu bu yeme şekli ama sağlıklı biraz daha fazla öğünler oldukça tok tutuyo sizde bi düzen oturtacaksınız burda :)Sabah 10.30
Akşam 17.30
![]()
Dondurma için hala Olumlu düşünüyorum canım3 Aralik Menüm
Sabah 09.30 yarim omlet (esimle paylastim planda bu yoktu) zeytin beyaz peynir
Ara 11.00 yarim fincan nescafe
Öğlen 13.00 3 kasik tavuklu bezelye tava( patatesi falan önden kizartmadim cok az yagla yaptim yemegi) +4 kasik şehriye pilavi+ 1 bardak ayran
Akşam 16.30 1 kase burger king dondurması
Su 2.5 litre
Spor 5 gündur yapiyorum bugün ara vermistim ama kacamaklari gorunce ip atlamaya karar verdim yapinca yazarim..
Bugün olmadi farkındayım ama halledicem❤
Hoş geldinizSabah 10.30
Akşam 17.30
![]()
Teşekkür ederimafiyet olsun çok güzel![]()
harikasın canım
Hoşgeldin canım
Ara öğünlerin yok muAz olmamış mı menün gece ilerleyen saatlerde biraz miden kazınır gibi geldi bana
![]()
Rabbim şifa versin inşallahBonusun annesi için plazma bağışı (covid 19)
inşaallah tez vakitte bulunsun, aklım kaldı yemin ederim, ne yaparım diye düşünüyorum bizde kimse de yok ki hem kan grubu hem diğer kriterlere uyan:KK43: Duacınızım demekten başka bir şey yapamıyorum😞 Ablacım çapadan uygun bulunmuş ilk kanı gönderilmiş yedek arıyoruz şimdi. O kadar dua edildi...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar bi bakın tanıdığınız var mı
Ben de ben deDondurma için hala Olumlu düşünüyorum canım
Afiyet olsun![]()
HahaaaaBen de ben de
Dusune dusune yarin eksiyi getircez devamke![]()
Tartı öncesi olmasa iyi olurmuş canım. Bence salata tarzı hafif bişeyler yemelisin akşam. Eğer kendine hakim olamıyorsan o tarz şeyleri evde bulundurmaKizlr ben bi halt yedim ya acayip tatli krizi tuttu kendimi tutamadim dondurma yedim
Off butun haftanin emegi bosa gitmemistir inşallahtam tarti gununden önce olmadi bu
Simdi aksam yemegi yerine mi sayiyim dondurmayi sizce? Yoksa yine yemek yiyim mi?
Spor yapasim da yok 5 gündür spor yapiyorum 2 gün ara vercem bugün ve yarin..
Arada bir hepimize böyle oluyor canım. Diyete adapte olma aşaması diyetten daha zor maalesefSopalari almaya mi gittiniz nerdesiniz
Ya varya hep böyle oluyo madem kendine kizcan niye yiyorsun o dondurmayı
Kendimi bugün spor yapmicam diye de sartlamistim simdi kalkip onu eritmem mi gerekiyo![]()
Menü de spor da güzel canım afiyet olsunSabah büyük bardak su
12;00 kahvaltı dilim kepek ekmeğe kaşarlı tost yağsız, çeri domates ,3 zeytin,yarım limonlu avakado
14:00. 2 kaşık kadar nar
15;00 türk kahve 5 adet çiğ badem
17:00 haşlanmış bir but ve brokoli bir kase yoğurt
bol su , interval koşu , ilerleyen saatlerde sadece şekersiz içecek var :)
Bugün perşembe diye böyle beslendiysen güzel ama hep böyle besleniyorsan olmaz canım. Henüz beslenme tarzını bilmiyoruz ilerleyen günlerde daha iyi yorum yaparız inşallahSabah 10.30
Akşam 17.30
![]()
Bezelye de karbonhidrat ağırlıklı bir sebze. Bezelyeli patatesli tava yanında pilav hep karbon olmuş sanırım bide üstüne dondurma3 Aralik Menüm
Sabah 09.30 yarim omlet (esimle paylastim planda bu yoktu) zeytin beyaz peynir
Ara 11.00 yarim fincan nescafe
Öğlen 13.00 3 kasik tavuklu bezelye tava( patatesi falan önden kizartmadim cok az yagla yaptim yemegi) +4 kasik şehriye pilavi+ 1 bardak ayran
Akşam 16.30 1 kase burger king dondurması
Su 2.5 litre
Spor 5 gündur yapiyorum bugün ara vermistim ama kacamaklari gorunce ip atlamaya karar verdim yapinca yazarim..
Bugün olmadi farkındayım ama halledicem❤

Ama bezelyeyi cok az koydum icinde sayiliydi yani tabagima ne kadar gelmistir ordan pay bicMenü de spor da güzel canım afiyet olsun
Bugün perşembe diye böyle beslendiysen güzel ama hep böyle besleniyorsan olmaz canım. Henüz beslenme tarzını bilmiyoruz ilerleyen günlerde daha iyi yorum yaparız inşallah
Bezelye de karbonhidrat ağırlıklı bir sebze. Bezelyeli patatesli tava yanında pilav hep karbon olmuş sanırım bide üstüne dondurma![]()
Teşekkür ederimMenü de spor da güzel canım afiyet olsun
Bugün perşembe diye böyle beslendiysen güzel ama hep böyle besleniyorsan olmaz canım. Henüz beslenme tarzını bilmiyoruz ilerleyen günlerde daha iyi yorum yaparız inşallah
Bezelye de karbonhidrat ağırlıklı bir sebze. Bezelyeli patatesli tava yanında pilav hep karbon olmuş sanırım bide üstüne dondurma![]()
Afiyet olsun canımKahvaltı 11:45
1 haş yumurta
Tere maydanoz
4 ceviz
1 mandalina
1 dilim çok tahıllı ekmek
15:30 1 top profiterol
Akşam 18:30
1 kabak kavrulmuş
1 sb yoğurt
1,5 lt detoks suyu
Yarım lt su
Merhaba öncelikle sağol :) ama bak yumurta var yeşillik var. Salatada zeytinyağı da vardı. Yani her türlü protein ve vitamin var menüde.Merhaba bence cok cok düşük kalorili bi menü olmus saglikli degilkas kaybina yol acar hem de sürdürülebilir degil hayat boyu böyle beslenemezsin dolayisiyla 2 kasik pilav yesen anında eski kilona dönersin.. aksam corba +salata olsaydi en azindan daha iyi olurdu bence