• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta, zeytin , peynir, çok küçük simit

Akşam 17.30
2 tabak salata (pancar, marul, havuç)

🐞
Merhaba bence cok cok düşük kalorili bi menü olmus saglikli degil:( kas kaybina yol acar hem de sürdürülebilir degil hayat boyu böyle beslenemezsin dolayisiyla 2 kasik pilav yesen anında eski kilona dönersin.. aksam corba +salata olsaydi en azindan daha iyi olurdu bence

Sabah büyük bardak su
12;00 kahvaltı dilim kepek ekmeğe kaşarlı tost yağsız, çeri domates ,3 zeytin,yarım limonlu avakado

14:00. 2 kaşık kadar nar

15;00 türk kahve 5 adet çiğ badem

17:00 haşlanmış bir but ve brokoli bir kase yoğurt

bol su , interval koşu , ilerleyen saatlerde sadece şekersiz içecek var :)

afiyet olsun çok güzel 👍 🤗🤗🤗
Haha ben de bikac gündür cekim gücü secret seylerine taktim ama bence var öyle bisey.
Tamam enerjimi hemen olumluya ceviriyorum😂 yarin eksi gelicem bugün yediklerim tartiya cok guzel yansicak🧚🏼‍♀️

harikasın canım 🤗🤗🤗
Sabah 10.30

Akşam 17.30

🐞
Hoşgeldin canım 🤗🤗
Ara öğünlerin yok mu ☺️Az olmamış mı menün gece ilerleyen saatlerde biraz miden kazınır gibi geldi bana ☺️☺️

3 Aralik Menüm
Sabah 09.30 yarim omlet (esimle paylastim planda bu yoktu🤦🏼‍♀️) zeytin beyaz peynir
Ara 11.00 yarim fincan nescafe

Öğlen 13.00 3 kasik tavuklu bezelye tava( patatesi falan önden kizartmadim cok az yagla yaptim yemegi) +4 kasik şehriye pilavi+ 1 bardak ayran

Akşam 16.30 1 kase burger king dondurması

Su 2.5 litre
Spor 5 gündur yapiyorum bugün ara vermistim ama kacamaklari gorunce ip atlamaya karar verdim yapinca yazarim..

Bugün olmadi farkındayım ama halledicem❤

Sabah 10.30

Akşam 17.30

🐞
İlk başta bende sizin gibiydim ama beni halsiz ve sinirli yapıyodu bu yeme şekli ama sağlıklı biraz daha fazla öğünler oldukça tok tutuyo sizde bi düzen oturtacaksınız burda :)

3 Aralik Menüm
Sabah 09.30 yarim omlet (esimle paylastim planda bu yoktu🤦🏼‍♀️) zeytin beyaz peynir

Öğlen 13.00 3 kasik tavuklu bezelye tava( patatesi falan önden kizartmadim cok az yagla yaptim yemegi) +4 kasik şehriye pilavi+ 1 bardak ayran

Su 2.5 litre
Spor 5 gündur yapiyorum bugün ara vermistim ama kacamaklari gorunce ip atlamaya karar verdim yapinca yazarim..

Dondurma için hala Olumlu düşünüyorum canım 😂😂
Afiyet olsun 🤗🤗🤗

Kızlar bi bakın tanıdığınız var mı

Kızlar bi bakın tanıdığınız var mı
Rabbim şifa versin inşallah 🤲🤲🤲

Kizlr ben bi halt yedim ya acayip tatli krizi tuttu kendimi tutamadim dondurma yedim :KK42:
Off butun haftanin emegi bosa gitmemistir inşallah :KK43: tam tarti gununden önce olmadi bu :KK43:
Simdi aksam yemegi yerine mi sayiyim dondurmayi sizce? Yoksa yine yemek yiyim mi?

Spor yapasim da yok 5 gündür spor yapiyorum 2 gün ara vercem bugün ve yarin..
Tartı öncesi olmasa iyi olurmuş canım. Bence salata tarzı hafif bişeyler yemelisin akşam. Eğer kendine hakim olamıyorsan o tarz şeyleri evde bulundurma 🤗
Sopalari almaya mi gittiniz nerdesiniz :KK61:
Ya varya hep böyle oluyo madem kendine kizcan niye yiyorsun o dondurmayı :kızgın:
Kendimi bugün spor yapmicam diye de sartlamistim simdi kalkip onu eritmem mi gerekiyo:KK34:
Arada bir hepimize böyle oluyor canım. Diyete adapte olma aşaması diyetten daha zor maalesef

Sabah büyük bardak su
12;00 kahvaltı dilim kepek ekmeğe kaşarlı tost yağsız, çeri domates ,3 zeytin,yarım limonlu avakado

14:00. 2 kaşık kadar nar

15;00 türk kahve 5 adet çiğ badem

17:00 haşlanmış bir but ve brokoli bir kase yoğurt

bol su , interval koşu , ilerleyen saatlerde sadece şekersiz içecek var :)
Menü de spor da güzel canım afiyet olsun 👍
Sabah 10.30

Akşam 17.30

🐞
Bugün perşembe diye böyle beslendiysen güzel ama hep böyle besleniyorsan olmaz canım. Henüz beslenme tarzını bilmiyoruz ilerleyen günlerde daha iyi yorum yaparız inşallah 🤗
3 Aralik Menüm

Su 2.5 litre

Bezelye de karbonhidrat ağırlıklı bir sebze. Bezelyeli patatesli tava yanında pilav hep karbon olmuş sanırım bide üstüne dondurma :olamaz:

Bugün perşembe diye böyle beslendiysen güzel ama hep böyle besleniyorsan olmaz canım. Henüz beslenme tarzını bilmiyoruz ilerleyen günlerde daha iyi yorum yaparız inşallah 🤗

Bezelye de karbonhidrat ağırlıklı bir sebze. Bezelyeli patatesli tava yanında pilav hep karbon olmuş sanırım bide üstüne dondurma :olamaz:
Ama bezelyeyi cok az koydum icinde sayiliydi yani tabagima ne kadar gelmistir ordan pay bic☺️

Teşekkür ederim 🌺

Menüm

uyanınca 1 fincan limonlu ılık su 07:30

09:30 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
2 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
1 fincan şekersiz çay

ara 11:30
1 fincan Türk kahvesi

öğle 14:00
Tavuklu salata
1 kade yoğurt

ara 16:00
1 fincan Türk kahvesi
2 adet hurma

akşam 18:00

3 yemek kaşığı kıymalı bamya yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
5 yemek kaşığı kadar yağsız salata

şu ana kadar 2 litre su
50 mekik çekildi 30 dk yürüyüş

Merhaba bence cok cok düşük kalorili bi menü olmus saglikli degil:KK43: kas kaybina yol acar hem de sürdürülebilir degil hayat boyu böyle beslenemezsin dolayisiyla 2 kasik pilav yesen anında eski kilona dönersin.. aksam corba +salata olsaydi en azindan daha iyi olurdu bence
Merhaba öncelikle sağol :) ama bak yumurta var yeşillik var. Salatada zeytinyağı da vardı. Yani her türlü protein ve vitamin var menüde.

Back
X