• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neyse bakalım olan olmuş ne yedin ne içtin ne verdiler sana içerde yemekler güzel miydi :KK70:
Yediğim içtiğim benim olsun 😅🤦🏻‍♀️ bugün sadece pişi vardı kahvaltı da bir kactane yedim, minicik yapıyorum.
Akşam da kabak çorbası ve brokoli yoğurtlayip yedim...
2litre Su ve 1litreye yakın salatalık maydanoz ve limon ekledigim suyu içtim

Yediğim içtiğim benim olsun 😅🤦🏻‍♀️ bugün sadece pişi vardı kahvaltı da bir kactane yedim, minicik yapıyorum.
Akşam da kabak çorbası ve brokoli yoğurtlayip yedim...
2litre Su ve 1litreye yakın salatalık maydanoz ve limon ekledigim suyu içtim
Olsun bakalım 😅😅
Salatalık falan ekleme bu vakitte toksinden hormondan başka bişey geçmez ondan suya bence. Dimi Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 🙈

Hazırdı da o yüzden :olamaz::olamaz::ıslık:

Kuru iftira:KK30:

Köfte hazırdı :sus::sus::sus: 5 bile çok oldu midem bulandı bayadır yemiyordum

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Sonu kilo bildirimin gibi olur inşallah
Olacak olacak ınanıyorum 🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️
Kardeşimde kek yapmış çaya gel diyo bu saatte Allah ım sen nefsime mukayyet ol bana güç ver 🤲🏼☺️🤷🏼‍♀️ Beni olumlarmısın Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Olumluyorum kek harika biseydir ama daha güzel saatlerde yenebilir biz zayifiz fistik gibiyiz kek yerine bol bol su iciyoruz citir citir sulu sulu salataliklar havuclar yiyoruz onlar daha güzel :D inanmak istiyorum :D
Sabah biiiiiipppppp

öğle biiiippppppp

akşam bipppppppp

:KK70: :KK70:
Yemin ederim tam olarak bu:D
Tadellede bile subliminal mesaj var 😱🤐 bencede git gitttt 😂😂😂
Onu ben gönderdim iste uzaktan secret yaparaktan :sus:
Merabayin. 😅
Bugün tartılmadim,canım istemedi, şiştim falan, ama olsun..
Dışardan okudum sizi.
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ve diğer arkadaşlarımı tebrik eder,yarışmada başarılar dilerim 😅😅🤪

Anka Anka sana katılıyorum ortmenim, çünkü ben tartıda ekside görmesem ölçülerimi almıştim. Ve ayna da inceldigimi görüyorum,eşimde goruyo, arkadaşlarım da görüyor( tabi fotoda.)
Keşke atabilsem öncesi sonrası.. neyse lafı kısa keseyim 😅🤪🤪kaldığım yerden devam 💪💪 İnşaAllah
Teşekkür ederim canim😍
İncelmen harika dha da iyi olcak hep ileri daha ileri😍
Olsun bakalım 😅😅
Salatalık falan ekleme bu vakitte toksinden hormondan başka bişey geçmez ondan suya bence. Dimi Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 🙈
Bildiğim kadariyla bi zarari yok canim sadece sürekli tekrarlamak iyi degil onun dışında ara ara vücuda faydali hem aroma olarak farklilik oluyo😬

Olumluyorum kek harika biseydir ama daha güzel saatlerde yenebilir biz zayifiz fistik gibiyiz kek yerine bol bol su iciyoruz citir citir sulu sulu salataliklar havuclar yiyoruz onlar daha güzel :KK70: inanmak istiyorum :KK70:

Yemin ederim tam olarak bu:KK70:

Teşekkür ederim canim😍

Bildiğim kadariyla bi zarari yok canim sadece sürekli tekrarlamak iyi degil onun dışında ara ara vücuda faydali hem aroma olarak farklilik oluyo😬
İlk defa salatalık attım suyun içine, çokta hoşuma gitti aroması falan.. arada yaparım zaten...
Bu göbek gidecek..💪

Sen de selam söyle kızın da çok güzel maşallah 🤗🤗
Anka farkında mısın son mesajlarında maşallah maşallah deyip duruyorsun 🤣🤣🤣🤣 sero naptın kıza ayarları bozuldu 🤣🤣🤣
Ya sen diyette değilmisin zaten :KK11:
Kızlar farkındamısınız Anka sürekli bizi ekiyor sizce napalım bunu yarın da yarın :KK62:
Birlik olup tutalım şunun saçını başını
Valla tutalım. Bu ne ya? Geçen seneden beri tanıyorum hep 70lerde 😡
Ben siz zayıflayın diye açıyorum bu başlıkları yoksa beni hiç diyette gören oldu mu ben görmedim şahsen:KK70:
Hiç görmedik 😡😡😡

O farkli renktekiler burdaki bizleri mi temsil ediyo :KK70: şaka bi yana bence de görmek istiyoruz yani Anka Anka

Vaaayyy😍 o zaman inaniyorum ince olcam bu hafta cok eksi olcam seni yencem :KK70: :KK70:
Yarin sahaya dönüyorum bugün ufak bi ara vermiştim :KK59:
UFAK mı???? 🤣🤣🤣🤣 baya ara vermişsin 🤣🤣🤣

Olumluyorum kek harika biseydir ama daha güzel saatlerde yenebilir biz zayifiz fistik gibiyiz kek yerine bol bol su iciyoruz citir citir sulu sulu salataliklar havuclar yiyoruz onlar daha güzel :KK70: inanmak istiyorum :KK70:

Teşekkür ederim canim😍

Kızım kışın salatalığın kendine ne hayrı var da suya olsun aaaaa sen de böyle dersen :D. Hormon deposu yani o bir salatalık değil artık kimyasal atık :D

Teessüf ederim bi kere ben takım kapanırken 65 kiloydum ya da 66 :12: hiç yakıştıramadım sana :12: gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen tanıdığında 59 kiloymuşum :12: sudem34 sudem34 bilir bir zamanlar 49 kiloydum milattan önce olabilir ama olsun 49 kiloydum yani :D

Kızım kışın salatalığın kendine ne hayrı var da suya olsun aaaaa sen de böyle dersen :KK70:. Hormon deposu yani o bir salatalık değil artık kimyasal atık :KK70:
Canim biraz medyada bazi seyler farkli yansitiliyo aslından. hakli olarak insanlar da duyduklari cogu seyi dogru saniyo.
Fazla konuşmuyorum bu konularda o yüzden.
Önceden ben de böyle dusunurdum ama isin icine makaleler, yapılan analiz sonuclari girince bambaska dusunmeye başladım cunku bilim biseye kolay kolay iyi ya da kötü demiyo en ince ayrintiisna kadar arastiriyosun belki aylar boyunca laboratuvarda analizlerini yapiyosun. Ondan dolayi 🤷🏼‍♀️
Tv ye cikan bazilari mesela reytingi kazandigi parayi ön planda tutuyo ne dikkat cekcekse o sekilde anlatiyo.
Aman iste böyle yani😅

Kahkaha attim :KK70: :KK70: :KK70:

Kalbimi kiriyosun ama :63::KK12:

Küstüm senle
Konusma benle
Kalbimi kirdin

Pismis kelle
Aaa yapacak bişey yok. Biz sana kaçamak yap dedik. Sen kaçamağı da yemişsin 🤣🤣🤣
Ben hep inşllahlı maşallahlı konuşurum yahu sana mı denk gelmedi acaba :KK70:
İnşallah dersin hep. Maşallah bugünün top kelimesi 🤣🤣🤣
Teessüf ederim bi kere ben takım kapanırken 65 kiloydum ya da 66 :KK12: hiç yakıştıramadım sana :KK12: gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen tanıdığında 59 kiloymuşum :KK12: sudem34 sudem34 bilir bir zamanlar 49 kiloydum milattan önce olabilir ama olsun 49 kiloydum yani :KK70:
Aaa gerçekten mi? 🙈🙈 yalnız kendimden başka kimseyle ilgilenmemişim ya. 🤣🤣🤣 takım kapanırken 81 kiloydum ben 🤣🤣🤣

Teşekkür ederim canim😍

Harikasın civcivim 🥰

Anka farkında mısın son mesajlarında maşallah maşallah deyip duruyorsun 🤣🤣🤣🤣 sero naptın kıza ayarları bozuldu 🤣🤣🤣

Hiç görmedik 😡😡😡
Valla ben bişi yapmadım 😂beni görünce çarpıldılar 😂😂😂

Canim biraz medyada bazi seyler farkli yansitiliyo aslından. hakli olarak insanlar da duyduklari cogu seyi dogru saniyo.
Fazla konuşmuyorum bu konularda o yüzden.
Önceden ben de böyle dusunurdum ama isin icine makaleler, yapılan analiz sonuclari girince bambaska dusunmeye başladım cunku bilim biseye kolay kolay iyi ya da kötü demiyo en ince ayrintiisna kadar arastiriyosun belki aylar boyunca laboratuvarda analizlerini yapiyosun. Ondan dolayi 🤷🏼‍♀️
Tv ye cikan bazilari mesela reytingi kazandigi parayi ön planda tutuyo ne dikkat cekcekse o sekilde anlatiyo.
Aman iste böyle yani😅
Ben hiç bir şeyi medyadan takip etmem ki TV bile açmam ben. Bilim de de sürekli tezler değişir farkındaysan. Yıllar evvel margarin kalp dostuydu şimdi trans yağ oldu en basitinden. bilime göre zeytinyağı da çok zararlıydı şimdi anne sütüne eş değer oldu. Yani bilim bana şimdi kışın salatalık sağlıklı mı diyor öyle diyorsa benden de selam söyle. Allah yaz sebzelerini yaz için kış sebzelerini kış için yaratmış. Eğer ilaçsız hormonsuz bu iş olacak olsaydı yaz kış aynı tat aynı fiyat olurdu. Sinek böcek bile gelmiyor bu sebzelere kışın onlar bizden akıllı valla.
bilim şimdi laboratuvarda et üretti ona sağlıklı diyor🤭

Back
X