Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ağır yaşamları seviyorum izlemeyieskiden ağır yaşamlar ve temizlik hastaları izlerdim hem zayıflamıştım hem evim temizdi yeniden izleyeyim bari TV deyince aklıma geldi![]()
Ya benim bi ara adım çıkmıştı bana maşallah deme nazarın değiyor diyeİnşallah dersin hep. Maşallah bugünün top kelimesi![]()
Maşallah yaa senin 10 kilo bana gelmişAaa gerçekten mi?yalnız kendimden başka kimseyle ilgilenmemişim ya.
takım kapanırken 81 kiloydum ben
![]()
Çıkıyor mu halaBende ağır yaşamları seviyorum izlemeyi![]()
inşAllahYa benim bi ara adım çıkmıştı bana maşallah deme nazarın değiyor diyekorkuyorum o yüzden
inşallah seroya bişey olmaz
![]()
MuMu85
Maşallah yaa senin 10 kilo bana gelmiş
ay yine maşallah dedim![]()
![]()
Evet çıkıyo çarşamba günleriÇıkıyor mu hala
Bende hala görünce izlerimeskiden ağır yaşamlar ve temizlik hastaları izlerdim hem zayıflamıştım hem evim temizdi yeniden izleyeyim bari TV deyince aklıma geldi![]()
Ya benim bi ara adım çıkmıştı bana maşallah deme nazarın değiyor diyekorkuyorum o yüzden
inşallah seroya bişey olmaz
![]()
MuMu85
Maşallah yaa senin 10 kilo bana gelmiş
ay yine maşallah dedim![]()
Geçen ne zamandı ay hiç hatırlamıyorumBende hala görünce izlerim
benim kilolarım değildir o. Bana suç atma.
Hem daha geçen 71din. Hadi senden de bi performans bekliyorum. 5 gün kaçamaksız 5 kilo verdim. Tabi nerdeyse hepsi ödem
sende yaparsın
Çok şeker ellerine sağlıkEki Görüntüle 2733414
Kizlar bakın ilk defa yaptım tavşan olacaktı ama hiç biseye benzemedi :))
Ben varken o biraz zor canımO farkli renktekiler burdaki bizleri mi temsil ediyoşaka bi yana bence de görmek istiyoruz yani
Anka
Vaaayyyo zaman inaniyorum ince olcam bu hafta cok eksi olcam seni yencem
![]()
Yarin sahaya dönüyorum bugün ufak bi ara vermiştim![]()
AynenAnka farkında mısın son mesajlarında maşallah maşallah deyip duruyorsunsero naptın kıza ayarları bozuldu
Valla tutalım. Bu ne ya? Geçen seneden beri tanıyorum hep 70lerde
Hiç görmedik![]()
70 e anlaşalım hadi yılbaşına kadarTeessüf ederim bi kere ben takım kapanırken 65 kiloydum ya da 66hiç yakıştıramadım sana
![]()
gulenyuzumsunsen tanıdığında 59 kiloymuşum
![]()
sudem34 bilir bir zamanlar 49 kiloydum milattan önce olabilir ama olsun 49 kiloydum yani
![]()
5 günde 5 kilo derkenBende hala görünce izlerim
benim kilolarım değildir o. Bana suç atma.
Hem daha geçen 71din. Hadi senden de bi performans bekliyorum. 5 gün kaçamaksız 5 kilo verdim. Tabi nerdeyse hepsi ödem
sende yaparsın
Bence ilk deneme için çok güzel olmuş ben denedim hiç yapamamıştımEki Görüntüle 2733414
Mazi kalbimde diyorsunTeessüf ederim bi kere ben takım kapanırken 65 kiloydum ya da 66hiç yakıştıramadım sana
![]()
gulenyuzumsunsen tanıdığında 59 kiloymuşum
![]()
sudem34 bilir bir zamanlar 49 kiloydum milattan önce olabilir ama olsun 49 kiloydum yani
![]()
İlk elin günahı olmazEki Görüntüle 2733414
Yarın kesin başlıyoruz mumuBugün de diyete baslayamadim ühühüüüüüü![]()
Yaaaaa sudem ben gelir anka bir diyet yapar bir kilo verir 2 şer 2 şer verir moraliniz bozulmasın diye vermiyor. Ankamla dalga geçmeyin lütfen falan dersin diye bi umut etiketliyorum senin yazdığın 3 kelimeMazi kalbimde diyorsun![]()
Başlama mumucum başlamaBugün de diyete baslayamadim ühühüüüüüü![]()

)