• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah dersin hep. Maşallah bugünün top kelimesi 🤣🤣🤣
Ya benim bi ara adım çıkmıştı bana maşallah deme nazarın değiyor diye :KK70: korkuyorum o yüzden :KK70: inşallah seroya bişey olmaz :KK70: MuMu85 MuMu85
Aaa gerçekten mi? 🙈🙈 yalnız kendimden başka kimseyle ilgilenmemişim ya. 🤣🤣🤣 takım kapanırken 81 kiloydum ben 🤣🤣🤣
Maşallah yaa senin 10 kilo bana gelmiş:KK70:

ay yine maşallah dedim :D

eskiden ağır yaşamlar ve temizlik hastaları izlerdim hem zayıflamıştım hem evim temizdi yeniden izleyeyim bari TV deyince aklıma geldi :KK70:
Bende hala görünce izlerim 🤣🤣🤣
Ya benim bi ara adım çıkmıştı bana maşallah deme nazarın değiyor diye :KK70: korkuyorum o yüzden :KK70: inşallah seroya bişey olmaz :KK70: MuMu85 MuMu85

Maşallah yaa senin 10 kilo bana gelmiş:KK70:

ay yine maşallah dedim :KK70:
🤣🤣 benim kilolarım değildir o. Bana suç atma. 🤣🤣🤣Hem daha geçen 71din. Hadi senden de bi performans bekliyorum. 5 gün kaçamaksız 5 kilo verdim. Tabi nerdeyse hepsi ödem 🤣🤣 sende yaparsın

IMG20201204231806.jpg

Kizlar bakın ilk defa yaptım tavşan olacaktı ama hiç biseye benzemedi :))

O farkli renktekiler burdaki bizleri mi temsil ediyo :KK70: şaka bi yana bence de görmek istiyoruz yani Anka Anka

Vaaayyy😍 o zaman inaniyorum ince olcam bu hafta cok eksi olcam seni yencem :KK70: :KK70:
Yarin sahaya dönüyorum bugün ufak bi ara vermiştim :KK59:
Ben varken o biraz zor canım :KK73::KK73:
Anka farkında mısın son mesajlarında maşallah maşallah deyip duruyorsun 🤣🤣🤣🤣 sero naptın kıza ayarları bozuldu 🤣🤣🤣

Valla tutalım. Bu ne ya? Geçen seneden beri tanıyorum hep 70lerde 😡

Hiç görmedik 😡😡😡
Aynen :KK37:
Teessüf ederim bi kere ben takım kapanırken 65 kiloydum ya da 66 :KK12: hiç yakıştıramadım sana :KK12: gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen tanıdığında 59 kiloymuşum :KK12: sudem34 sudem34 bilir bir zamanlar 49 kiloydum milattan önce olabilir ama olsun 49 kiloydum yani :KK70:
70 e anlaşalım hadi yılbaşına kadar :KK5:
Bende hala görünce izlerim 🤣🤣🤣

🤣🤣 benim kilolarım değildir o. Bana suç atma. 🤣🤣🤣Hem daha geçen 71din. Hadi senden de bi performans bekliyorum. 5 gün kaçamaksız 5 kilo verdim. Tabi nerdeyse hepsi ödem 🤣🤣 sende yaparsın
5 günde 5 kilo derken :KK57::KK57::KK57:
Eki Görüntüle 2733414
Kizlar bakın ilk defa yaptım tavşan olacaktı ama hiç biseye benzemedi :))
Bence ilk deneme için çok güzel olmuş ben denedim hiç yapamamıştım 🙂

(üstteki mesajın altına bu menü hiç olmadı ama inşallah mumu görmez inşallah inşallah inşallah :dua:)
4 Aralık Cuma

Kahvaltı 12.00
Sucuklu 2 yumurta
4-5 lokma ekmekle kaymak
2 dilim kek 🙈

aralarda biyerde yarım mandalina ve yarım elma (kızımın yarımları)

Akşam 18.00
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav ve et sote
1 kase puding
:KK47:

12951 adım
Eki Görüntüle 2733437

Back
X