- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Cnm nasilsin? 76 oldum demistin ne yaptin verebildin mi son aldigin kilolarini? Ben bir haftadir ilkkez izinliyim. Nereye serilsem de tadini cikarsam diye bakiyorumAy evet ya.
kolay gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm nasilsin? 76 oldum demistin ne yaptin verebildin mi son aldigin kilolarini? Ben bir haftadir ilkkez izinliyim. Nereye serilsem de tadini cikarsam diye bakiyorumAy evet ya.
kolay gelsin
Bende öyleyim 70-75 olsam yeter yaza 7 ay var ortalama.. o zamana kadar olacağız inşallahSlm can kizlar...
Neyseki bugün izinliyim.Anka cim senin dedigin gibi yapiyorum. Dinlenene kdr tartilmaya ara veriyorum. Arkadaslar bu ara zayifladin diyorlar. Ona istinaden dogru yolda oldugumu anliyorum. Dün nöbetten cikmistim 30 dk eliptik yaptm. Bugünde yine yapacagim. Evde oldugum süre boyunca sporumu aksatmayacagim ins. Yeme icmeme de dikkat ediyorum. Ins yaza kdr kilo olayini hallederim. Zaten öyle 50 kilo 0 beden vs gibi hayallerim yok. Iki cocuklu otuzlu yaslarda bir anne olarak 70 neyime yetmesin diimi
![]()
Yap canım hakkındırBen kalktm kahvalti yaptim. Türk kahvesi ictim. Evde bir oyana oturuyorum, bir bu yana yatiyorum. Miskinlik yapmak istiyor bugün cnm![]()
Sayilmaz sayilmaz ben 36 dk yaptim leslie yiBen de kahvaltı yaptım
işlerimi bitirdim
yarım saat Leslie yaptım
naaaaabeeer![]()
Ben de kahvaltı yaptım
işlerimi bitirdim
yarım saat Leslie yaptım
naaaaabeeer![]()
Gelin de benim eve de bi temizlik yapalim dahaaaSayilmaz sayilmaz ben 36 dk yaptim leslie yi
Ayy bide bi iki saat kosturmali ev isinin üstüne yaptim leslie yi simdi bayilcam![]()
![]()
Bunu gören gulenyuzum 10 dk daha yaptıSayilmaz sayilmaz ben 36 dk yaptim leslie yi
Ayy bide bi iki saat kosturmali ev isinin üstüne yaptim leslie yi simdi bayilcam![]()
![]()
HemmmennnnGelin de benim eve de bi temizlik yapalim dahaaa![]()

Kız ben kendi evimi bile zor yapiymGelin de benim eve de bi temizlik yapalim dahaaa![]()
Bende isterim iki küçük çocukla hiç bitmiyo işlerHemmmennnn![]()

Evet canımTartı günümüz cuma mı kızlar?
Nerdesin kız?Ayy cnm ins ya. Agzindan bal damliyor vallahi❤
Yap sen miskinliğini canım hakkındırBen kalktm kahvalti yaptim. Türk kahvesi ictim. Evde bir oyana oturuyorum, bir bu yana yatiyorum. Miskinlik yapmak istiyor bugün cnm![]()
İyi pazarlarHerkese iyi pazarlar![]()
Sen de hosgeldin fistik kizHoşgeldin![]()
Ben ay sonuna kadar tartılmıcamTartı günümüz cuma mı kızlar?
Canim senin boy uzun mu ideal kilon kac fazla gorunmuyosun da kilo olarak?Ben ay sonuna kadar tartılmıcambakalım ne olucak