- 17 Mart 2010
- 26.707
- 68.402
- 1.123
Başladın mı bugün?Kızlar topiği yemek bölümüne veya kilo almak isteyenlere taşıtayım ister misiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladın mı bugün?Kızlar topiği yemek bölümüne veya kilo almak isteyenlere taşıtayım ister misiniz![]()
Sen başlamadıysan taşıyalımKızlar topiği yemek bölümüne veya kilo almak isteyenlere taşıtayım ister misiniz![]()
Hep suukanın yüzündenKızlar topiği yemek bölümüne veya kilo almak isteyenlere taşıtayım ister misiniz![]()
YesBaşladın mı bugün?

Tamam o zaman taşımayalım canım Anka’m güzel Anka’m
Suukaa mı yedi yağlamayı
Açım ben aç anlıyor musunTamam o zaman taşımayalım canım Anka’m güzel Anka’m![]()
Suuka yedi yap ye çok güzel dediSuukaa mı yedi yağlamayı
Ben sana 91,9 vaadediyorum sen yağlama yiyorsun![]()
hiç bi yerinde fazla yağ yok valla billaSuukaa mı yedi yağlamayı
Noldu kiSabah neden öyle olmuş ki?
Olurrrrellerine sağlık
Bende diyorum neden yeşil çaya davet ediyor? Kayseri yağlaması demeyeydin iyiydi. Geçen yıl takımdayken Kayseri yağlaması maceramızı gelsin de hatırlatsınAnka
seni vuracak
![]()
İste buSayenizde bende araştırdım olumlama 3 gündür yapıyorum![]()
Cuma günü hesap günü yavrum baskalari olayı bağlasa nolurHay sen çok yaşa
civciv gelmeden olayı bağladın
canım suuuka![]()
ayrica yağlama yedigin icun seni cooook tebrik ediyorum cok dogru bi karar 

Hep beraber atalim benim de totom erir belkiIns Cnm. 70lere düssem 70 takla atacagim.
Noldu ki
İste bu
Cuma günü hesap günü yavrum baskalari olayı bağlasa nolurayrica yağlama yedigin icun seni cooook tebrik ediyorum cok dogru bi karar
Hep beraber atalim benim de totom erir belki![]()
67,7demiştik en son
AslansınAçım ben aç anlıyor musun3 öğüne başladım aralarda ara da yaparım belki bakalım
![]()
Dimi dimi yaziklar olsun onaSuukaa mı yedi yağlamayı

He he son pişmanlık neye yarar her seyin bedeli var olmadi yaaarOnun adı yağlamahiç bi yerinde fazla yağ yok valla billa
hamuru ince üstü karnıyarık kıyması
Cümlenin saçmalığına bakarmısınız sayın seyircilerSuuka yedi yap ye çok güzel dedi![]()
Aaaaaa ben sadece etiketlere baktım suukaa da mı yemişSuuka yedi yap ye çok güzel dedi![]()
Yok sen olumlu düşün ne artısı canııııımDimi dimi yaziklar olsun ona
He he son pişmanlık neye yarar her seyin bedeli var olmadi yaaar
Varya bu kadar sana takildim kendim arti gelirsem cok gülerim![]()

Bana da tahminde bulun ben kacla gireyim yılbaşınaSüper
Yılbaşına 69.9 ile gireceksin![]()