Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadar mesajini alintiladim ve sadece etiketleri okuyorum dedi anka ben şok
Parmaklarim bosa mi yoruldu yani bu beni üzer lütfen oku Anka
Ya ben hiç girmeyecektim bir sürü okumam var yesa haber verdi senin kızlar topiği yemek topiğine çevirdi diye tamam dedim gidip iki saçlarını çekeyim

Benim oğlan biraz cins yağlı yemek filan yemez.
Az yağlı deneyebilirim ama canım çekmiyor birşey şükür
Mezun psikolojisi galiba herşeye ulaşabilirim modu
Neden? Bi plan mı uyguluyorsun?

Doğum günüm ya kaçtı. Ama erittim merak etme
İyiki doğmuşsun

Benim oğlan biraz cins yağlı yemek filan yemez.
Az yağlı deneyebilirim ama canım çekmiyor birşey şükür
Mezun psikolojisi galiba herşeye ulaşabilirim modu

İyiki doğmuşsun
Ay sen kendine yap boşver oğlanı (vicdanlı ana)
Çok teşekkür ederim canım

Ben bugün gündüz 40 dk Leslie yaptım
Sarı civcivde 36 dk
Ne demeK 40 dk ya hani 30 dk yapmıştın olumlu düşünüyorum yanlis yazdi kesin canim rakibem.
Ya ben hiç girmeyecektim bir sürü okumam var yesa haber verdi senin kızlar topiği yemek topiğine çevirdi diye tamam dedim gidip iki saçlarını çekeyim
Vayyy yesa cik ortaya
Gerci ben kacamak yapmadim yapanlar düşünsün bana noluyosa

Anka istersen ajanın olurum
O ney yeniyor mu
Hohoıooo ay bugün Noel babaya bağladım. İyi oldu iyi. Yılbaşını erken getirdik.
Gecen gün kutlamistim ama tekrar kutluyum dogum gunun kutlu olsun dilerim gönlünden gecen ne varsa hayirlisiyla senin olur
Çok teşekkür ederim canımmm
Yani daha önce böyle zayıfladım canım daha önce derken 3 ay önce şuanda aynı devam edeyim dedim güzel veriyorum bu yöntemle 3 ayda 14 kilo verdim yani 75 ten 61 e düştüm
Canım sen bilirsin tabi ama normal düzene döndüğünde kilo alabilirsin çok dikkat etmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…